Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szafra napisał(a):
Byczcie się chłopaki :evil_lol::evil_lol:. Fajna fotka Ubocze!

Kulek jakby miał dwa biegi. Albo ruchliwy, jakby miał zainstalowany motorek i wszędzie go pełno, ale wtedy trudno go pstryknąć. Albo majestatyczny, w jednej pozie - jakby pozował. Przypadku pośredniego u niego nie stwierdziłem.:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Dziękuję Wam kochani, że pamietacie!:loveu: Kuleczek kwitnie:lol:, tylko ja zapracowany (rok szkolny w pełni), a gdy wpadam do mamy, to nie mam aparatu. Wszystkie trzy (z kotami) śpią w łóżku mamy.:evil_lol:
Postaram się w weekend jakieś fajne obrazki Kulkowe cyknąć.;)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Jak dobrze, że w tych wszystkich psich nieszczęściach można trafić na takie cudne zakończenie, jak u Kuleczka:)
Ubocze! Pozdrowienia dla Mamci i mizianka dla Kulka i kiciów:)[/QUOTE]

To prawda Sarunia.:lol:
Wchodze tu zawsze zeby pokrzepic serducho po tych wszystkich nieszczesciach..
Wylalam wlasnie morze lez ogladajac Duszkowy film..:-(

Posted

Kochani, wiem, że każdy z nas jest zaabsorbowany psimi biedami, ale jeśli troszkę znajdzie się czasu, zajrzyjcie. Znów jakiś doopek z kompleksem męskości potraktował śrutem psiego staruszka. Cyganek jest teraz W Łowiczu, na kwarantannie, ale jeśli trafi na boksy ogólne, może dojść do tragedii.:-(:-(:-( Zrobiłem mu wydarzenie na FB. Uczestnicy wydarzenia piszą, że Cyganek bardzo przypomina wyglądem bardzo właśnie Duszka

• http://www.dogomania.pl/threads/215587-Cyganek-11-letni-staruszek-położył-się-i-nie-miał-siły-iść-już-dalej...
    Na wątku Cyganka, choć sprawa moim zdaniem drastyczna i daramatyczna, jest nas bardzo, bardzo mało. To też ważne, żeby - gdy znajdzie się choć odrobinę czasu - po prostu z nami być.

• 3 weeks later...
    Posted

Marycha35 napisał(a):
    Adasiu a jak tam Kulek szczęściarz wieeelki sobie żyje?:)

A dziekuję, Marysiu!!! Dziś byłem u mamy i widziałem rozrabiakę. Mam fotki, tylko na nowym komputerze jakoś nie wchodzą mi z aparatu. Jeszcze jutro zawezmę się, może uruchomię jakiś właściwy program i mam nadzieję, ze uda się wprowadzić...

Posted

A jak przygotowywałam zdjęcia dla Żwirka do ogłoszenia, to pomyślałam o Kuleczku... Miał chłopak szczęście:multi:...
    Adaśku! A może i dla Żwireńka znalazłby się jakiś domek, gdzieś tam w stolicy???
    Oj, marzy mi się:wink:....

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
    A jak przygotowywałam zdjęcia dla Żwirka do ogłoszenia, to pomyślałam o Kuleczku... Miał chłopak szczęście:multi:...
    Adaśku! A może i dla Żwireńka znalazłby się jakiś domek, gdzieś tam w stolicy???
    Oj, marzy mi się:wink:....

Dziękuję Wam! :loveu::loveu::loveu: O Żwirku pamiętam i też chcę, żeby znalazł domek.
    Szafra pisała, że pojechał do domu jego kompan, więc tym bardziej trzeba zrobić wszystko, żeby tak Żwirka nie zostawić...