Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

feliksik napisał(a):
w górę jamnisiu dogomaniakowy

O widzisz jak ładnie brzmi własnie mysle nad tytułem aukcji i chyba będzie w nim jamnik dogomaniakowy

__Lara napisał(a):
Ale śliczny. Kiedy to się skończy...ciotki, ja oferuję ogłoszenia, tylko przyciśnijcie mnie jakby by mi z głowy wyleciało.

Witaj w klubie msza to samo co ja

Posted

Kochani ja dzisiaj w pracy mam szał, bo w sobotę festyn, ale musiałam chociaż na chwilę wejść, aby podzielić się informacją. Rozwiesiliśmy ogłoszenia na całej Czeladzi w tym na szkole. Przed momentem była u mnie młoda kobietka, która jest zainteresowana pieskiem. Przeprowadziłam krótką rozmowę (bo ma dwu letnie dziecko), ale była dosyć przekonująca. Miała już pieska zaadoptowanego, ale tylko jeden dzień, bo byli opiekunowie tak się zżyli z psiną, że postanowili go zostawić u siebie. Upewniała się czy tym razem nie będzie im odebrany. Poinformowałam ją, ze jeżeli wszystko będzie w porządku i dostosują się do umowy, którą z nimi spiszę nie ma problemu. Podobno mieli jechać w sobotę do azylu. Jestem umówiona z nimi pod szkołą po pracy. Jeżeli ich nie odstraszyła umowa i okażą się ok być może psina będzie miała domek. Wszystko opiszę wieczorem. To tak w skrócie, bo i na rozmowę miałam mało czasy Dyrekcja wściekła:angryy:

Posted

Heniu, ja będę twoją wielbicielką chyba na dogo tzn. będziesz moim idolem - znowu nowy odzew dla nowego psiaka. Ja się przejmuję moim teraz - nie wygląda mi na to, żeby go ktoś szukał

Posted

pies jest bardzo podobny to takiego, ktory mieszka w Myslowicach, kolo mojej pracy, jutro postaram sie zorientowac, czy im nie uciekl... ale az daleko? dzisiaj widzialam tego chlopaka tylko z jednym psem na spacerze, a zawsze jest z dwoma... dam znac

Posted

Dziewczynki sama w to nie wierzę, chyba los mi sprzyja. Za miesiąc moja córka wychodzi za mąż i jeszcze inne sprawy osobiste. Tym bardziej się cieszę. Wczoraj nie miałam zbyt dużo czasu i dopiero dzisiaj podpisuję umowę i wszystko Wam opiszę.
Myślę, ze będzie dobrze.

Posted

a ja normalnie chcę szkolenie z szukania domków. Heniu - proszę w punktach:evil_lol:.

A tak poważnie to skąd znowu ten domek, skąd u ciebie tyle liudzi którzy chcętnie przyjmują psiaki

Posted

Feliksik tym razem rozwiesiliśmy plakaty po Czeladzi w tym jedno na szkole. Pani dojrzała ogłoszenie na szkole. W sobotę miała jechać po psiaka do azylu. Przyszła do szkoły itak to się zaczęło. Reszta potem. Do tej pory wywieszałam plakaty w Będzinie, myślę, ze teraz czas poruszyć Czeladź. Dlatego w wolnej chwili zajmę się Waszymi psinami.
Feliksik, a lekcji Ci nie udzielę. Chyba jest tak, że ktoś czuwa nademną i wie, że mam jeszcze inne poważne sprawy na głowie i mi pomaga.