Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doddy i Kardoe- dziekujemy za pierwsza edycje doorstopperkow. Na skarpetke weszlo 42,50 zl. Mam od doddy potwierdzenie. Dziekujemy :loveu:

Poprosze Deklarowiczow Stalych o podawanie czy i kiedy wplacili swoje wplaty na skarpetke- i czy nadal podtrzymuja deklaracje. Rozliczenie jest w poczatkowych postach na pierwszej stronie watku.

Szejk o ile sie orientuje pojedzie do Joaaa w niedziele- Ania go zawiezie.

Jest druga edycja doorstopperkow- poprosze AgateP w wolnej chwili o zrobienie podlinkowanego bannerka.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro ok 9 chcę wyjechać z Szejkiem.
Po kastracji ładnie się wygoiło, rana na szyi tez bardzo dobrze-goi się. Zrobiłam badanie krwi , które wyszło w normie. Tak więc kwestia niedowagi, braku chęci jedzenia siedzi w głowie , nie pomaga mu przytyć równiez ciągłe pobudzenie. Szejk schudł ok 1 kg, w tej chwili nie chce jeść- w kojcu nie je tylko szczeka a w tym czasie szczeniaki mu wyjadają, jak jest na dworzu to też nie moze się skupić na jedzeniu....bardzo bym chciała aby ten pies zaznał w końcu spokoju i poczuł się bezpiecznie.
Zaopatrzyłam go w szelki , adresatkę, kość , środki na odrobaczenie, środek na stres, na pchełki fiprex, karma, spiworek do spania, maść i preparat do przemywania...chyba nic nie pominełam - najwyżej doślę;)

Jeszcze dzisiejsze pomysły Szejka:

Posted

Aniu dziekuje z azdjecia.
Martwie sie bardzo Szejkiem bo mam zle doswiadczenia z chudnacymi psami... Wyglada na wyczerpanego i chudziutkiego oby wreszcie sie uspokoil i wyciszyl. On nadal jest na antybiotyku? Zdjecie z miseczka jest powalajace.

Topazik jest sliczny, tylko te oczka- to lewe oczko jest po zabiegu?
Szkoda ze Topi nie zalapal sie na Kalendarz bo bylby super modelem. No a calus w mordke super :).

Posted

Wadercia usmiechne sie do Ciebie niedlugo o zmiane danych kontaktowych Szejka na allegro- ile dni zostalo? To moze te zdjecie z miseczka udaloby sie wkleic?

wadercia napisał(a):
piekny on jest naprawde. Taki dostojny, az dziwne ze nikt nie dzowni :(

Posted

Katcherine napisał(a):
...
Joaaa daj znac jak dojada.

Dam znać, oczywiście, ale może nie tak od razu, bo pewnie będzie zamieszanie. :)

doddy napisał(a):
...
Joaa, jak już Szejk będzie u Ciebie odwiedziłabym Cię jak będę w Grójcu odwiedzać nasze potworki.

Odwiedź, odwiedź, Beatę już trzy razy zapraszałam i bez efektu, kusiłam wiśniami, jabłkami i nic. To może jak Ty będziesz, to potem ona się też wybierze. ;)