Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - 10-letnia dalmatynka SEMI ma fantastyczny dom :-))) Semi za TM.

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Semi jest nadal w schronisku - i prawdopodobnie tu będzie musiała zaczekać na swój stały dom.

Nie jest to absolutnie wina Gosi - czasem tak po prostu wychodzi.

Semi jest w budynku hotelowym - i tam będzie cały czas, przynajmniej na razie. Nie jest już taka gruba - ale, ze miała sporo zapasu :p - więc dopiero nabiera tzw. linii.
Bardzo ochoczo podbiegła do mnie po smakołyczki, które później ofiarnie miętliła w dziobie.

( acha - bo często są zapytania o budynek - czy ocieplany - odpowiadam: ocieplany, na szczeście - jest duży kaloryfer :lol: )

...ale poza tym wszystkim - Semi nadal bardzo pilnie poszukuje domu na stałe... :-(

Posted

Jak można tak poprostu pozbyć się swojego ukochanego, czworonożnego przyjaciela!!!!!! Co za s***yny!!!!!!! Aż sie scyzoryk w kieszeni otwiera!!!!! Biedna sunieczka, przyszło jej sie martwić na stare lata:(:(:(

Posted

A ktoś miał pogadać z mężem (nie znam Was jeszcze, jestem nowa)
i co, nadal nie chce się zgodzić nawet na tymczas???
Trzymam kciuki za piękną staruszkę żeby mogła jeszcze pożyć w ciepłym i kochającym domku:kciuki:

Posted

jolakar napisał(a):
A ktoś miał pogadać z mężem (nie znam Was jeszcze, jestem nowa)
i co, nadal nie chce się zgodzić nawet na tymczas???
:kciuki:

to ja w obronie męża Pestki :evil_lol: :

to dobrze, że rozmowy trwają TERAZ, zanim Semi jest na tymczasie, a nie PÓŹNIEJ, kiedy się okazuje, ze mija tydzień, dwa, miesiąc... a domu stałego ani widu, ani słychu

tymczas - to też musi być świadoma decyzja - zwłaszzca w przypadku 10-letniego psa

( ale błagaj, Pestka, błagaj...:p )

Posted

Niestety Semi nie będzie mogła być u mnie. bardzo mi z tego powodu przykro, bo bardzo chciałam jej pomóc... Niestety nie mogę narażać mojego psiaka... Jedyne co mogę zrobić to podnieść kropkę>

Posted

Strasznie przykro, żal bidulki - kolejna noc w schronisku, biedactwo nie ma jak wygrzać starych kości, ja jednak nie tracę nadziei, oby Semi tylko nie zachorowała.
Trzymaj się sunieczko !!

Posted

...a być może dla Semi pojawiło się światełko w tunelu... ;)

wczoraj zadzwoniła do mnie Pani, która wypatrzyła ją w necie... ( Pestka - :Rose: )

...no i zobaczymy, co dalej z tego wyniknie...;)