Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - 10-letnia dalmatynka SEMI ma fantastyczny dom :-))) Semi za TM.

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej jaka dobra wiadomość :multi: Co prawda jeszcze nie ma HappyEndu ale ja już się b cieszę :lol:
Pani która stara sie o Semi jest odpowiedzialną osóbką, naprawde jej na naszym skarbku zależy :multi: jak najwięcej takich ludzi! :)

Posted

Pestka111 napisał(a):
Kingo, czy w sprawie Semi nic się nie zmieniło? Możemy się spokojnie cieszyć? Mogę ja zdjąć z allegro i z innych portali?

Semi ma dziś jechać do Szczecina ;) - myślę, ze już nie zapeszymy - można ją zdjąć :lol:

Posted

Oj, lepiej przenieść wątek do uzyskaniu wiadomości z domku. A w przypadku dalamtyńczyków i wtedy należałoby poczekać.

Lopez 3 razy wracał:-( , Karol wrócił z domu, gdzie wcześniej był dalmat....

Ufam, że nowa pani Semi jest odpowiedzialną osobą, ale doświadczenia w adopcji dalmatyńczyków nakazują zachować ostrożność.

Posted

ja odpowiedziałąm tylko Pestce :p - żeby ją zdjąc z allegro i innych portali

a z radością też bym trochę poczekała ;) - na razie cieszmy się cichutko, bez fanfarów...

Posted

z prawdziwą przyjemnością informuję panstwa, ze Semi opuściła szacowny koszaliński i schron :lol: :lol: :lol:

pięknie sama wlazła do klatki w samochodzie i uwaliła sie od razu na mieciutkim kocyku :lol:

w budynku biurowym była bardzo zywa, wesoła i ogonek cały czas jej chodził :lol:

...a jutro mam nadzieję - dalsze relacje ;)

Posted

kinga napisał(a):
z prawdziwą przyjemnością informuję panstwa, ze Semi opuściła szacowny koszaliński i schron :lol: :lol: :lol:

pięknie sama wlazła do klatki w samochodzie i uwaliła sie od razu na mieciutkim kocyku :lol:

w budynku biurowym była bardzo zywa, wesoła i ogonek cały czas jej chodził :lol:

...a jutro mam nadzieję - dalsze relacje ;)

Mądra dziewczynka:lol: :lol: :lol:

Posted

wyszczuplała bardzo :shake: - już by nkt nie powiedział, ze miała nadwagę
-tyle, ze dla niej to - akurat - ze względu na jej wiek i planowany zabieg- dobrze chyba, ze już nie jest gruba baryła

zdjęcia robić przykazałam, ale wczoraj Semi do Szczecina dojechała dopiero późnym wieczorem, w deszczu na dodatek, więc nie chciałam być namolna :cool1:

Posted

kinga napisał(a):
wyszczuplała bardzo :shake: - już by nkt nie powiedział, ze miała nadwagę
-tyle, ze dla niej to - akurat - ze względu na jej wiek i planowany zabieg- dobrze chyba, ze już nie jest gruba baryła

no pewnie,że dobrze..
po sterylce może sie jej troszke przybrac na wadze:lol:

Posted

Semi jest ponoć fantastyczna :loveu:
dzis do południa miała sterylkę - wieczorem dostałam informację, ze wszystko poszło ok, mała podsypia jeszcze - mam nadzieję, ze jutro będe wiecej wiedziała

Pestka - w jej sprawie dzwonił do mnie nie ten pan, co do Ciebie, ale jego brat - czyli zasadniczo ta sama sprawa.

A dzis lokalna wyborcza ocknęła się po 2 tygodniach milczenia - i umieściła Semi na swoich szpaltach - phi :cool3: