Mona4 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Niestety po rozmowie z wetem,rodzina zrezygnowala z adopcji NELI:placz: Niewiem co im wet schroniskowy powiedzial,ze tak nagle zmienili zdanie:shake: Quote
Beata J. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ja też myslałam, że Neli już spakowana do domku. Też proszę o ile to mozliwe, żeby poczekać z tym oczkiem. Usunąć zawsze zdążą, a może znajdzie się domek i podejmie się leczenia.. Czy ogłosić małą na allegro? Quote
beka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Nie ma w pobliżu hoteliku gdzie mogłby dojść do siebie? Jakis chętny do wziecia malutkiej na tymczas? Quote
clockwork Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Mona4 napisał(a):Niestety po rozmowie z wetem,rodzina zrezygnowala z adopcji NELI:placz: Niewiem co im wet schroniskowy powiedzial,ze tak nagle zmienili zdanie:shake: :placz: Nelusia- potrzebujesz domku i leczonka... ratujmy oczko Neli!!! Quote
MARCHEWA Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jejku,miałam nadzieję,że Neli jest już w nowym domku a tu takie smutne wiadomości:-( .Co takiego jest z tym oczkiem,że rodzina sie rozmyśliła?Przecież Neli nie jest ślepa,ma drugie,zdrowe oczko. Quote
aisaK Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Co mógł powiedzieć tym ludziom wet? Co tak zraziło ludzi? Dwa razy dziennie przemywanie oczu? Quote
mycha101 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jak to różnica czy psiak ma jedno oko czy dwa. Wielu ludzi szuka pretekstu, chcą tylko zdrowe i piękne psy, a reszta sie nie liczy, nawet nie spojrzą. "Zużyte egzemplarze" przywiązują do drzewa albo wyrzucają z samochodu, rzadziej zawożą do schroniska czy poddają eutanazji (czasami sobie myślę, że wtedy przynajmniej psiak nie tęskni i nie cierpi), bo to już wydatek i wysiłek. Podłe szuje!!!!!!!!:angryy: Maleńka hop do góry!!! Quote
iwonamaj Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ja też kocham takie małe, kudłate lalunie. Podnoszę!!! Quote
Mona4 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 szaukamy dalej domku, ludzie sa dziwni:shake: jak tylko powiedzialam o oczku to rezygnuja:shake: Nela ma oczko.Jamnis ma posczepione uszko.......:angryy: to niech ida do hodowli szukac idealnego zdrowego psa.:angryy: Quote
iwonamaj Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Maleństwo słodkie, rówieśnica moich niuniek...Domku szybciutko, Neli czeka! Quote
malagos Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cioteczki, a ile może ważyć Neli? Ile ma wzrostu? Quote
MARCHEWA Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Podnoszę śliczną Neli.Musi się znalezć ktoś,kto ją pokocha:loveu: Quote
enia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 A ja myslałam ,że ona już wygrzewa sie na kanapie........:-( kocham takie okruszki......... Quote
mycha101 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 A czy maleństwo lubi koty? Chciałam przygarnąć Binkę z innego wątku, czekałam na decyzję mojej drugiej połowy i jak już taka jest, to okazało się, że jest "zarezerwowana", w niedzielę będzie wiadomo czy to jest dobry dom. Będę czekać na wieści do niedzieli. Jeśli wszystko będzie w nowym domku ok, to tam zostanie i ja wtedy zacznę drugą połowę namawiać na Neli, ale to dopiero w niedzielę. Quote
Pianka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 mycha101 napisał(a):A czy maleństwo lubi koty? Chciałam przygarnąć Binkę z innego wątku, czekałam na decyzję mojej drugiej połowy i jak już taka jest, to okazało się, że jest "zarezerwowana", w niedzielę będzie wiadomo czy to jest dobry dom. Będę czekać na wieści do niedzieli. Jeśli wszystko będzie w nowym domku ok, to tam zostanie i ja wtedy zacznę drugą połowę namawiać na Neli, ale to dopiero w niedzielę. Ojejku:loveu: Oby ci się udało:multi: Quote
Justyna_wolontariat Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Neli waży około 5 kg tak przynajmniej mi sie wydaje no moze te 7 kg teraz dziewczyna dopiero apetytu dostała. Neli toleruje koty sa jej one obojętne. Oby domek dla niej syzbko sie znalazł.............. Quote
zaba14 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Podnosze sunie, zrobiłam takze banerek gdyby ktos chcial to może wziąść... Quote
Agnie Koty Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Żabko, została znaleziona w lesie, nie w lecie.... Chochlik zadziałał, :evil_lol: . Do góry śliczna panienko! Do domku! Quote
Recommended Posts