Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale, żeby zapytać to muszę zapłacić 50 PLN ;-) Taka jest cena wywolawcza - a nawet 51 PLN - bo Baster i Lusi juz licytuje!!!

Guest Elżbieta481
Posted

Wpłata od nas poszła.
Wszystkiego dobrego psinko.
EOT
ela

Guest Elżbieta481
Posted

Sorry,bo to niewiele,ale tak jak pisałam-walczymy o Dina.
Może w przyszłym miesiącu?
Jeszcze raz życzymy psinie naprawdę wszystkiego dobrego,bo ona jest tak cudna.Taka krucha,taka delikatna.Co tu dużo ukrywac-mocno wryła nam się w serca.
Waldek

Posted

Nie tylko Wam! Dunia skradła serca wielu - myślę, że jeżeli każda z tych osób wysyła w stonę Duni cieple myśli, to malutka jest tak pozytywnie "ogrzana", że musi być dobrze.
Ja,odkąd założyłam wątek praktycznie o niczym/nikim innym nie myślę, do Miśki zwracam się per Dunia, przegladam szafy w poszukiwaniu fantów na bazarek, w pracy Dogo albo na pasku, albo wysyłam PW, mam Duniowe zdjęcie na tapecie w telefonie i w komputerze w pracy...wszędzie Dunia.
Raz mnie rozpiera energia, że chciałabym krzyczeć UDA NAM SIĘ! DUNIA BĘDZIE WIDZIEĆ! a zaraz potem emocje opadają, zaczynam liczyć, dopadają mnie szare mysli - bo czarne na szczęście - nie. i ogarniają wątpliwości..

Dziękuję wszystkim - że jesteście!

Posted

[quote name='Jasza']Napisała do mnie Pani Joanna Godecka - Astrolog.
Zaoferowała...zresztą sami zobaczcie:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210253-Astrolog-Joanna-Godecka-zaprasza-na-sesję-dochód-dla-Duni-do-15-lipca-do-20-.00.?p=17148468#post17148468[/URL][/QUOTE]

Ja już reklamuję na fejsie ;)

Posted

ANDZIKE PRZEKAZAŁA DUNI 50 PLN OD IGAM I JOSTEL, PIENIĄDZE NIEWYKORZYSTANE NA TRANSPORT MAJECZKI DO DT U ANDZIKE:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/209201-quot-Słitaśne-sceniacki-quot-Gucio-już-prawie-w-DS-Maja-tajemnicza-adopcja-ze-schroniska-(?p=17150318#post17150318[/URL]

BARDZO SERDECZNIE ANIU DZIĘKUJĘ!!!

Posted

Kochani przepraszam,ale dawno mnie nic tak nie ruszyło.....
Szukajcie wstawiajcie gdzie sie da takiego bestialstwa dawno nie widziałam.
Sunia onka przebrana w niebieska sukienke i skatowana.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210271-DRASTYCZNE-!-Suka-ON-przebrana-w-sukienkę-i-skatowana[/url]

Posted

Prrzeczytałam. I uważam , ze nic nie ma sensu, jeżeli takie kreatury chodzą po ziemi. Powinno ich nie być. I na tym należałoby się skupić. Jeżeli nie powstrzyma ich empatia, to powinien strach. Choćby przed więzieniem.

Posted

ja się normalnie boję te zdjęcia oglądnąć - już mnie żołądek rozbolał, jak przeczytałam pierwszy post. Niech ich szlak i co najgorsze jeszcze trafi. Oby ich złapali, choć to wątpliwe, ale mam nadzieję

Posted

[quote name='ania shirley']Prrzeczytałam. I uważam , ze nic nie ma sensu, jeżeli takie kreatury chodzą po ziemi. Powinno ich nie być. I na tym należałoby się skupić. Jeżeli nie powstrzyma ich empatia, to powinien strach. Choćby przed więzieniem.[/QUOTE]

a ja po raz kolejny myślę o utworzeniu takiej "organizacji", która nocą "odwiedzałaby" kreatury krzywdzące zwierzaki i robiła im to samo - nie czekając na policję i sądy

strach - to byłoby skuteczne ! sądów się nie boją zwyrodnialcy!
ci, którzy mnie znają, nie uwierzą, że mam takie myśli, ale jak poczytają - zrozumieją..... zdjęć bałam się oglądać, opis wystarczył :(

ale to wątek Duni - na razie mam mnóstwo psiaków w domu i to chorych albo starych, ale dołożę i ja chociaż małą "cegiełkę" dla Duni, tylko później nieco..... proszę o nr konta

Posted

Mari - dziękuję serdecznie.

Ja powtórzę to co juz nie raz pisałam.
[B]Jeden [/B]bydlak wystarczy by psa skrzywdzić tak bardzo.
Ale żeby pomóc - potrzeba [B]wielu,[/B] wielu ludzi...