pixie Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 wandul 66 napisał(a):znając ją , to na tymczas , z którego żaden domek nie będzie wystarczająco dobry:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ma już 3 yorki i jamnika!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wandziu to byl strzal w dziesiatke! dopiero skonczylam....dowiedzialam sie w trakcie 30 ktoregos gg bardzo bardzo sie ciesze! kiedy moze wyjsc ze schroniska? czy kto juz dzwonil do madziek? Quote
wandul 66 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 pixie , nie wiem , dałam madziek nr gg do mony i mam nadzieje ,że się dogadują , trzba tylko pomóc z transportem!!! z OPOLA do Bytomia!!! Quote
Tweety Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 wandul 66 napisał(a):mona4 nie może wejśc na dogo , zostalam upoważniona ,żeby napisać ,że ją weżmie i raczej nie na tymczas , tylko załatwcie transport , na pw dam nr tel .mony dzieki Ci Panie Boże za takich ludzi jak mona4:loveu: Quote
akucha Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Tweety napisał(a):dzieki Ci Panie Boże za takich ludzi jak mona4:loveu: Święte słowa!!!! Quote
pixie Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 wandul 66 napisał(a):pixie , nie wiem , dałam madziek nr gg do mony i mam nadzieje ,że się dogadują , trzba tylko pomóc z transportem!!! z OPOLA do Bytomia!!! mam pewien pomysl...na lux torpede...tylko trzeba spytac pewne osoby ona jest malutka malutenka moze wiec.... Quote
wandul 66 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 pixie , żywe torpedy są zakazane a zwłaszcza psie , i to na dogo , chyba że nazwiemy tą sunie ŁAJKA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Dabrowka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 No to dom już mamy, imię mamy - niezłe tempo :cool3: Proponuję jeszcze nieśmiało zbiórkę na AFN, staruszka może wymagać leczenia. A witamin na pewno... Quote
Gandzia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 oj a póżno weszłam, teraz dopiero przeczytałam wiadomość o pixi a sama bym się skusiła:)ale bardzo się ciesze, że mała ma domek:multi: :loveu: jak co to piszcie:)ale mam nadzieje, że nic nie ulegnie zmianie:) Quote
wandul 66 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 gandzia , sądze ,że jeżeli tylko chcesz , to skus się , mona napewno się nie obrazi , nie cierpi na niedobór psów , zapewniam , choc mikrusy , to w bloku trochę miejsca zajmują!!! Quote
wanda szostek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Bardzo się cieszę, że to biedactwo wyjdzie z tego koszmaru. Ona pewnie kręci się w kółko, bo nie rozumie co się dzieje. Jest na pewno przerażona. Trafiła do piekła. Gdzie sumienie, żeby po tylu latach taką biedę wyrzucić do tego kotła. Quote
Madziek Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 o rany przepraszam,ale zaraz po założeniu wątku musiałąm lecieć i dopiero teraz wróciłam. Boże a tu takie wieści w takim ekspresowym tempie!! napisałam do mony, ale już chyba trochę późno. czy mogę od kogoś dostać numer do niej? jutro zadzwonię! w raziwe czego mój numer to 696 44 69 24 - wystarcfzy puścić sygnał albo wysłać smsa i oddzwonię jeeeejuuuuu jak się cieszę!! Quote
Seaside Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Dziewczyny :loveu: Mona4:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zdążyłąm się już poryczeć na wstępie.... czytam, czytam..... A tu takie wieści :loveu: Jesooo jak dobrze.............jak dobrze że jesteście......... Quote
Madziek Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 oj tak Mona jesteś naprawdę WIELKA :D Quote
mama_Dorota Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Seaside napisał(a):Dziewczyny :loveu: Mona4:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zdążyłąm się już poryczeć na wstępie.... czytam, czytam..... A tu takie wieści :loveu: Jesooo jak dobrze.............jak dobrze że jesteście......... Seaside- ja tak samo. Po pierwszym poście i fotkach prześcieradło mokre, chusteczek mi już zabrakło :evil_lol: Mona :Rose: Quote
wandul 66 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Madziek , wysłałam Ci na pw nr tel. do mony 4. Quote
iwonamaj Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Mona? Naprawdę? Dziwne, że jak zobaczyłam zdjęcie suni, zaraz pomyślałam o cioteczce Monie...:angel: Quote
Blondella Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Zabierzcie już ją stamtad, zeby nikomu ze schronu nie przyszlo do głowy...:oops: Quote
Aga_Mazury Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ciotko pixie :Rose: ...jak tylko rano faceci moi dali mi "odbój" to odrazu przybiegłam do maleńkiej....jakże się cieszęęęęęęęęęęęęęęęęęęę :multi: kruszykoo :) :loveu: Quote
Madziek Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Blondella napisał(a):Zabierzcie już ją stamtad, zeby nikomu ze schronu nie przyszlo do głowy...:oops: ooo nie na to nie ma mowy :-) kierwoniczka schroniska dzisiaj rano została przeze mnie poinformowana i się niezmiernie cieszy :-) sunia miała kłopoty ze zrobieniem koopki, więc dostała parafinę i została wyciąpciana, bo całą doopkę miała zaklejoną. Teraz leży w ciepłym pomieszczeniu pod kołderką przy grzejniczku :-) zaraz dzwonię do Mony :-) Quote
Seaside Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Cuuuudoooooowniieeeeeee!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 a jak maleńka ma na imię?.... bardzo się cieszę...Madziek :loveu: Quote
Blondella Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts