_ogonek_ Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Kulkerson, a to przepraszam, troszkę się pospieszyłam, bo jako początkujący dogomaniak :oops: Tekst jest na allegro, łatwiej ci będzie ogłosić na zasadzie kopiuj+wklej, zawsze tak robimy ;) A mogłbyś zmienić tytuł i dodać do 1 postu nowe informacje, fotki ze schroniska i link do allegro? Tak dla uporządkowania ;) Quote
Kulkerson Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 nic się nie stało ;) Banerek Negry był robiony na szybko, teraz mamy masę obowiązków, dlatego dopiero jutro postaram się uporządkować sprawy techniczne związane z wątkiem. W weekend też postaram się coś sensownego stworzyć z pięknych zdjęć Negry i tekstu z Allegro. Póki co czeka mnie męczący dzień w pracy, ale Negrę stawiam(y) sobie za punkt honoru! :) Dobranoc ;) Quote
_ogonek_ Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Kulkerson, dobrze że są tacy jak ty, pomogą w ogłoszeiach :) I spokojnie, ni e ponaglam. Quote
Kulkerson Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Biedactwo... :( smutny widok, ale mordka wesoła... oj Negra... oby znalazł się dla Ciebie domek. Quote
rotek_ Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Negra-zdjęcie lepsze pod względem technicznym(od poprzedniego) Quote
Ajula Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 cześć dziewczyny, przepraszam, że przeszkadzam, ale szukam kogoś kto by zrobił wizytę w miejscowości Lutomia Dolna (dla jednego z naszych szczeniaków), a widzę, że to niedaleko Świdnicy - pomożecie? Quote
_ogonek_ Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ajula napisał(a):cześć dziewczyny, przepraszam, że przeszkadzam, ale szukam kogoś kto by zrobił wizytę w miejscowości Lutomia Dolna (dla jednego z naszych szczeniaków), a widzę, że to niedaleko Świdnicy - pomożecie? Nie znam niestety nikogo... Negra rzeczywiście jest śliczna, i tak naprawdę mała. Dom musi znaleźć, teraz podstawą są ogłoszenia, allegro już ma ;) Quote
inga.mm Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='rotek_']Negra-zdjęcie lepsze pod względem technicznym(od poprzedniego) to jest zdjęcie konkursowe!!! absolutnie przepiękne i wiele mówiace. Spróbujcie zrobic z tego plakat. Quote
_ogonek_ Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 inga.mm napisał(a):to jest zdjęcie konkursowe!!! absolutnie przepiękne i wiele mówiace. Spróbujcie zrobic z tego plakat. To plakat raczej Kulkerson, bo ja to jestem beznadziejny grafik i artysta, hehe :) Negra jest naprawdę fajna. Wychodziłam z nią na spacer to tak nie wygląda na dwuletnią suczkę, taka szczeniakowata jeszcze ;) Quote
necianeta89 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Zrobiłam jej z tego zdjęcia banerek, może komuś się przyda :) Quote
rotek_ Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 dzięki, mam nadzieję że mod mnie nie wywali za podpis Quote
inga.mm Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 _ogonek_ napisał(a):To plakat raczej Kulkerson, bo ja to jestem beznadziejny grafik i artysta, hehe :) Kulkerson, jeśli masz zdolności plastyczne, zrób z tego plakat propagandowy. Serio mówię, Zdjęcie jest porywajace Quote
necianeta89 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='necianeta89']Zrobiłam jej z tego zdjęcia banerek, może komuś się przyda :) Jakby co to polecam się na przyszłość :) Quote
inga.mm Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 necianeta89 napisał(a):Jakby co to polecam się na przyszłość :) czy możesz mnie, tępa istotę, oswiecić jak rozbi sie banerki? bardzo bym chciała nauczyc się, zeby pomagac w ogłaszaniu Quote
NikaEla Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 inga.mm napisał(a):czy możesz mnie, tępa istotę, oswiecić jak rozbi sie banerki? bardzo bym chciała nauczyc się, zeby pomagac w ogłaszaniu ja też poproszę o instrukcję Quote
_ogonek_ Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Tak dla jasności: Czy ktoś będzie oglaszał Negrę? Szkoda czekać, bo ona jest domowym a nie schroniskowym pieskiem... Quote
Kulkerson Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Przepraszam, że tak późno, ale z braku czasu robiłem je wczoraj w nocy. Mam nadzieję, że mogłem użyć w nim logo schroniska? ;) Link do plakatu (kliknij aby powiększyć): Bannerki - niepodlinkowane (widzę, że mamy podobne gusta :D ) Mam jeszcze szablon na kolorowy plakat, jeśli chcecie uzupełnić tekstem, mogę podesłać. Póki co ciągle mam problem, żeby na spokojnie do tego usiąść...:angryy: Co do ogłoszeń, mogę się tym zająć (mam bazę stron), ale dopiero w przyszły weekend, bo teraz mam masę roboty :( Quote
Kulkerson Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 A propos: Jak zmienić temat wątku? Napisałem do jednego z moderatorów prośbę o zmianę, ale nic się nie zmieniło :/ Quote
_ogonek_ Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Kulkerson napisał(a):A propos: Jak zmienić temat wątku? Napisałem do jednego z moderatorów prośbę o zmianę, ale nic się nie zmieniło :/ Wchodzisz w edycję pierwszego postu, a potem edycja zaawansowana. I tam powinieneś mieć CO do ogłoszeń to się nie przejmuj bo jeszcze Sylwia - rotek deklarowała że ją poogłasza. Quote
Kulkerson Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Już...:) nie wiedziałem, że to takie proste :D Quote
_ogonek_ Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='Kulkerson']Przepraszam, że tak późno, ale z braku czasu robiłem je wczoraj w nocy. Mam nadzieję, że mogłem użyć w nim logo schroniska? ;) Link do plakatu "smutnego": Plakat Negry( Teraz tak popatrzyłam. Adres strony schroniska to www.uciechow.com . uciechow.4.pl też przekierowuje na naszą stronę, ale wolimy się już oficjalnie trzymać uciechow.com . Można to zmienić? :) Co do logo, to jasne, nie ma problemu. Jeżeli ma to pomóc Negrze to można je wykorzystywać. Quote
_ogonek_ Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Kulkerson napisał(a):Już...:) nie wiedziałem, że to takie proste :D to jest bardzo proste ;) No, chyba że dogo szwankuje to wtedy człowieka szlag trafia że nic nie może zrobić :p Quote
Recommended Posts