__Lara Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Jasza']I jeszcze psów powinno być NIEWIELE, żeby każdy kto chce mieć takiego przyjaciela, musiał się baaaardzo postarać.[/QUOTE] Wzrósłby szacunek wobec zwierząt. Quote
TERESA BORCZ Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Narazie wysłałam maleńki obiecany grosik, tylko 15,00,pusto w kiesie bo sporo ciężkich tymczasków, ale chce pomóc Dunieczce też, na drugi miesiąc się poprawię!!! Quote
Jasza Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Pani Teresko - Pani ma tyle psów u siebie! Aż wstyd, żeby Pani na Dunię wpłacała.... Quote
kasiaczek87 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 przepraszam,ze wtrącę zupełnie nie na tematale zagląda tutaj dużo osób z róznych okolic a ja chciałam ostrzec wszystkich potencjalnych klientów hotelu Syriusz.[url]http://www.dogomania.pl/threads/188887-Domy-tymczasowe-i-hoteliki-kt%C3%B3re-trzeba-omija%C4%87/page10[/url] (post 235). Opisałam tam historie mojego psiaka i błagam Was omijajcie to miejsce i odradzajcie gdybyście słyszeli że ktoś chciałby tam psiaka umieścić Dunieczce cały czas kibicujemy (ja i cały mój zwierzyniec) Quote
Jasza Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Zaraz poczytam. Dałaś na Czarne Kwiatki?? Doczytałam. Straszne!!! Boże, jak dobrze, że pies się znalazł...nie potrafię sobie nawet wyobrazić co przeżywaliście...jak Cię przywitał...to teraz się działo???? Quote
kasiaczek87 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Jasza- to się działo na przełomie kwiecień/ maj. Teraz już jest wszystko ok:)... Gdyby to się działo teraz, to przepraszam ,że to powiem , ale nie miałabym czasu kibicować innym psiakom... z tej przyczyny że właściwie dzień i noc ganiałam po lasach i polach szukając Amigo.Cudem udało się go wtedy znaleźć w ostatniej chwili- gdy teraz o tym wszystkim myśle nadal jestem przerażona, dlatego chciałabym ustrzec innych właścicieli przed takim koszmarem Quote
unixena Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Sorki za offa ..onek w oplakanym stanie ...skora to jedna wielka rana ...moze macie jakis pomysl ...by pomoc [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210702-Wychudzony-i-zaniedbany-ON-ek-w-tragicznym-stanie-b%C5%82agam-zerknijcie-b%C5%82agam...?p=17220893#post17220893"]http://www.dogomania.pl/threads/210702-Wychudzony-i-zaniedbany-ON-ek-w-tragicznym-stanie-b%C5%82agam-zerknijcie-b%C5%82agam...?p=17220893#post17220893[/URL] Quote
gosia2313 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Przepraszam za off'a, ale chciałam Was zaprosić na wątek kolejnej bidy z Sosnowca. Bary został bardzo pogryziony, u weta rany zostały oczyszczone, pies dostał antybiotyk. gdyby wrócił do schroniska, mogoby dojść do sepsy! Dlatego został przewieziony do hotelu. Koszt to 250zł/miesiąc +karma. Nie mamy ŻADNYCH deklaracji ! Oto wątek "Malucha" [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210863-Pogryziony-Bary-cierpi-i-czeka-na-nowy-dom-%21%21%21-Zbieramy-na-hotelik-i-leki-%21"]http://www.dogomania.pl/threads/210863-Pogryziony-Bary-cierpi-i-czeka-na-nowy-dom-!!!-Zbieramy-na-hotelik-i-leki-![/URL] Quote
feliksik Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 mamy wpłatę od Teresy Borcz 15zł- Pani Tereso, ja naprawdę nie wiem czy my powinniśmy tą wpłatę przyjmować - tyle co Pani czyni dobra dla swoich tymczasów:loveu: i to za swoje przeważnie pieniążki. ja tylko głowę chylę. Buziaki dla Dropsika klonika mojego Paluszka Quote
Jasza Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Ja znowu tylko w biegu. Rozliczam bazarki. Jestem sama w pracy i nie mogę się "wyrobić". Od 18 lipca idę na urlop, ale nigdzie nie jedziemy w tym roku, to będę na posterunku ;-) No i czekam aż dr. Łobaczewska wróci z urlopu - 18 lipca umawiam termin Duniowej operacji. Quote
Awit Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 A ja 18 wracam do pracy po urlopie... A dla Duni to jedna z wyjątkowych dat, bo bedziemy wiedziały kiedy Dunieczce zacznie się kolejny etap nowego życia :-) Quote
Javena Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Mnie z bazarku dla szczeniaków zostało 7 zł plusikowe za przesyłki . Chciałabym dorzucić i wysłać jeszcze 10 zł dla Duni. Przypomnijcie mi nr konta,bo już zakręciłam sie totalnie. Czy to nr Feliksik?? Quote
feliksik Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='Javena']Mnie z bazarku dla szczeniaków zostało 7 zł plusikowe za przesyłki . Chciałabym dorzucić i wysłać jeszcze 10 zł dla Duni. Przypomnijcie mi nr konta,bo już zakręciłam sie totalnie. Czy to nr Feliksik??[/QUOTE] tak to moje konto nadal [quote name='Awit']A ja 18 wracam do pracy po urlopie... A dla Duni to jedna z wyjątkowych dat, bo bedziemy wiedziały kiedy Dunieczce zacznie się kolejny etap nowego życia :-)[/QUOTE] [quote name='Jasza']Ja znowu tylko w biegu. Rozliczam bazarki. Jestem sama w pracy i nie mogę się "wyrobić". Od 18 lipca idę na urlop, ale nigdzie nie jedziemy w tym roku, to będę na posterunku ;-) No i czekam aż dr. Łobaczewska wróci z urlopu - 18 lipca umawiam termin Duniowej operacji.[/QUOTE] widzę że dla wielu data 18.07 coś znaczy, ja mam nadzieję, że 18-tego kolejny gips założyć na tylne nóżki u mojego Paluszka Quote
Jasza Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 I jeszcze 18 lipca to urodziny mojego taty ;-) Quote
feliksik Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='Jasza']I jeszcze 18 lipca to urodziny mojego taty ;-)[/QUOTE] no to data jak najbardziej ważna w tym miesiącu Quote
Javena Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 W takim razie posyłam jeszcze dyszke Duńce edit. już przelane. Quote
Javena Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='inga.mm']a dziś urodziny mojego syna[/quote] synu,życzymy wszystkiego naj,naj,naj.!!!!!!!! Quote
Jasza Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Javena - DZIĘKUJĘ BARDZO! Inga - wszystkiego najlepszego dla synka - fajną ma mamę ;-) :-) Quote
Jasza Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Wyjaśnienie: Do tej pory podczas wszystkich bazarków dla Duni koszty wysyłki pokrywałam - to znaczy kupujący wplacali, ale to był dodatkowy zysk Duni. Teraz mam troszkę więcej wysyłek, poprosilam Hanię, żeby po skończonych rozliczeniach zwrocila mi za wysyłki 28 PLN. Będą wplaty: Pliszka - 49 PLN - z tego 9 za wysyłkę. Javena - 9 PLN - z tego 4 za wysyłkę. Ulka - 27 PLN - z czego 4 za wysyłkę. (poprawilam - bo źle policzyłam ) Rozi - 6.20 PLN - z czego 4.20 za wysyłkę. Maciaszek - 9.2 PLN z czego 4.2 za wysyłkę. Anna - za piłki - 13 PLN - z czego 7 PLN za wysyłkę. Gosia - 8 PLN - bez wysyłki. Bez groszy - za wysyłki - [B]28 PLN[/B]. To tak, żeby było jasne, skąd potem ucieknie z konta Duni 28 PLN.:oops::oops::oops: Quote
feliksik Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 mamy nowe wpłaty: Ludka 100zł Marianna Lengerova 100zł Javena bazarek Jaszy 10zł Javena bazarek na szczeniaki 10zł anna35 13zł dziękujemy kochani:loveu: Jasza nie pisałaś, że będą dwa bazarki od Javeny, a odchaczam sobie i nie wiem czy to pomyłka czy był dodatkowy? Quote
Javena Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='feliksik']mamy nowe wpłaty: Ludka 100zł marianna lengerova 100zł javena bazarek jaszy 10zł javena bazarek na szczeniaki 10zł anna35 13zł dziękujemy kochani:loveu: Jasza nie pisałaś, że będą dwa bazarki od javeny, a odchaczam sobie i nie wiem czy to pomyłka czy był dodatkowy?[/quote] [SIZE="4"]Bazarek był dla szczeniaków krakowskich. Tam miałam nadpłaty z opłat pocztowych ,dołożyłam 3 zł i było dodatkowo 10 zł.[/SIZE] Quote
feliksik Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='Javena'][SIZE=3]Bazarek był dla szczeniaków krakowskich. Tam miałam nadpłaty z opłat pocztowych ,dołożyłam 3 zł i było dodatkowo 10 zł.[/SIZE][/QUOTE] no to super! - dodatkowe środki dla Dunieczki Quote
Jasza Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Dziękuję Javenka!! Ludka - uściski! Anna - dziękuję! Mariannie podziękuję na FB ;-) [B][U][COLOR=teal]JESZCZE PIĘĆ DNI!!!!!!!!!![/COLOR][/U][/B] Quote
Recommended Posts