Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też myslałam, że Neli już spakowana do domku. Też proszę o ile to mozliwe, żeby poczekać z tym oczkiem. Usunąć zawsze zdążą, a może znajdzie się domek i podejmie się leczenia..
Czy ogłosić małą na allegro?

Posted

Mona4 napisał(a):
Niestety po rozmowie z wetem,rodzina zrezygnowala z adopcji NELI:placz:

Niewiem co im wet schroniskowy powiedzial,ze tak nagle zmienili zdanie:shake:

:placz: Nelusia- potrzebujesz domku i leczonka... ratujmy oczko Neli!!!

Posted

Jejku,miałam nadzieję,że Neli jest już w nowym domku a tu takie smutne wiadomości:-( .Co takiego jest z tym oczkiem,że rodzina sie rozmyśliła?Przecież Neli nie jest ślepa,ma drugie,zdrowe oczko.

Posted

Jak to różnica czy psiak ma jedno oko czy dwa. Wielu ludzi szuka pretekstu, chcą tylko zdrowe i piękne psy, a reszta sie nie liczy, nawet nie spojrzą. "Zużyte egzemplarze" przywiązują do drzewa albo wyrzucają z samochodu, rzadziej zawożą do schroniska czy poddają eutanazji (czasami sobie myślę, że wtedy przynajmniej psiak nie tęskni i nie cierpi), bo to już wydatek i wysiłek.
Podłe szuje!!!!!!!!:angryy:
Maleńka hop do góry!!!

Posted

szaukamy dalej domku, ludzie sa dziwni:shake: jak tylko powiedzialam o oczku to rezygnuja:shake:

Nela ma oczko.Jamnis ma posczepione uszko.......:angryy: to niech ida do hodowli szukac idealnego zdrowego psa.:angryy:

Posted

A czy maleństwo lubi koty?
Chciałam przygarnąć Binkę z innego wątku, czekałam na decyzję mojej drugiej połowy i jak już taka jest, to okazało się, że jest "zarezerwowana", w niedzielę będzie wiadomo czy to jest dobry dom. Będę czekać na wieści do niedzieli. Jeśli wszystko będzie w nowym domku ok, to tam zostanie i ja wtedy zacznę drugą połowę namawiać na Neli, ale to dopiero w niedzielę.

Posted

mycha101 napisał(a):
A czy maleństwo lubi koty?
Chciałam przygarnąć Binkę z innego wątku, czekałam na decyzję mojej drugiej połowy i jak już taka jest, to okazało się, że jest "zarezerwowana", w niedzielę będzie wiadomo czy to jest dobry dom. Będę czekać na wieści do niedzieli. Jeśli wszystko będzie w nowym domku ok, to tam zostanie i ja wtedy zacznę drugą połowę namawiać na Neli, ale to dopiero w niedzielę.

Ojejku:loveu:
Oby ci się udało:multi: