Patikujek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No proszę jak brak prądu motywuje człowieka do robienia zdjęć:evil_lol: Fajne ujęcie żarówki:) Quote
Tina.Sara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 BBeta napisał(a):http://i136.photobucket.com/albums/q195/Kate-A/P9255063.jpg Czyżby to był pan por ?? :diabloti: Tak jest :evil_lol: Patikujek_Zabrze napisał(a):No proszę jak brak prądu motywuje człowieka do robienia zdjęć:evil_lol: Fajne ujęcie żarówki:) Brak prądu nasuwa duuużo durnych pomysłów :cool3: Dzięki ;) GDZIE SĄ PSY? :eviltong: A to uwielbiam :loveu: : CDN. :razz: Quote
Tina.Sara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 jeszcze troche zostało.. :p Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ale fooooootek :multi: http://i136.photobucket.com/albums/q195/Kate-A/P9255072.jpg Sarunia :loveu: http://i136.photobucket.com/albums/q195/Kate-A/P9255123.jpg znowu latający pies :evil_lol: ściągnęłaś ode mnie zagadke 'gdzie jest pies' :eviltong: :mad: Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Az mnie zatkalo:crazyeye: ile fot:loveu: nie wiem ktora zacytowac:placz::placz::placz: wszystkie super:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ile fotek! :-o Karolina? Ja śnię? :evil_lol: Zdjęcie żarówki... interesujące ;) A Sarcia z żabką... mam nadzieję, że kumkatej nie zeżarła :diabloti: http://i136.photobucket.com/albums/q195/Kate-A/P9255097.jpg Gonitwa na całego :loveu: DZIĘ-KU-JE-MY ZA FOTKI!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Selenne Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Witam psiaczka podobnego do mojego tylko z imienia XD Quote
Dobcia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Najbardziej podoba mi się spojrzenie Sary na żabkę... z jaką niechęcią na nią patrzy;) Quote
Pimpek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ile fot :mdleje: Matko, ale extra :crazyeye: Takie piękne że nie wiem które zacytować :crazyeye: http://i136.photobucket.com/albums/q195/Kate-A/P9255114.jpg Ale to rzeczywiście wyszło ślicznie :loveu: w ogóle wszystkie foty śliczne, te gonitwy, i Sarcia z żabką :loveu: No booooskie :loveu: Boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooskie :loveu: Czekam na następne :diabloti: Quote
chihuahua Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT=Courier New]Jakie one slodziutkie, ze tylko wycalowac, a z ta betoniarka,to madrze sobie wymyslila:crazyeye::crazyeye::eviltong:[/FONT] Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ciągle jestem pod wrażeniem grubości tego niedźwiedziego futra :loveu: Quote
Tośka_m Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Co się stało temu piesu? :stupid: ;) Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A wy gdzie? w szkole męczą? :evil_lol: Quote
chihuahua Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Tośka_m napisał(a):Co się stało temu piesu? :stupid: ;) [FONT=Franklin Gothic Medium]Smieje sie z wlascicielki!!!:eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Od-Nowa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 przepadli gdzieś :roll: ale tak bez słowa :placz: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Moze UFO porwalo... jak tak to niech sie samo broni:evil_lol: Quote
chihuahua Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Century Gothic]Czyzby suncie nareszcie sie spisaly i zagryzly wlascicielke???:eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Tina.Sara Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 OŚWIADCZAM IŻ WŁAŚNIE JESTEM W DOMU NA PRZEPUSTCE SZPITALNEJ :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [SIZE=2]Dzięki, że nas odwiedzałyście i dzięki za komplementy :loveu: wróciłam ze szpitala i ze łzami w oczach wycałowałam dziewczyny :-( :loveu::loveu::loveu: Mam zapalenie płuc. W poniedziałek znów do szpitala na kontrolę, jak będzie lepiej to do domu, a jak nie to znów szpital. Ale nie było tak źle. Pierwsze dwie noce - tragedia. Ryczałam za psami. Później się przyzwyczajałam do huku samochodów, karetek, tramwajów... No i w końcu w poniedziałek mi dali współlokatorkę, Klaudię. 2 lata młodsza... E tam, ale bawiłyśmy sie zarąbiście. Śmiechy na cały oddział :eviltong: I jeszcze od poniedziałku do wczoraj [wczoraj wyszła] śledziłyśmy takiego Konrada z sali nr. 9 :cool3: Aż w końcu cyknęłyśmy se z nim zdjęcie. Miałam w ramce psie kłaki, postawione koło łóżka... Jestem nienormalna. Nie wiem co będzie z fretką, mama się nie chce zgodzić. Stwierdziłam, że jak tak to chcę Yorka i powiedziała 'dobrze' :-? Buziaki :loveu: Quote
Pimpek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Tina.Sara']OŚWIADCZAM IŻ WŁAŚNIE JESTEM W DOMU NA PRZEPUSTCE SZPITALNEJ :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [SIZE=2]Dzięki, że nas odwiedzałyście i dzięki za komplementy :loveu: wróciłam ze szpitala i ze łzami w oczach wycałowałam dziewczyny :-( :loveu::loveu::loveu: Mam zapalenie płuc. W poniedziałek znów do szpitala na kontrolę, jak będzie lepiej to do domu, a jak nie to znów szpital. Ale nie było tak źle. Pierwsze dwie noce - tragedia. Ryczałam za psami. Później się przyzwyczajałam do huku samochodów, karetek, tramwajów... No i w końcu w poniedziałek mi dali współlokatorkę, Klaudię. 2 lata młodsza... E tam, ale bawiłyśmy sie zarąbiście. Śmiechy na cały oddział :eviltong: I jeszcze od poniedziałku do wczoraj [wczoraj wyszła] śledziłyśmy takiego Konrada z sali nr. 9 :cool3: Aż w końcu cyknęłyśmy se z nim zdjęcie. Miałam w ramce psie kłaki, postawione koło łóżka... Jestem nienormalna. Nie wiem co będzie z fretką, mama się nie chce zgodzić. Stwierdziłam, że jak tak to chcę Yorka i powiedziała 'dobrze' :-? Buziaki :loveu: Biedna jesteś :placz: To musi być dla ciebie wielki ból - w szpitalu, i to bez kudłaczków :placz: Szybko wracaj do zdrowia, Tinie i Sarze będzie smutno bez zabaw z tobą i w ogol.e będę za tobą tęsknić :placz: I nie tylko one, ja też :placz: Moim zdaniem jesteś normalna, to przecież nic dziwnego ze tęsknić za swoimi piesami chcesz mieć ich przy sobie, a ich kłaczki to taka jakby cząstka ich..... Ale tka na serio to ty chcesz mieć yorka ?:-? Wracaj do zdrowia !:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cześć Karolinko :) Zapalenie płuc... kiepska sprawa :shake: Ale bądź silna - żadne szpitale! No i gdzie ta fotka z Konradem? ;) Quote
Recommended Posts