Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doddy']Być może doszło coś w tym tygodniu, ale dopiero w poniedziałek zobaczę.[/QUOTE]

Pewnie w takim razie mój list będzie w skrzynce, wysłany 8 grudnia. Nie wrócił się , więc pewnie czeka:)
Dzisiaj wysyłam drugi.

Topi bez zmian, nie dzieje się nic co mogłoby mnie zaniepokoić. Chłopak zachowuje się tak samo. Dostaje leki- nie ma żadnego problemu z ich zjedzeniem . Z tymi kupami trochę lepiej jest- tzn chyba mu apetyt przeszedł;) Zrobię jakieś fotki mu może, ale pogoda jest tak okropna, że wszystko jak w nocy wychodzi...

Posted

Mozliwe ze teen lek na watrobe od razu poprawia mu samopoczucie bo suplement jak suplement dopiero za jakis czas moze bedzie cokolwiek mial wplyw. Najwazniejsze ze Topcio grzeczny i je tableteczki.
No a.kiedy sie decydujecie rodzic ? Hihihi

Posted

Grudniowa wysłana.

Aniu, ściskam cię na tyle czule, na ile brzuchol pozwala.

A Topaza po chudości miziam równie czule. I Szejkowi dłoń w kudły zanurzę - jeśli pozwoli.

Posted

Ania, a jakby Wigilia w szpitalu, to poleżysz sobie wygodnie, nic nie będziesz musiała przygotowywać - pełen komfort. :D

Szejki dostał nowy kołnierz, bo znowu sobie gmerał koło oka, ale nic nie nagmerał na szczęście.
Kołnierz znalazłam u siebie, więc nie musimy kupować, jest większy od tamtego, taki w sam raz na Szejka.
Podaję mu jeszcze na wszelki wypadek krople i żel, chociaż wet powiedział, że już można przestać.

A jeśli chodzi o mizianie, to Szejki bardzo lubi, wykręca się i wdzięczy jak tancerka gogo.
Oczywiście, woli rzucanie piłki i patyków, ale mizianie też jest ok. ;)

Posted

Do skrzynki dotrę w Wigilię przy dobrych wiatrach :)

A teraz nieco prywaty by Fundacja AST.
Zachęcamy do nabycia kalendarzy ściennych A3.
Bazarek dogo:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/219855-KALENDARZE-%C5%9ACIENNE-A3-FUNDACJA-AST-na-pomoc-TTB-do-1.01.12-do-23?p=18250046#post18250046[/url]

Allegro:
[url]http://allegro.pl/fundacja-ast-kalendarz-scienny-na-2012-i2011287938.html[/url]

Posted

[quote name='Katcherine']Dzieki Agata. Ps. Jak masz wnuczke/ kogos z rodziny uzyeajacych facebook popros ich o wejscie na link podany powyzej przez doddy. Topazik bierze udzial w konkursie gdzie mozna wygrac worek karmy.[/QUOTE]

No nie, wnuczkę mam na razie na kolanach, nie na facebooku. Poproszę córkę.

Wszystkim bezśnieżnych świąt życzę [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_70v.gif[/IMG]

Posted

Ania mam nadzieje ze nie zszokowalas za bardzo dzwoniacego ze jestes na porodowce lol? Oby zadzwonili jeszcze raz i zeby to byl Topciowy domek. Byloby super gdyby Topcio zaznal swojego wlasnego domku na emeryturze.