Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wandul 66 napisał(a):
znając ją , to na tymczas , z którego żaden domek nie będzie wystarczająco dobry:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ma już 3 yorki i jamnika!!!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

wandziu to byl strzal w dziesiatke!
dopiero skonczylam....dowiedzialam sie w trakcie 30 ktoregos gg

bardzo bardzo sie ciesze!

kiedy moze wyjsc ze schroniska? czy kto juz dzwonil do madziek?

Posted

wandul 66 napisał(a):
mona4 nie może wejśc na dogo , zostalam upoważniona ,żeby napisać ,że ją weżmie i raczej nie na tymczas , tylko załatwcie transport , na pw dam nr tel .mony

dzieki Ci Panie Boże za takich ludzi jak mona4:loveu:

Posted

wandul 66 napisał(a):
pixie , nie wiem , dałam madziek nr gg do mony i mam nadzieje ,że się dogadują , trzba tylko pomóc z transportem!!! z OPOLA do Bytomia!!!

mam pewien pomysl...na lux torpede...tylko trzeba spytac pewne osoby
ona jest malutka malutenka moze wiec....

Posted

oj a póżno weszłam, teraz dopiero przeczytałam wiadomość o pixi a sama bym się skusiła:)ale bardzo się ciesze, że mała ma domek:multi: :loveu: jak co to piszcie:)ale mam nadzieje, że nic nie ulegnie zmianie:)

Posted

gandzia , sądze ,że jeżeli tylko chcesz , to skus się , mona napewno się nie obrazi , nie cierpi na niedobór psów , zapewniam , choc mikrusy , to w bloku trochę miejsca zajmują!!!

Posted

Bardzo się cieszę, że to biedactwo wyjdzie z tego koszmaru. Ona pewnie kręci się w kółko, bo nie rozumie co się dzieje. Jest na pewno przerażona.
Trafiła do piekła. Gdzie sumienie, żeby po tylu latach taką biedę wyrzucić do tego kotła.

Posted

o rany przepraszam,ale zaraz po założeniu wątku musiałąm lecieć i dopiero teraz wróciłam. Boże a tu takie wieści w takim ekspresowym tempie!! napisałam do mony, ale już chyba trochę późno. czy mogę od kogoś dostać numer do niej? jutro zadzwonię! w raziwe czego mój numer to 696 44 69 24 - wystarcfzy puścić sygnał albo wysłać smsa i oddzwonię
jeeeejuuuuu jak się cieszę!!

Posted

Dziewczyny :loveu: Mona4:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
zdążyłąm się już poryczeć na wstępie.... czytam, czytam..... A tu takie wieści :loveu: Jesooo jak dobrze.............jak dobrze że jesteście.........

Posted

Seaside napisał(a):
Dziewczyny :loveu: Mona4:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
zdążyłąm się już poryczeć na wstępie.... czytam, czytam..... A tu takie wieści :loveu: Jesooo jak dobrze.............jak dobrze że jesteście.........

Seaside- ja tak samo. Po pierwszym poście i fotkach prześcieradło mokre, chusteczek mi już zabrakło :evil_lol:
Mona :Rose:

Posted

Blondella napisał(a):
Zabierzcie już ją stamtad, zeby nikomu ze schronu nie przyszlo do głowy...:oops:

ooo nie na to nie ma mowy :-) kierwoniczka schroniska dzisiaj rano została przeze mnie poinformowana i się niezmiernie cieszy :-) sunia miała kłopoty ze zrobieniem koopki, więc dostała parafinę i została wyciąpciana, bo całą doopkę miała zaklejoną. Teraz leży w ciepłym pomieszczeniu pod kołderką przy grzejniczku :-)
zaraz dzwonię do Mony :-)