tarantino100 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Kinga to ja trzymam kciuki i za Semi i za Gafę!!! Obie zasługują na miłość. Mnie się też wydaje, że to będzie bardzo dobra adopcja. Cudne wieści :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
salomea Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja tez trzymam kciuki i mój dalmatyńczyk FIGO... Quote
Ela_and_Krzys Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja trzymam kciuki mocno za Semi. O Gafę chyba jestem spokojna :) Quote
Pestka111 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Kingo, czy w sprawie Semi nic się nie zmieniło? Możemy się spokojnie cieszyć? Mogę ja zdjąć z allegro i z innych portali? Quote
:: FiGa :: Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ojej jaka dobra wiadomość :multi: Co prawda jeszcze nie ma HappyEndu ale ja już się b cieszę :lol: Pani która stara sie o Semi jest odpowiedzialną osóbką, naprawde jej na naszym skarbku zależy :multi: jak najwięcej takich ludzi! :) Quote
rudaa1 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Wspaniałe wieści na dobry początek tygodnia:D Trzymamy nadal kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem itd. itp.:D Quote
kinga Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Pestka111 napisał(a):Kingo, czy w sprawie Semi nic się nie zmieniło? Możemy się spokojnie cieszyć? Mogę ja zdjąć z allegro i z innych portali? Semi ma dziś jechać do Szczecina ;) - myślę, ze już nie zapeszymy - można ją zdjąć :lol: Quote
lewkonia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Oj, lepiej przenieść wątek do uzyskaniu wiadomości z domku. A w przypadku dalamtyńczyków i wtedy należałoby poczekać. Lopez 3 razy wracał:-( , Karol wrócił z domu, gdzie wcześniej był dalmat.... Ufam, że nowa pani Semi jest odpowiedzialną osobą, ale doświadczenia w adopcji dalmatyńczyków nakazują zachować ostrożność. Quote
AniaB Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 to co - można sie cieszyc?!!:lol: :loveu: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao::cunao: Quote
AniaB Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 chyba jednak za wczesnie...:confused: :confused: :siara: Quote
kinga Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 ja odpowiedziałąm tylko Pestce :p - żeby ją zdjąc z allegro i innych portali a z radością też bym trochę poczekała ;) - na razie cieszmy się cichutko, bez fanfarów... Quote
lewkonia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Jeśli jakiś dalmatyńczyk ma allegro, a nie szuka już domu - to trzeba podstawić drugiego dalmaśka... tyle ich na dogo.... Tu jest wątek zbiorczy dalamtyńczyków szukających domków: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33829 Quote
kinga Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 z prawdziwą przyjemnością informuję panstwa, ze Semi opuściła szacowny koszaliński i schron :lol: :lol: :lol: pięknie sama wlazła do klatki w samochodzie i uwaliła sie od razu na mieciutkim kocyku :lol: w budynku biurowym była bardzo zywa, wesoła i ogonek cały czas jej chodził :lol: ...a jutro mam nadzieję - dalsze relacje ;) Quote
lewkonia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 kinga napisał(a):z prawdziwą przyjemnością informuję panstwa, ze Semi opuściła szacowny koszaliński i schron :lol: :lol: :lol: pięknie sama wlazła do klatki w samochodzie i uwaliła sie od razu na mieciutkim kocyku :lol: w budynku biurowym była bardzo zywa, wesoła i ogonek cały czas jej chodził :lol: ...a jutro mam nadzieję - dalsze relacje ;) Mądra dziewczynka:lol: :lol: :lol: Quote
Pestka111 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 :laola: I oby jej sie dłuuuugo i wspaaaniaaaaaaaale żyło! Semi, skradłas mi sercejuż na samym początku, tesknic mi teraz przyjdzie...:loveu: Quote
elles Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 To ja już sie zaczne tak po cichu cieszyć :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
kinga Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 jak na razie dobrze: Semi już wykąpana, uwaliła się na baraniej skórze i wcina kosteczkę :lol: Quote
AniaB Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 a zdjecia, zdjęcia...? czy semisia nadal taka przy kosci, czy wyszczuplała troszke? Quote
kinga Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 wyszczuplała bardzo :shake: - już by nkt nie powiedział, ze miała nadwagę -tyle, ze dla niej to - akurat - ze względu na jej wiek i planowany zabieg- dobrze chyba, ze już nie jest gruba baryła zdjęcia robić przykazałam, ale wczoraj Semi do Szczecina dojechała dopiero późnym wieczorem, w deszczu na dodatek, więc nie chciałam być namolna :cool1: Quote
rudaa1 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 to bardzo dobrze, że wyszczuplała, pewnie teraz niezla z niej "szprycha":D Wszystko dla zdrówka i dobrze, a na zdjątka cierpliwie czekam:) Quote
AniaB Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 kinga napisał(a):wyszczuplała bardzo :shake: - już by nkt nie powiedział, ze miała nadwagę -tyle, ze dla niej to - akurat - ze względu na jej wiek i planowany zabieg- dobrze chyba, ze już nie jest gruba baryła no pewnie,że dobrze.. po sterylce może sie jej troszke przybrac na wadze:lol: Quote
jolakar Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Jesteście WIELKIE - dziewczyny :cool2: - duża buzka dla Was :buzi: i cmok w nosek Semiśki, już mogę spać spokojnie :sleep2: BRAWO. Quote
kinga Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Semi jest ponoć fantastyczna :loveu: dzis do południa miała sterylkę - wieczorem dostałam informację, ze wszystko poszło ok, mała podsypia jeszcze - mam nadzieję, ze jutro będe wiecej wiedziała Pestka - w jej sprawie dzwonił do mnie nie ten pan, co do Ciebie, ale jego brat - czyli zasadniczo ta sama sprawa. A dzis lokalna wyborcza ocknęła się po 2 tygodniach milczenia - i umieściła Semi na swoich szpaltach - phi :cool3: Quote
Recommended Posts