Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kulkerson, a to przepraszam, troszkę się pospieszyłam, bo jako początkujący dogomaniak :oops:
Tekst jest na allegro, łatwiej ci będzie ogłosić na zasadzie kopiuj+wklej, zawsze tak robimy ;)
A mogłbyś zmienić tytuł i dodać do 1 postu nowe informacje, fotki ze schroniska i link do allegro? Tak dla uporządkowania ;)

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nic się nie stało ;) Banerek Negry był robiony na szybko, teraz mamy masę obowiązków, dlatego dopiero jutro postaram się uporządkować sprawy techniczne związane z wątkiem. W weekend też postaram się coś sensownego stworzyć z pięknych zdjęć Negry i tekstu z Allegro. Póki co czeka mnie męczący dzień w pracy, ale Negrę stawiam(y) sobie za punkt honoru! :)
Dobranoc ;)

Posted

cześć dziewczyny, przepraszam, że przeszkadzam, ale szukam kogoś kto by zrobił wizytę w miejscowości Lutomia Dolna (dla jednego z naszych szczeniaków), a widzę, że to niedaleko Świdnicy - pomożecie?

Posted

Ajula napisał(a):
cześć dziewczyny, przepraszam, że przeszkadzam, ale szukam kogoś kto by zrobił wizytę w miejscowości Lutomia Dolna (dla jednego z naszych szczeniaków), a widzę, że to niedaleko Świdnicy - pomożecie?

Nie znam niestety nikogo...

Negra rzeczywiście jest śliczna, i tak naprawdę mała. Dom musi znaleźć, teraz podstawą są ogłoszenia, allegro już ma ;)

Posted

[quote name='rotek_']Negra-zdjęcie lepsze pod względem technicznym(od poprzedniego)

to jest zdjęcie konkursowe!!!
absolutnie przepiękne i wiele mówiace.
Spróbujcie zrobic z tego plakat.

Posted

inga.mm napisał(a):
to jest zdjęcie konkursowe!!!
absolutnie przepiękne i wiele mówiace.
Spróbujcie zrobic z tego plakat.

To plakat raczej Kulkerson, bo ja to jestem beznadziejny grafik i artysta, hehe :)

Negra jest naprawdę fajna. Wychodziłam z nią na spacer to tak nie wygląda na dwuletnią suczkę, taka szczeniakowata jeszcze ;)

Posted

_ogonek_ napisał(a):
To plakat raczej Kulkerson, bo ja to jestem beznadziejny grafik i artysta, hehe :)

Kulkerson, jeśli masz zdolności plastyczne, zrób z tego plakat propagandowy.
Serio mówię, Zdjęcie jest porywajace

Posted

necianeta89 napisał(a):
Jakby co to polecam się na przyszłość :)

czy możesz mnie, tępa istotę, oswiecić jak rozbi sie banerki?
bardzo bym chciała nauczyc się, zeby pomagac w ogłaszaniu

Posted

inga.mm napisał(a):
czy możesz mnie, tępa istotę, oswiecić jak rozbi sie banerki?
bardzo bym chciała nauczyc się, zeby pomagac w ogłaszaniu

ja też poproszę o instrukcję

Posted

Przepraszam, że tak późno, ale z braku czasu robiłem je wczoraj w nocy. Mam nadzieję, że mogłem użyć w nim logo schroniska? ;)

Link do plakatu (kliknij aby powiększyć):

Bannerki - niepodlinkowane (widzę, że mamy podobne gusta :D )

Mam jeszcze szablon na kolorowy plakat, jeśli chcecie uzupełnić tekstem, mogę podesłać. Póki co ciągle mam problem, żeby na spokojnie do tego usiąść...:angryy:
Co do ogłoszeń, mogę się tym zająć (mam bazę stron), ale dopiero w przyszły weekend, bo teraz mam masę roboty :(

Posted

Kulkerson napisał(a):
A propos: Jak zmienić temat wątku? Napisałem do jednego z moderatorów prośbę o zmianę, ale nic się nie zmieniło :/

Wchodzisz w edycję pierwszego postu, a potem edycja zaawansowana. I tam powinieneś mieć

CO do ogłoszeń to się nie przejmuj bo jeszcze Sylwia - rotek deklarowała że ją poogłasza.

Posted

[quote name='Kulkerson']Przepraszam, że tak późno, ale z braku czasu robiłem je wczoraj w nocy. Mam nadzieję, że mogłem użyć w nim logo schroniska? ;)

Link do plakatu "smutnego":

Plakat Negry(

Teraz tak popatrzyłam. Adres strony schroniska to www.uciechow.com .
uciechow.4.pl też przekierowuje na naszą stronę, ale wolimy się już oficjalnie trzymać uciechow.com .
Można to zmienić? :)

Co do logo, to jasne, nie ma problemu. Jeżeli ma to pomóc Negrze to można je wykorzystywać.

Posted

Kulkerson napisał(a):
Już...:) nie wiedziałem, że to takie proste :D

to jest bardzo proste ;) No, chyba że dogo szwankuje to wtedy człowieka szlag trafia że nic nie może zrobić :p