Katcherine Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Joaa jak Szejki? Aniu jak Topcio? Asia masz lekow na swieta zeby kontynuowac leczenie? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='doddy']Być może doszło coś w tym tygodniu, ale dopiero w poniedziałek zobaczę.[/QUOTE] Pewnie w takim razie mój list będzie w skrzynce, wysłany 8 grudnia. Nie wrócił się , więc pewnie czeka:) Dzisiaj wysyłam drugi. Topi bez zmian, nie dzieje się nic co mogłoby mnie zaniepokoić. Chłopak zachowuje się tak samo. Dostaje leki- nie ma żadnego problemu z ich zjedzeniem . Z tymi kupami trochę lepiej jest- tzn chyba mu apetyt przeszedł;) Zrobię jakieś fotki mu może, ale pogoda jest tak okropna, że wszystko jak w nocy wychodzi... Quote
Katcherine Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Dzieki Aniu. To chyba oznacza ze dyskomfort mu mija. Ufff. Obserwuj te kupojadztwo. Nic. I tak jak urodzisz, ogarniecie sie to w styczniu powtirzymy krew zeby zobaczyc czy jest poprawa. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Jasne, niech tez choć przez miesiąc pobierze te leki - zobaczymy czy coś pomagają . Sama jestem ciekawa co wyjdzie z tego. Quote
Katcherine Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Mozliwe ze teen lek na watrobe od razu poprawia mu samopoczucie bo suplement jak suplement dopiero za jakis czas moze bedzie cokolwiek mial wplyw. Najwazniejsze ze Topcio grzeczny i je tableteczki. No a.kiedy sie decydujecie rodzic ? Hihihi Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 :) albo do środy albo po świętach haha...nie chciałabym na weekend wylądować w szpitalu, ale jak znam swoje szczęscie;)...w każdym razie gdyby już w ogóle nic się nie działo, to 28 jestem umówiona na wywołanie;) Quote
Katcherine Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Dopiero 28? Ja mialam dzien przed terminem wywolywane bo wody odeszly i nic wiecej sie nie dzialo... No nic trzymam kciuki zebyscie przed Swietami a nie w Swieta hehehehe. Quote
agata51 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Grudniowa wysłana. Aniu, ściskam cię na tyle czule, na ile brzuchol pozwala. A Topaza po chudości miziam równie czule. I Szejkowi dłoń w kudły zanurzę - jeśli pozwoli. Quote
Katcherine Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Pozwoli pozwoli w glebi duszy to miziak tylko niesmialy Lol. Topciomam nadzieje nie bedzie juz chudl... Quote
joaaa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ania, a jakby Wigilia w szpitalu, to poleżysz sobie wygodnie, nic nie będziesz musiała przygotowywać - pełen komfort. :D Szejki dostał nowy kołnierz, bo znowu sobie gmerał koło oka, ale nic nie nagmerał na szczęście. Kołnierz znalazłam u siebie, więc nie musimy kupować, jest większy od tamtego, taki w sam raz na Szejka. Podaję mu jeszcze na wszelki wypadek krople i żel, chociaż wet powiedział, że już można przestać. A jeśli chodzi o mizianie, to Szejki bardzo lubi, wykręca się i wdzięczy jak tancerka gogo. Oczywiście, woli rzucanie piłki i patyków, ale mizianie też jest ok. ;) Quote
Katcherine Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dzieki Asia. Starczy lekow na swieta? Zastanawiam sie czemu on tak grzebie w tym oczku. Moze trzeba bedzie skonsultowac to choc telefonicznie z Garncarzem? Quote
doddy Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Topaz zajął zaszczytne 5 miejsce w konkursie, tym samym dostanie worek jedzonka od 1st Choice. Ania, podaję Wasze dane. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ale super:) jak dojdzie karma dam znac! Podochodzily te moje listy z wetowskimi i moimi rachunkami? Quote
doddy Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Do skrzynki dotrę w Wigilię przy dobrych wiatrach :) A teraz nieco prywaty by Fundacja AST. Zachęcamy do nabycia kalendarzy ściennych A3. Bazarek dogo: [url]http://www.dogomania.pl/threads/219855-KALENDARZE-%C5%9ACIENNE-A3-FUNDACJA-AST-na-pomoc-TTB-do-1.01.12-do-23?p=18250046#post18250046[/url] Allegro: [url]http://allegro.pl/fundacja-ast-kalendarz-scienny-na-2012-i2011287938.html[/url] Quote
Katcherine Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ale super. Topcia mlze domek wypatrzy przy okazji? Quote
agata51 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='Katcherine']Dzieki Agata. Ps. Jak masz wnuczke/ kogos z rodziny uzyeajacych facebook popros ich o wejscie na link podany powyzej przez doddy. Topazik bierze udzial w konkursie gdzie mozna wygrac worek karmy.[/QUOTE] No nie, wnuczkę mam na razie na kolanach, nie na facebooku. Poproszę córkę. Wszystkim bezśnieżnych świąt życzę [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_70v.gif[/IMG] Quote
Katcherine Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ania juz urodzila Lol ale sie nie chwali tutaj. Ania gratulacje! Jak Szejkus? I Topcio? Agata Topaz zajal 5 te miejsce i dostanie worek karmy! Moze jks domek go wypatrzy? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Wczoraj ktos sie do mnie dobijal w sprawie wyzla. Przeslalam im numer do Doddy bo ja teraz nie bardzo mam jak rozmawiac o adopcjach. Odezwal sie ktos do ciebie Doddy? Quote
doddy Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Nie, nie rozmawiałam z nikim. Karma powinna być jutro u Was. Quote
Katcherine Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ania mam nadzieje ze nie zszokowalas za bardzo dzwoniacego ze jestes na porodowce lol? Oby zadzwonili jeszcze raz i zeby to byl Topciowy domek. Byloby super gdyby Topcio zaznal swojego wlasnego domku na emeryturze. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Szczegolow nie omawialam gdzie jestem;) moze znowu dopiero po czasie ktos doczytal ogloszenie...ja wracam jutro do domu, to juz normalnie bede pisac jak czas pozwoli. Topi dobrze, psiaki maja zapewniona opieke. Quote
agata51 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Aniu, ściskam! Nie pytam o szczegóły, ale powiedzcie chociaż, co się urodziło. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Chlopak-mamy malego bartusia;) dzis spalam az 2 godziny... Quote
joaaa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ania, gratulacje! :) A Szejki ok, poza tym, że rozwalił kolejny kołnierz. Ale jeszcze jakoś go chroni. Quote
Katcherine Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Asia a jak by Szejkowi okleic taka tasma do pakowania pudel zeby nie zaczepial? Quote
Recommended Posts