Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ został znaleziony na terenie szkoły narazie dostał imię Prymus. Dzisiaj jest już lepiej, na zdjęciu trochę widać ogoloną główkę, ale opuchlizna znika i tak jak pisałam wcześniej może nie trzeba będzie ponownie robić nacięcia, tylko zastrzyki to rozgonią.

Posted

Imię jeszcze jest testowane, bo córka Pani Ani jeszcze myśli nad imieniem Fuks. Zresztą to teraz najmniej ważne. Ja zaraz wyjeżdżam do Pińczowa, ale będę już wieczorem w niedzielę. Zostawiam psinę w bardzo dobrych rękach i to mnie cieszy.

Posted

Dzięki za zaopiekowanie się wątkiem. Dopiero wczoraj wieczorem wróciłam do domu, ale wcześniej miałam od Pani Anni informację, że mały czuje się lepiej. Zaczyna już dokuczać w sensie zabawy psiakowi Ani, co najwyraźniej nie podoba się to Maksiowi i pokazuje już zęby. Dostałam MMS-a i zaraz wejdę na pocztę, bo Pani Ania miała mi wieczorem przesłać zdjęcia. Mały ma jeszcze w środę wizytę u weta. Dlatego Pani Ania jeszcze do środy zatrzyma go u siebie. Prawdopodobnie będziemy go musiały zabrać do następnego domu tymczasowego, nad czym wszyscy bardzo ubolewamy. Ja nie ogarniam swoich osobistych spraw, a tu jeszcze biedne psisko. Jak możecie mi pomóc w ogłoszeniach bardzo proszę, chociaż wiem, że na wątkach tyle cierpienia.

Posted

Jasza dziękuję, narazie sprawdzałam pocztę i jeszcze nie są przesłane. Ja też żałuję, ze nie może zostać dłużej, chociaż tak po cichu mam maleńką nadzieję. Zaraz do niej zadzwonię w sprawie zdjęć.

Posted

Niestety nie mam nadal zdjęć, a ponadto te które mają być przesłane są robione telefonem i nie wiem czy ich jakość będzie dobra. Może da się coś wybrać na ogłoszenia z tych poprzednich fotek. Mimo wszystko jak dostanę zdjęcia prześlę. Dziękuję za pomoc w ogłoszeniach, teraz mam naprawdę urwanie głowy. Jutro mały ma wizytę u weta. Narazie nie wiem co dalej. Ostatecznie mamy awaryjny drugi dt, ale lepiej by było aby trafił od razu do ds. Zobaczymy jak się to wszystko ułoży. A ogólnie to psisko kochane.

Posted

henikar napisał(a):
Niestety nie mam nadal zdjęć, a ponadto te które mają być przesłane są robione telefonem i nie wiem czy ich jakość będzie dobra. Może da się coś wybrać na ogłoszenia z tych poprzednich fotek. Mimo wszystko jak dostanę zdjęcia prześlę. Dziękuję za pomoc w ogłoszeniach, teraz mam naprawdę urwanie głowy. Jutro mały ma wizytę u weta. Narazie nie wiem co dalej. Ostatecznie mamy awaryjny drugi dt, ale lepiej by było aby trafił od razu do ds. Zobaczymy jak się to wszystko ułoży. A ogólnie to psisko kochane.

Ok, to ja wykorzystam te zdjęcia, które są :) Ładny z niego pies, z ds nie powinno być problemu.

Posted

Dziękuję dziewczynki. Dostałam nowe zdjęcia. Mały Fuks (bo tak ostatecznie został nazwany) jest na nich fantastyczny.
Jasza przesłałam Ci je na pocztę i jak znajdziesz trochę czasu proszę wklej je.
Pani Ania tak napisała o małym:
"Pani Heniu, przesyłam zdjęcia z weekendu. Fuks jest naprawdę kochany, serdeczny i spokojny. W grę wchodzi tylko dobry, sprawdzony dom dla niego, bo serce by mi pękło...Uwielbia bawić się i zaczepia do zabawy. Wita nas radośnie, nawet gdy wracamy ze sklepu. Jutro idziemy na kontrolę do weterynarza. Pozdrawiam."

Posted

henikar napisał(a):

Pani Ania tak napisała o małym:
"Pani Heniu, przesyłam zdjęcia z weekendu. Fuks jest naprawdę kochany, serdeczny i spokojny. W grę wchodzi tylko dobry, sprawdzony dom dla niego, bo serce by mi pękło...Uwielbia bawić się i zaczepia do zabawy. Wita nas radośnie, nawet gdy wracamy ze sklepu. Jutro idziemy na kontrolę do weterynarza. Pozdrawiam."

kurcze to czemu nie chcą jednak go zostawić?:-(

Posted

Nie wiem czemu nie chcą żeby został na stałe..ale jak rozumiem, jest u Pani Ani bezpieczny na DT?
Trzeba się ostro zabrać za ogłoszenia..

Posted

Pani Ania ma już pieska Maksia. Ponadto ona jest nauczycielką i wakacje spędza przeważnie poza domem (tu mogą wchodzić w grę także kolonie itp.) zatem wtedy cała odpowiedzialność spada na innych. Z tego co mówiła Maksiu jest już ułożonym psem i nie figle mu w głowie. Natomiast Fuks chce się jeszcze bawić i zaczepia Maksia, co jest powiedzmy z trudem przez tego drugiego tolerowane.