Isadora7 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='togaa']pieknie to ujełaś ! I te oczy jamnicze żebrzące o milosć... dzięki, brakowało mi takiego zdania do tekstu allegro :):):) kradnę :) Quote
__Lara Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ale śliczny. Kiedy to się skończy...ciotki, ja oferuję ogłoszenia, tylko przyciśnijcie mnie jakby by mi z głowy wyleciało. Quote
Isadora7 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 feliksik napisał(a):w górę jamnisiu dogomaniakowy O widzisz jak ładnie brzmi własnie mysle nad tytułem aukcji i chyba będzie w nim jamnik dogomaniakowy __Lara napisał(a):Ale śliczny. Kiedy to się skończy...ciotki, ja oferuję ogłoszenia, tylko przyciśnijcie mnie jakby by mi z głowy wyleciało. Witaj w klubie msza to samo co ja Quote
togaa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Może ktoś mógłby mu jakiś bazarek zafundować na szczepienia i karmę ? Quote
henikar Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Kochani ja dzisiaj w pracy mam szał, bo w sobotę festyn, ale musiałam chociaż na chwilę wejść, aby podzielić się informacją. Rozwiesiliśmy ogłoszenia na całej Czeladzi w tym na szkole. Przed momentem była u mnie młoda kobietka, która jest zainteresowana pieskiem. Przeprowadziłam krótką rozmowę (bo ma dwu letnie dziecko), ale była dosyć przekonująca. Miała już pieska zaadoptowanego, ale tylko jeden dzień, bo byli opiekunowie tak się zżyli z psiną, że postanowili go zostawić u siebie. Upewniała się czy tym razem nie będzie im odebrany. Poinformowałam ją, ze jeżeli wszystko będzie w porządku i dostosują się do umowy, którą z nimi spiszę nie ma problemu. Podobno mieli jechać w sobotę do azylu. Jestem umówiona z nimi pod szkołą po pracy. Jeżeli ich nie odstraszyła umowa i okażą się ok być może psina będzie miała domek. Wszystko opiszę wieczorem. To tak w skrócie, bo i na rozmowę miałam mało czasy Dyrekcja wściekła:angryy: Quote
Jasza Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Moja dyrekcja też! Trzymam kciuki mocno za Franka!!!! Quote
feliksik Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Heniu, ja będę twoją wielbicielką chyba na dogo tzn. będziesz moim idolem - znowu nowy odzew dla nowego psiaka. Ja się przejmuję moim teraz - nie wygląda mi na to, żeby go ktoś szukał Quote
feliksik Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Jasza']A Henikar zna wątek w ogóle???? dałam linka narazie tylko u Niewidomej sosnowieckiej psiuni - nie wiem czy Henia tam była. zaraz wkleję i tu. proszę już mam podaję wątek do mojego znaleziska: http://www.dogomania.pl/threads/208818-potrącony-złamane-paluszki-poszukujemy-DT-DS Quote
henikar Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Watek nie znałam, ale już zapisałam i zaraz w wolnej chwili poczytam. Quote
Kama83 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 pies jest bardzo podobny to takiego, ktory mieszka w Myslowicach, kolo mojej pracy, jutro postaram sie zorientowac, czy im nie uciekl... ale az daleko? dzisiaj widzialam tego chlopaka tylko z jednym psem na spacerze, a zawsze jest z dwoma... dam znac Quote
__Lara Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 No to super, szczęśliwe zakończenie :) a już miałam się brać za ogłoszenia ;) Quote
Jasza Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Henikar - teraz to juz nie mam wątpliwości, że Ty masz coś z czarownicy. Niesamowite jesteście z Eweliną!!!! Quote
ania shirley Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Henikar - i to wszystko w czasie, kiedy miałaś mniej zajmować sie Dogomanią ? Tak mimochodem to Ci się udaje????!!:cool1::cool1::cool1: Quote
henikar Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Dziewczynki sama w to nie wierzę, chyba los mi sprzyja. Za miesiąc moja córka wychodzi za mąż i jeszcze inne sprawy osobiste. Tym bardziej się cieszę. Wczoraj nie miałam zbyt dużo czasu i dopiero dzisiaj podpisuję umowę i wszystko Wam opiszę. Myślę, ze będzie dobrze. Quote
feliksik Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 a ja normalnie chcę szkolenie z szukania domków. Heniu - proszę w punktach:evil_lol:. A tak poważnie to skąd znowu ten domek, skąd u ciebie tyle liudzi którzy chcętnie przyjmują psiaki Quote
henikar Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Feliksik tym razem rozwiesiliśmy plakaty po Czeladzi w tym jedno na szkole. Pani dojrzała ogłoszenie na szkole. W sobotę miała jechać po psiaka do azylu. Przyszła do szkoły itak to się zaczęło. Reszta potem. Do tej pory wywieszałam plakaty w Będzinie, myślę, ze teraz czas poruszyć Czeladź. Dlatego w wolnej chwili zajmę się Waszymi psinami. Feliksik, a lekcji Ci nie udzielę. Chyba jest tak, że ktoś czuwa nademną i wie, że mam jeszcze inne poważne sprawy na głowie i mi pomaga. Quote
Recommended Posts