Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok. To już wiemy.
Transport Slaya - zbieramy dodatkowe 250 PLN.

Mysza - Dunia miała badania w Grudziądzu, żeby sprawdzić czy operacja ma sens, czy oko pod tą zaćmą jest zdrowe, niezniszczone - i badania potwierdziły, że tak. Konto wysłałam i z całego serca dziekuję!

Posted

jestem i ja malutką odwiedzić

przykro mi ale finansowo nie dam rady obecnie wspomóc ... obiecuję że roześlę link do aukcji swoim znajomym ... może ktoś cegiełkę kupi, choć tyle mogę pomóc

Posted

[quote name='fioneczka']jestem i ja malutką odwiedzić

przykro mi ale finansowo nie dam rady obecnie wspomóc ... obiecuję że roześlę link do aukcji swoim znajomym ... może ktoś cegiełkę kupi, choć tyle mogę pomóc[/QUOTE]
Dziękuję Fioneczko!

Posted

Jaszo, jeśli będzie taka potrzeba - "zgwałcimy" Ludkę na zajęcie się Dunią w Wwie - to będzie moja zemsta! :) Chociaż oczywiście jej pomogę... Cholercia, przydałoby się auto na gaz - mam takie, ale jego stan techn. nie gwarantuje na razie podróży z absolutnym wykluczeniem tzw. problemów technicznych :( Ale koszt byłby o połowę niższy - ok 20 zł/100 km...

Posted

Ja w "gwałceniu" Ludki nie chcę brać udziału ;-)
Bo ją lubię :eviltong:
Zobaczymy jak uzbieramy, jak sie to potoczy...mamy wybór - to ważne.

Kochani, zbieramy nadal, Diano - dziękuję serdecznie!
A ja Was znowu zaproszę na bazarek jednofantowy:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/209862-Klapki-Papillio-firmy-Berkenstock-dla-Duni-do-30-czerwca-do-20.00?p=17106524#post17106524[/URL]

Apaszkowy - w piątek.

Posted

Melduję się na wątku. Plan faktycznie karkołomny, tyle kasy zebrać. U mnie krucho z forsą ostatnio, prawie całą miesięczną pensję pochłonęły wizyty u lekarza i u weta, jadę na debecie, który muszę w końcu spłacić. Przykro mi bardzo... Może z bazarkiem dam radę, jakoś podzielę między Dunię i "naszą" Kaję, która też siedzi w hotelu, a nie ma nawet połowy deklaracji.
Życzę Wam z całego serca powodzenia akcji, a Duni zdrowia i cudownego domu. Zacznę tworzyć rzeczy na bazarek.

Posted

Serdecznie dziękuję Isiak!!!
Dunia bogata jest w bazarki, bazarkami uzbieramy!!!:loveu:

Edit - podglądnęłam Twoje prace :crazyeye: - ukłony!!!

Sota36 obiecała Dunieczce 50 PLN pod koniec miesiąca!!!
DZIĘKUJĘ!!!!:multi:

Posted

[quote name='_Goldenek2']Rozgłaszam Dunię gdzie się da..... może ktoś jeszcze pomoże :)[/QUOTE]
zasypiemy Dogo Dunią!
Dziękuję Goldenku!
Dzwoniła do mnie też Pani Teresa Borcz!
Wysyła małej pieniadze i rozsyła również!!!

Posted

Grosz na Dunie wpłacony. Myślę, że jej się uda, bo tyle dobrych dusz wkoło niej się zebrało :loveu: :loveu:

Posted

To ja po kolei:
1. Spróbuję się dowiedzieć jaka warszawska fundacja ma zniżki u dr Garncarza lub u dr Łobaczewskiej i jakie.
2. Mogę zapewnić transport Duni za 150 zł w jedną stronę (mam autko, które bardzo mało pali :) ) a jeśli się uda zgrać jazdę Duni z wyjazdami mojego brata, to całkiem za darmo
3. Mogę przechować Dunię (samą lub z ewentualną opiekunką) jakiś czas (praktycznie dowolny :) - może się okazać, że trzeba będzie przyjechać na kontrolę, więc znowu będzie problem kasy na transport

Posted

Oj, Selenga, DZIĘKUJĘ!!
Pisałam do kilku Fundacji, ale na razie bez odzewu.
Taka zniżka to byłoby COŚ!

Co do transportu - to mamy trzecią opcję - dzięki!!
Będziemy kombinować!

Posted

dr Garncarz operował oczka mojej Fionusi
[*] kiedy była jeszcze pod opieką Fundacji Niechciane i Zapomniane
zadzwońcie i pogadajcie z Kają
[url]http://www.niechcianeizapomniane.org/index.php?id=7[/url]