Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Marycha rozsyłaj, rozsyłaj !!! Dziękujemy Ci bardzo za to, że jesteś u naszego Kulka:loveu:.[quote name='Marycha35']Rozesłałam wątek, popytałam, może będzie odzew. Musimy mu pomóc i zabrać ze schronu i to szybko!!!!![/QUOTE]

Posted

Bardzo mi miło, że mogę pomóc:) Mam nadzieję, ze jednak odzew będzie...:) Może jutro już, ale będzie. Co też taka mała kochana psia głowa musi sobie myśleć, był ukochany Pan i nagle obce miejsce, smutne, zdenerwowane psy, kraty:( Może i dobrze, że płacze, walczy! Daje znak, że mu źle, że tego nie chce. My słyszymy i mu pomożemy:) Damy radę!!!!

Posted

Supero Iluś, damy radę, wspólnymi siłami Kuleczek będzie wkrótce spał spokojnie i łzy mu wyschną. Wzruszający jest ten film gdzie tak płacze, się odważyłam i looknęłam:(:(:( Moja sunia spała sobie, ale jak usłyszała, wstała zaniepokojona i wlazła mi (19,5 kg)na kolana, by zacałować pysk, mój:) Była niespokojna.....

Posted

Tak, była niespokojna i wtuliła się we mnie. Wtedy tak fajnie siada i opiera się całym ciężarem o mnie. Lubię to. Daję jej buziaki w kiełki ;) A Kulek nie ma w kogo się wtulać.....:(

Posted

[quote name='Marycha35']Jak ten biduś? Płacze nadal?[/QUOTE]

Marycha, dzięki za zaproszenie! Ja znam Kulka z FB i widziałem tam parę razy jego filmik. Też nie mogę sobie z tym poradzić. To już u Kulka na wątku zostanę...

Posted

Oooo, jest i moja siostra ćma barowa nocna:) Damy radę, jestem pewna, w takim towarzystwie:) Kuleczku, daj nam trochę czasu. I nie płacz już tak. Odsiecz się zbiera;)

Posted

Proszę o wytypowanie jednej osoby co mi w piątek na pm podeśle tekst i zdjęcia wystawie 100ogłoszeń.Tylko tyle narazie mogę pomóc.