Jasza Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Ok. To już wiemy. Transport Slaya - zbieramy dodatkowe 250 PLN. Mysza - Dunia miała badania w Grudziądzu, żeby sprawdzić czy operacja ma sens, czy oko pod tą zaćmą jest zdrowe, niezniszczone - i badania potwierdziły, że tak. Konto wysłałam i z całego serca dziekuję! Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Niestety moge wspomoc niewielką, jednorazową wpłatą :( Poprosze konto na PW. Trzymaj sie maleńka Iskierko. Quote
baszon Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Bywam często, Maleńka, ale dopiero dziś "dałam głos". Pomogę i wspomogę jak tylko będę mogła! Głaszczę głowinkę :) Quote
Jasza Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Baszon, Fiorsteinbock -dziękuję z całego serca!!!! Quote
fioneczka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 jestem i ja malutką odwiedzić przykro mi ale finansowo nie dam rady obecnie wspomóc ... obiecuję że roześlę link do aukcji swoim znajomym ... może ktoś cegiełkę kupi, choć tyle mogę pomóc Quote
Jasza Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 [quote name='fioneczka']jestem i ja malutką odwiedzić przykro mi ale finansowo nie dam rady obecnie wspomóc ... obiecuję że roześlę link do aukcji swoim znajomym ... może ktoś cegiełkę kupi, choć tyle mogę pomóc[/QUOTE] Dziękuję Fioneczko! Quote
_Goldenek2 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Jestem na zaproszenie Jaszy. Jasza i na przyszłość proszę nie przepraszać, że zbierasz na psiaki w potrzebie ;).Od lipca deklaruję stałą 20 zł. Quote
Jasza Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 O mamo, nie wiem co powiedzieć! Stała deklaracja!!! Goldenek - strrrrasznie dziekuję!:buzi::buzi::loveu: Quote
diana79 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 porozsyłam link do aukcji znajomym i na nk :-) trzymam mocno kciuku za małą przelałam parę złotych, więcej nie dam rady obecnie:-( Quote
Nutusia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Jaszo, jeśli będzie taka potrzeba - "zgwałcimy" Ludkę na zajęcie się Dunią w Wwie - to będzie moja zemsta! :) Chociaż oczywiście jej pomogę... Cholercia, przydałoby się auto na gaz - mam takie, ale jego stan techn. nie gwarantuje na razie podróży z absolutnym wykluczeniem tzw. problemów technicznych :( Ale koszt byłby o połowę niższy - ok 20 zł/100 km... Quote
Jasza Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Ja w "gwałceniu" Ludki nie chcę brać udziału ;-) Bo ją lubię :eviltong: Zobaczymy jak uzbieramy, jak sie to potoczy...mamy wybór - to ważne. Kochani, zbieramy nadal, Diano - dziękuję serdecznie! A ja Was znowu zaproszę na bazarek jednofantowy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/209862-Klapki-Papillio-firmy-Berkenstock-dla-Duni-do-30-czerwca-do-20.00?p=17106524#post17106524[/URL] Apaszkowy - w piątek. Quote
Isiak Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Melduję się na wątku. Plan faktycznie karkołomny, tyle kasy zebrać. U mnie krucho z forsą ostatnio, prawie całą miesięczną pensję pochłonęły wizyty u lekarza i u weta, jadę na debecie, który muszę w końcu spłacić. Przykro mi bardzo... Może z bazarkiem dam radę, jakoś podzielę między Dunię i "naszą" Kaję, która też siedzi w hotelu, a nie ma nawet połowy deklaracji. Życzę Wam z całego serca powodzenia akcji, a Duni zdrowia i cudownego domu. Zacznę tworzyć rzeczy na bazarek. Quote
Jasza Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Serdecznie dziękuję Isiak!!! Dunia bogata jest w bazarki, bazarkami uzbieramy!!!:loveu: Edit - podglądnęłam Twoje prace :crazyeye: - ukłony!!! Sota36 obiecała Dunieczce 50 PLN pod koniec miesiąca!!! DZIĘKUJĘ!!!!:multi: Quote
_Goldenek2 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Rozgłaszam Dunię gdzie się da..... może ktoś jeszcze pomoże :) Quote
Jasza Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 [quote name='_Goldenek2']Rozgłaszam Dunię gdzie się da..... może ktoś jeszcze pomoże :)[/QUOTE] zasypiemy Dogo Dunią! Dziękuję Goldenku! Dzwoniła do mnie też Pani Teresa Borcz! Wysyła małej pieniadze i rozsyła również!!! Quote
_Goldenek2 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Damy radę. Gdy kiedyś Trotterek potrzebował dużo kasy na operację - dogomania nie zawiodła.... Tym razem będzie tak samo. Quote
Nutusia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Mojej Tośki dogo też nigdy nie zostawiło na lodzie - w kupie siła! :) Quote
Iv_ Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Grosz na Dunie wpłacony. Myślę, że jej się uda, bo tyle dobrych dusz wkoło niej się zebrało :loveu: :loveu: Quote
Isiak Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Tak, dogo potrafi cuda, wiele psów może o tym zaświadczyć :) Quote
Selenga Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 To ja po kolei: 1. Spróbuję się dowiedzieć jaka warszawska fundacja ma zniżki u dr Garncarza lub u dr Łobaczewskiej i jakie. 2. Mogę zapewnić transport Duni za 150 zł w jedną stronę (mam autko, które bardzo mało pali :) ) a jeśli się uda zgrać jazdę Duni z wyjazdami mojego brata, to całkiem za darmo 3. Mogę przechować Dunię (samą lub z ewentualną opiekunką) jakiś czas (praktycznie dowolny :) - może się okazać, że trzeba będzie przyjechać na kontrolę, więc znowu będzie problem kasy na transport Quote
Jasza Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Oj, Selenga, DZIĘKUJĘ!! Pisałam do kilku Fundacji, ale na razie bez odzewu. Taka zniżka to byłoby COŚ! Co do transportu - to mamy trzecią opcję - dzięki!! Będziemy kombinować! Quote
feliksik Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ale super oferta Selenga!!! a ja mam nowe wpłaty: 21.06.11 diana79 10zł, Agrabcia 10zł, Awit 10zł dziękujemy kochani:loveu: Quote
Jasza Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Dziękuję bardzo serdecznie, ktok po kroku jesteśmy coraz bliżej dnia zero!!! Quote
fioneczka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 dr Garncarz operował oczka mojej Fionusi [*] kiedy była jeszcze pod opieką Fundacji Niechciane i Zapomniane zadzwońcie i pogadajcie z Kają [url]http://www.niechcianeizapomniane.org/index.php?id=7[/url] Quote
Recommended Posts