Sarunia-Niunia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 UBOCZE napisał(a):Dziękuję!!! Kuluś kwitnie! Dawno nie wrzucałem fotek, więc w tym tygodniu zrobię, wrzucę i parę słów napisz No to koniecznie Wujciu - bo stęsknieni jesteśmy za Guciusiem naszym...... Quote
Marycha35 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Oj, tak, tak, tak, prosimy ładnie:) Ja nawet dam łapę;) Quote
UBOCZE Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 A ja mam też wielką prośbę. Zrobiłem dziś Kulkowi sesyjkę.:lol: Ale odkąd trzeba się rejestrować na imageshack (dzięki któemu mogłem dostosować fotki do portalu), mam kłopot z wprowadzaniem.:oops: Czy ktoś ni pomoże? Plizzz!!! Quote
monika55 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 A cóż on taki zamyślony? Dawne czasy wspomina? Brrr. Quote
Sarunia-Niunia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534169_401020216576762_100000063606508_1705737_281171012_n.jpg Cudo nasze kochane..... Taki spokojny o swój los, rozmarzony.... Tyle ufności w tych oczętach.... Quote
UBOCZE Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Kulek niestety w w wyniku spacerowych szaleństw z innym psiakiem nabawił się kontuzji nogi. Nie staje na nią, więc byliśmy u lekarza, który na razie zaaplikował mu środki przeciwbólowe. W czasie wizyty był bardzo grzeczny. Obserwujemy i we wtorek wybieramy się do lekarza po raz drugi - na dyżur tego, który najlepiej w całej lecznicy zna się na tych sprawach... Quote
Marycha35 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Oj, oj, oj dziękujemy Adasiu za info, mam nadzieję, że Kuleczek nie nabawił się groźnej kontuzji! To grzybcio kochany, tak mu dobrze, że zapomniał, która to już wiosna na ogonku zasiadła:) Quote
UBOCZE Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Marysiu nie uwierzysz, to jest taka torpeda, że gdyby nie siwiejący pyszczek, to każdy widząc jego energię, dawałby mu najwyżej parę lat.:lol: Zaprzyjaźnił się z naszą Miśką, którą teraz na czas remontu, w ciągu dnia ekspediujemy do mamy. A ganiał jeszcze z inną sunią.:lol: Wierzę, że wszystko będzie dobrze.:lol: Quote
Marycha35 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Musi być dobrze i tego życzę torpedzie:) Ach te samice, wszystko ich wina;) Quote
szafra Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Co ja tu słyszę ??? Kulek drugą młodość przeżywa? Wiosna ... wiosna. Mam nadzieję, że po zastrzykach wszystko wróci do Kulkowej normy :p. Quote
Sarunia-Niunia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Kuleczku/Gucieczku - buziaki od cioteczki i dużo zdróweczka, niech łapka nie boli:) Pokaż wszystkim, jakim jesteś fajnym i sprytnym psiaczkiem - szalej z dziewczynami i zachwycaj wszystkich swoją młodością:) Quote
UBOCZE Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Kuluś miał dziś robione prześwietlenie i stwierdzono zerwanie ścięgna w stawie kolanowym. Na razie jednak lekarz zadecydował, że będzie dostawał środki przeciwbólowe i przeciwzapalne, i dalej mamy obserwować...;) Quote
UBOCZE Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 azalia napisał(a):Dużo zdrówka piesiowi życzę. W imieniu Kulcia dziękujemy!:lol::lol::lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 I ja życzę Kulusiowi zdróweczka!!! Martwię się tylko, bo pewnie bardzo Go boli bidusia.... Quote
UBOCZE Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):I ja życzę Kulusiowi zdróweczka!!! Martwię się tylko, bo pewnie bardzo Go boli bidusia.... Dziękujemy!!!:lol: Na pewno go jeszcze boli i na nóżkę nie staje.:-( Ale humoru nie traci i to jest pocieszające!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 UBOCZE napisał(a):Dziękujemy!!!:lol: Na pewno go jeszcze boli i na nóżkę nie staje.:-( Ale humoru nie traci i to jest pocieszające!!!:loveu::loveu::loveu: Kochany Szkrabek:loveu::loveu::loveu:!!! Quote
Marycha35 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Oj, oj , oj to Kuleczek kochany, jeszcze mu na stare lata się i takie coś przytrafiło. Najważniejsze, że jest w kochających rękach i już nie musi płakać rozpaczliwie, może zająć się brykaniem..:) Quote
UBOCZE Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Lekarz jednak dla komfortu psiaka (który cały czas kuleje i nie staje na tę nóżkę) zalecił zabieg kolana. Zabieg będzie jutro o 19. Dziś już wygłaskałem naszego inwalidę. Radośnie się przywitał i jest w dobrym humorze. Trzymajcie jutro kciuki za Kulka!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='UBOCZE']Lekarz jednak dla komfortu psiaka (który cały czas kuleje i nie staje na tę nóżkę) zalecił zabieg kolana. Zabieg będzie jutro o 19. Dziś już wygłaskałem naszego inwalidę. Radośnie się przywitał i jest w dobrym humorze. Trzymajcie jutro kciuki za Kulka!!![/QUOTE] Ojej, zmartwiłeś mnie Adasiu... biedny Kuleczek... Oczywiście kciuki będą trzymane bardzo, bardzo mocno, ale i wiadomości będą jeszcze mocniej wyczekiwane.... Kuleczku! Ciotka Cię przytula i całuje prosto w śliczny nochalek Kochany:loveu::loveu::loveu:!!! Quote
szafra Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ojejku! Trzymam mocno za Kuleczka zabieg. Będzie dobrze :p. Quote
UBOCZE Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Dziękuję Wam! Kulcio po zabiegu! Zaniosłem go niedawno z lecznicy do domu, gdzie teraz odpoczywa. Quote
Recommended Posts