Nutusia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Nie no, jeśli pojawiło się też wsparcie astrologiczne - musi być dobrze! A przy okazji można by podpytać pani Joanny jak się losy Duni potoczą :) Quote
Jasza Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Ale, żeby zapytać to muszę zapłacić 50 PLN ;-) Taka jest cena wywolawcza - a nawet 51 PLN - bo Baster i Lusi juz licytuje!!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Wpłata od nas poszła. Wszystkiego dobrego psinko. EOT ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Sorry,bo to niewiele,ale tak jak pisałam-walczymy o Dina. Może w przyszłym miesiącu? Jeszcze raz życzymy psinie naprawdę wszystkiego dobrego,bo ona jest tak cudna.Taka krucha,taka delikatna.Co tu dużo ukrywac-mocno wryła nam się w serca. Waldek Quote
Jasza Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Nie tylko Wam! Dunia skradła serca wielu - myślę, że jeżeli każda z tych osób wysyła w stonę Duni cieple myśli, to malutka jest tak pozytywnie "ogrzana", że musi być dobrze. Ja,odkąd założyłam wątek praktycznie o niczym/nikim innym nie myślę, do Miśki zwracam się per Dunia, przegladam szafy w poszukiwaniu fantów na bazarek, w pracy Dogo albo na pasku, albo wysyłam PW, mam Duniowe zdjęcie na tapecie w telefonie i w komputerze w pracy...wszędzie Dunia. Raz mnie rozpiera energia, że chciałabym krzyczeć UDA NAM SIĘ! DUNIA BĘDZIE WIDZIEĆ! a zaraz potem emocje opadają, zaczynam liczyć, dopadają mnie szare mysli - bo czarne na szczęście - nie. i ogarniają wątpliwości.. Dziękuję wszystkim - że jesteście! Quote
magda222 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Jasza']Napisała do mnie Pani Joanna Godecka - Astrolog. Zaoferowała...zresztą sami zobaczcie: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210253-Astrolog-Joanna-Godecka-zaprasza-na-sesję-dochód-dla-Duni-do-15-lipca-do-20-.00.?p=17148468#post17148468[/URL][/QUOTE] Ja już reklamuję na fejsie ;) Quote
Jasza Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 ANDZIKE PRZEKAZAŁA DUNI 50 PLN OD IGAM I JOSTEL, PIENIĄDZE NIEWYKORZYSTANE NA TRANSPORT MAJECZKI DO DT U ANDZIKE: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/209201-quot-Słitaśne-sceniacki-quot-Gucio-już-prawie-w-DS-Maja-tajemnicza-adopcja-ze-schroniska-(?p=17150318#post17150318[/URL] BARDZO SERDECZNIE ANIU DZIĘKUJĘ!!! Quote
feliksik Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 jeszcze wpłata od Jaagi 15 zł z bazarku - wpisane w poście II Quote
Jasza Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Dziękuję!! Magdo - reklama dźwignią handlu! ;-) Quote
Florentynka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 No dobra, Jasza, dawaj konto - dorzucę coś małej jednorazowo. Quote
Jasza Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Juła! Dziekuję Florentynko!! Juz wysyłam!! Quote
lika1771 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Kochani przepraszam,ale dawno mnie nic tak nie ruszyło..... Szukajcie wstawiajcie gdzie sie da takiego bestialstwa dawno nie widziałam. Sunia onka przebrana w niebieska sukienke i skatowana. [url]http://www.dogomania.pl/threads/210271-DRASTYCZNE-!-Suka-ON-przebrana-w-sukienkę-i-skatowana[/url] Quote
Awit Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Weszłam na wątek tej suni, rozwaliło mnie emocjonalnie:-( Quote
Jasza Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Ide tam...choć mi się już ręce trzęsa.... Quote
ania shirley Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Prrzeczytałam. I uważam , ze nic nie ma sensu, jeżeli takie kreatury chodzą po ziemi. Powinno ich nie być. I na tym należałoby się skupić. Jeżeli nie powstrzyma ich empatia, to powinien strach. Choćby przed więzieniem. Quote
feliksik Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 ja się normalnie boję te zdjęcia oglądnąć - już mnie żołądek rozbolał, jak przeczytałam pierwszy post. Niech ich szlak i co najgorsze jeszcze trafi. Oby ich złapali, choć to wątpliwe, ale mam nadzieję Quote
mari23 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='ania shirley']Prrzeczytałam. I uważam , ze nic nie ma sensu, jeżeli takie kreatury chodzą po ziemi. Powinno ich nie być. I na tym należałoby się skupić. Jeżeli nie powstrzyma ich empatia, to powinien strach. Choćby przed więzieniem.[/QUOTE] a ja po raz kolejny myślę o utworzeniu takiej "organizacji", która nocą "odwiedzałaby" kreatury krzywdzące zwierzaki i robiła im to samo - nie czekając na policję i sądy strach - to byłoby skuteczne ! sądów się nie boją zwyrodnialcy! ci, którzy mnie znają, nie uwierzą, że mam takie myśli, ale jak poczytają - zrozumieją..... zdjęć bałam się oglądać, opis wystarczył :( ale to wątek Duni - na razie mam mnóstwo psiaków w domu i to chorych albo starych, ale dołożę i ja chociaż małą "cegiełkę" dla Duni, tylko później nieco..... proszę o nr konta Quote
Jasza Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Mari - dziękuję serdecznie. Ja powtórzę to co juz nie raz pisałam. [B]Jeden [/B]bydlak wystarczy by psa skrzywdzić tak bardzo. Ale żeby pomóc - potrzeba [B]wielu,[/B] wielu ludzi... Quote
feliksik Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 doszły wpłaty od: Bjuty - 30zł i W. Kulaga 5zł. rozliczenie oczywiście w poście II Quote
karoluch Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Poproszę o dane do przelewu, niestety mogę wspomóc tylko grosikiem Quote
Recommended Posts