Katcherine Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 To moze ty zrob po prostu zakupy na dziale miedzynarodowym i zawiez Joaaa do testowania na Szejku jaka kuchnie preferuje...chinskie robaczki, francuskie slimaczki i udka, czy wloskie czosnkowe chlebki, spaghettii, owoce morza, kawior, swoiski sledzik, golabki...? A to ze impreza z tego wyjdzie na poczatku tygodnia no to coz ja poradze... tylko go nie upijcie...on maloletni :P. doddy napisał(a):Jak się znudzi to będziem kombinować dalej. Jak mu się znudzi to współczuje, bo ja mam wybredne podniebienie i nikt ze mną do restauracji nie chce chodzić. Jeszcze dłubie w jedzeniu!!! Hyhyhy Quote
doddy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Myślę, że zaczniemy od... kawioru. :diabloti: Spadam ciotki na siłownie już teraz jak chce jeszcze dzisiaj odwiedzić tą Waszą gwiazdę Szejka. Jak chcecie zdjęcia to za widnego wypadałoby dojechać... :eviltong: Quote
Katcherine Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 O juz teraz Wasza...a niedawno byla Twoja... no, no...wez chinskie paleczki coby Szejkowi podawac do pyska odpowiednie kaski tego co przywieziesz... N O wlasnie do mnie dotarlo...Jak SZEJK ma na imie? No SZEJK, to sie jak SZEJK zachowuje....Trza mu zmienic imie na juz bo wykonczy pol kraju swoimi zachciankami... a jak chcecie zaczynac od kawioru to kup sobie witamine a+e w kapsulkach i bedziesz miala idealna tania podrobke kawioru...O!Rybne i oleiste... mam jeszcze lepszy pomysl: Szejk kawiorek naturalny na krakersiku a Ty doddy ten witaminkowy dla przykladu. Moze byc bez krakersika jak jestes na diecie...Tez bedziesz sie lsnic :):):). Quote
doddy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Byłam, obaczyłam, obfociłam (choć tu możecie mnie zbić, bo mało), wróciłam. Więcej napiszę jutro :) Quote
ewab Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Katcherine napisał(a): N O wlasnie do mnie dotarlo...Jak SZEJK ma na imie? No SZEJK, to sie jak SZEJK zachowuje....Trza mu zmienic imie na juz bo wykonczy pol kraju swoimi zachciankami... Szejk zawdzięcza swoje imię bogatym złożom ropy, jakie występowały na jego szyi:p. Teraz już w zasadzie nieaktualne. Quote
doddy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 ewab napisał(a):Szejk zawdzięcza swoje imię bogatym złożom ropy, jakie występowały na jego szyi:p. Teraz już w zasadzie nieaktualne. Kielce to jednak mają fantazję. :loveu: Quote
Katcherine Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dobrze ze zloz gazu lupkowego nie bylo...no wykrakaly Cioteczki, wykrakaly ;). Doddy- cos ty mu zrobila... czemu on nabral brazowych kolorkow? Gdzie te odcienie bialo, szaro, czarno???? No jak ja teraz z ogloszeniami wygladam??? On ma jakies zlote, brazowe - balejaz zescie mu zrobily? Quote
Katcherine Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 A Tys sie z Hydea smiala... czytaj i ucz sie :P:P:P doddy napisał(a):Kielce to jednak mają fantazję. :loveu: Quote
Katcherine Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Moj kochany wyploszek ...... [quote name='doddy']Byłam, obaczyłam, obfociłam (choć tu możecie mnie zbić, bo mało), wróciłam. Więcej napiszę jutro :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Doddy chyba ma w aparacie jakąś wersję lux :) bo Szejk nabrał innych kolorów:) Quote
Katcherine Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 No to jak Ania mowi ze nabral kolorow a ona go widziala w realu tzn . ze go pofarbowaly.... Quote
doddy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Kasia, dopisz mu w opisie, że zdjęcia robione w aurze zachodzącego słońca. Zobacz, sam Szejk zrobił miny specjalnie na potrzeby ogłoszeń - mina by kot ze Szreka: P.S. Ryba okazała się bee, dobrze że tylko 5 puszek kupiłam tuńczyka. Asia dała pasztet i zgubiony apetyt wrócił. No to do weekendu kombinuję dalej coś na jego wytrawne podniebienie. Quote
doddy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Wstawiam resztę fotek. Sorry za słabą jakość, ale ja mam ciemny obiektyw. W weekend może uda mi się poprawić. :eviltong: Quote
Katcherine Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 A Masz cos ze swoich hotelowych co by sie wymienilo w takim razie? Szejki odda rybke a dostanie lambika np. Ufff dobrze ze Kot w butach a nie Ogr co jest jak Cebula... Ty to dopiero masz skojarzenia...jak ja psa bede oglaszac ze to Kot w butach?????????????????????????????????????????????????????????? z filmu rysunkowego.... Quote
doddy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Oj no weź nie gadaj, kto Szreka nie oglądał w dzisiejszych czasach? Od razu wiadomo o jakiego kota chodzi! :diabloti: My puszek nie dajemy, zołzy jesteśmy i kazemy psom bobki zjadać. :p Quote
ewab Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Katcherine napisał(a):Dobrze ze zloz gazu lupkowego nie bylo...no wykrakaly Cioteczki, wykrakaly ;). Doddy- cos ty mu zrobila... czemu on nabral brazowych kolorkow? Gdzie te odcienie bialo, szaro, czarno???? No jak ja teraz z ogloszeniami wygladam??? On ma jakies zlote, brazowe - balejaz zescie mu zrobily? Gaz (może i łupkowy) też występował:evil_lol: ale nie w takiej ilości. Doddy Ty jesteś przekonana, że dobrego psa obfociłaś?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
doddy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Latał jakiś pies na posesji to go wzięłam za koniec sznurka i pstryknęła kilka fotek. Pies to pies, miałam focić, to fociłam. A że na niektórych i kot ze Szreka się załapał... no cóż, w końcu naturalna ja blondynka. Quote
Katcherine Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Tez mam watpliwosci...naprawde... Nie szczeka...Jakis wyraz inteligencji w oczach przejawia...zupelnie inne kolory.... Zkocial w butach... Rybki ma w nosie- to co to za KOT? Quote
ewab Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Hm... jak pojechał do Ani to był zupełnie inny pies niż u nas, potem u Joasi znów się odmienił. No ale do tego stopnia:roll:. Żeby psa na kota przerobić:roll:. Niemożliwe:shake:. Quote
doddy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Takie rzeczy to tylko w Erze... a przecie Ery już nie ma. :-o Quote
Katcherine Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ale za To jakiego! O! w butach..... doddy napisał(a):Kto nam kota podrzucił do fundacji????!!! Quote
Katcherine Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 III tam- jak bys poczytala jakiego szoku Astowcy fundacyjni dostaja co news to wyzel...a teraz ich czeka jeszcze lepszy szok...Burek z poderznietym gardlem i skocialy Brak klasyfikacji- bedzie Panika w Szeregach LOL ewab napisał(a):Hm... jak pojechał do Ani to był zupełnie inny pies niż u nas, potem u Joasi znów się odmienił. No ale do tego stopnia:roll:. Żeby psa na kota przerobić:roll:. Niemożliwe:shake:. Quote
doddy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Przebranżawiamy się! Ale powiem Wam, że zawróciła mi dzisiaj w głowie u Joaa jej boksia Pysia, którą ja przezwałam na Krystynę. No normalnie na boksie schodzę! Quote
ewab Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Katcherine napisał(a):III tam- jak bys poczytala jakiego szoku Astowcy fundacyjni dostaja co news to wyzel...a teraz ich czeka jeszcze lepszy szok...Burek z poderznietym gardlem i skocialy Brak klasyfikacji- bedzie Panika w Szeregach LOL Noo.. Ale za to Burek, który został Szejkiem. Zaraz, zaraz jak ta bajka szła? PS. W bosiowej fundacji ostatnio też im się wzorzec rasy coś zmienia:evil_lol: Quote
Recommended Posts