Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Problem w tym ze Topaz uznal chybaze mu dobrze u Ciebie i wszelkie zmiany wita stresem. Przensiny dokadkolwik moga mu wcale nie posluzyc.
Ewidentnie chyba zastrzyki pomagaja, moze sie teraz pozbiera.
Dobrze, czekam teraz na potwierdzenie ze karma bedzie u Topacia, leki sa wszystkie na ten miesiac?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sliczny ma kozuszek:) a jesli chodzi o dom to moim zdaniem Topaz ma juz swoj dom..oczywiscie ze fajnie byloby gdyby mieszkal w mieszkaniu, spal na kanapie ale to z naszej perspektywy..on ze swojej jest w domu u Ciebie Aniu..

Posted

Zimno, a Topaz jeszcze się pcha na spacery. Muszę go siłą w kojcu zostawiać, wychodzi tylko na smyczy sik , kupa i wracamy. Kojec cały w słomie aby ciepło mu było pod stopami;) Zakopuje się w budzie ,a rano jak tylko usłyszy , że psiaki szczekają bo idę, to zaraz wychodzi i się przyłącza. Ogonkiem macha , więc humor ma.

Joaa jak u was w mroźne dni?

Posted

dziwne jak dla mnie ale moj Fryzio tez mam wrazenie ze lubi te straszne mrozy bo jak otworze balkon to siada i obserwuje swiat a ja sie dziwie ze kuper mu nie odmarznie

Posted

Aniu dzieki za fotki. Super wyglada. Jak kucyk haha. Bardzo sie ciesze ze Topcio sobie radzi.
Sorki cioteczki uzupelnie post dzisiaj w nocy . Agata Twoja wplata doszla. To jest styczniowa prawda?
Panca ty wplacalas styczniowa? Nie scigam tylko pytam zeby sie nie pogubic. Dzieki cioteczki.

Posted

Katcherine napisał(a):
Aniu dzieki za fotki. Super wyglada. Jak kucyk haha. Bardzo sie ciesze ze Topcio sobie radzi.
Sorki cioteczki uzupelnie post dzisiaj w nocy . Agata Twoja wplata doszla. To jest styczniowa prawda?
Panca ty wplacalas styczniowa? Nie scigam tylko pytam zeby sie nie pogubic. Dzieki cioteczki.

Tak, styczniowa. Mroźne buziaki z Łodzi.

Posted

Cioteczki bardzo przepraszam ale ciut sie opoznilam z uaktualnieniem postu. Nadrobie jak tylko syn da, narazie padam orzed nim spac, a komputera przy jim nie da sie uzywac bo wylacza...
Aniu jak Topaz?
Asiu jak Szejki?

Dziekuje Aniu za znalezienie sponsora na anticancer dla Topaza. Dzieki Ani odpadnie ten kiesieczny koszt. Panstwo ktorzy chcieli adoptowac Topcia pomoga kupujac ten lek.

Posted

U nas wszystko dobrze, najważniejsze, że idzie ocieplenie i stres mi zejdzie, choć Topi na prawdę sobie świetnie radzi. Jest wesoły, macha ogonkiem, żadnych oznak aby coś mu dolegało. Kupki się unormowały, karma smakuje- zresztą jemu wszystko smakuje;)

Jakoś na koniec lutego odbiorę fakturę od weta jak będę się na pocztę wybierać.

Posted

Przepraszam, że się tak nie odzywam, ale mam tak beznadziejny net, że nie ma co gadać.
Raz łączy, raz nie łączy, a jak połączy, to zaraz wywali i tak w kółko...
Mam nadzieję, że się poprawi.

U Szejka wszystko dobrze. Dla niego taka pogoda to raj. Biega, bawi się, nosi patyki. Jak zwykle. ;)
Ma teraz przepiękną, grubą i błyszczącą sierść.
Przyszedł nadprogramowy worek karmy dla Szejka. Zresztą dzwoniłam do Doddy, zaraz jak przyszedł, bo myślałam, że to pomyłka.

W domu za to zamarzła nam woda, musimy przynosić od sąsiadów. Byle do wiosny...
Temperatura jaką osiągamy w pomieszczeniach to 15 stopni. Ale już się wszyscy przyzwyczaili.
Byle do wiosny... :)

Posted

joaaa napisał(a):

W domu za to zamarzła nam woda, musimy przynosić od sąsiadów. Byle do wiosny...
Temperatura jaką osiągamy w pomieszczeniach to 15 stopni. Ale już się wszyscy przyzwyczaili.
Byle do wiosny... :)
ja mam to samo - bywało nawet 10 -12 na plusie - i też woda zamarzła nie tylko w domu w korytarzu ale i wlot do szamba i tz siedział całą niedzielę w szambie i przewiercał - w domu dobrze jakbyście pozawijali byle czym , szmatami albo są takie na rury z pianki nakładki - bo jak coś rozsadzi ? a zamarznięta woda rozsadza i ma wielką siłe :(

Posted

No właśnie nie da się pozawijać, bo rury są w ścianie i tam zamarzło.
Trzeba będzie zrobić inaczej instalację, jest skopana, bo idzie po ścianie zewnętrznej, zamiast od razu wchodzić z piwnicy do mieszkania.
Mam nadzieję, że spokojnie odmarznie, już jest cieplej. ;)