malagos Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Tak sie cieszę, ze małeństwo wychodzi na prostą! Quote
wobie Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Tak Nelka jest bardzo dzielna a to dlatego że ma tak wspaniałą panią, która nie może się doczekać dnia kiedy zabierze Nelke do domu. Buziaczki za dzielność :loveu: Quote
mycha101 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 W przyszłym tygodniu zabieram Neli do domku:laola::laola::laola::cunao::cunao::cunao::BIG::BIG::BIG::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::rofl::rofl::rofl::rofl::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
wobie Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:Hura !!!!!!:laola::laola:O to czekam na wieści jak małej podoba się nowe towarzystwo domek i koniecznie musisz wkleić zdjęcia Nelki. Quote
Pianka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Super:loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
clockwork Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 SUPER! :placz: NIE BYŁO MNIE DZIŚ... ŚLEDZIŁAM WĄTEK ORLENOWSKIEGO KUBY:placz: [*] Quote
mycha101 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 clockwork napisał(a):SUPER! :placz: NIE BYŁO MNIE DZIŚ... ŚLEDZIŁAM WĄTEK ORLENOWSKIEGO KUBY:placz: Pół dnia spędziłam dziśiaj na wątku Kubusia, gdyby nie ty nie wiedziałabym nic o jego smutnym losie, dziękuję ci. Czekam na naklejki. Jeszcze nie ma wieści o moim maleństwie. Wieści z wczoraj mała biega już z innymi psiakami. W czwartek zabieram ją do domku. Jeszcze została wizyta u okulisty. Mała Nelusia dziękuje wszystkim swoim ciociom za wsparcie:loveu: . Zaglądjcie tu, będą zdjęcia jak już dotrze do mnie i napiszę jak została przyjęta i co z oczkiem. Quote
mama_Dorota Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Trzymam kciuki za maleńką! :loveu: Quote
Agnie Koty Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 będę tu zaglądac bo ta mala to moja ulubienica,:loveu: czekam na wieści z nowego domu, ona pewnie szybko się u Ciebie zaaklimatyzuje Quote
clockwork Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jaknajbardziej... zaglądać będę- bo trzymam zaciśnięte kończyny górne chwytne:lol: od samego początku... oby każda historia psiego nieszczęścia kończyła się tak cudownie... i oby Nelusia zawsze już- przez wiele lat nie chorowała;) Quote
andzia69 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :loveu::loveu::loveu: super wiadomośc!!!!! Quote
mycha101 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Emir a czy walizeczki Neli już spakowane:cool3:? Zdjęcie pierwsza klasa, a jaka puszysta główka:loveu: Miejsce Neli też już zajęte przez okrutnie skrzywdzoną Emi, czyli mała gotowa na podróż swojego życia - do domku:multi: Dziękuję Ci Emir:Rose::Rose::Rose:, słowa i tak nie wyrażą mojej wdzięczności. Quote
clockwork Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 no to szerokiej drogi Nelcia- kliknij czase do nas jak Ci tam w nowym domciu... Quote
MARCHEWA Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Hurrrrrrra!Mycha,pisz jak najczęściej,co u was!:loveu: Quote
Agnie Koty Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 wszystko dobre co się dobrze kończy... I żyli długo i szczęśliwie,:lol: Quote
Justyna_wolontariat Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Super, że malutka Neli jedzie do domu, tyle czasu bidulka się nachorowała, ale teraz to już tylko samo dobro może ją spotkać:lol: Życzę dużo szczęsci i wiele radosci Nelci i jej nowej pani:loveu: Quote
clockwork Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Nelucha- już w domciu?? wiesz Nelcia- łamie mnie grypsko- miałam dziś nie przyjść do pracy, ale pomyślałam o Tobie- skoro Ty się nie dałaś choróbsku to i ja z tego wyjdę... Będę zaglądać do Ciebie i czekam na fotki NAJSZCZĘŚLIWSZEGO psa w NAJLEPSZYM DOMKU!!! oczywiście poza moim Clockworkiem- lepiej trafić nie mógł;)... Quote
wobie Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Zuch dziewczyna!!!!! :loveu: Czekam teraz na relacje i zdjęcia z domu. Quote
mycha101 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Jutro wielki dzień:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
iwonamaj Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Mycha - pisz jutro wszystko dokładnie, rób zdjecia i ucałuj malutką!!! Przeżywam pójście małej Nelci do domku, bo prawie równo rok temu jechałam do Warszawy tez po taką słodką, maleńką blondynkę... Quote
emir Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Byłam u fryzjera i w kąpieli; czekam - Neli Quote
Agnie Koty Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 no, no, no. to milej podróży, Neluniu.i wszystkiego dobrego w nowym domku! jak czyta się takie zakonczenia to wraca radość życia, cholera.... Quote
Recommended Posts