Tina.Sara Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Pimpek']Biedna jesteś :placz: To musi być dla ciebie wielki ból - w szpitalu, i to bez kudłaczków :placz: Szybko wracaj do zdrowia, Tinie i Sarze będzie smutno bez zabaw z tobą i w ogol.e będę za tobą tęsknić :placz: I nie tylko one, ja też :placz: Moim zdaniem jesteś normalna, to przecież nic dziwnego ze tęsknić za swoimi piesami chcesz mieć ich przy sobie, a ich kłaczki to taka jakby cząstka ich..... Ale tka na serio to ty chcesz mieć yorka ?:-? Wracaj do zdrowia !:-([/quote] Dzięki ;) Jakoś przeżyje. Nie chcę mieć yorka, tak mi się palnęło :cool3: Dzięki :eviltong: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Karolinko :) Zapalenie płuc... kiepska sprawa :shake: Ale bądź silna - żadne szpitale! No i gdzie ta fotka z Konradem? ;)[/quote] Żadne? A ja tam chcę wrócić, żeby mnie wyleczyli raz a porządnie. Nie dam fotki z Konradem :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Tina.Sara'] Żadne? A ja tam chcę wrócić, żeby mnie wyleczyli raz a porządnie. Nie dam fotki z Konradem :eviltong:[/quote] Ale Ci się tam spodobało... ;) Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ooooo, chora jesteś.... no to zdrówka życze!!! żebyś już nie musiała dziewczynek zostawiać ;) Quote
Tina.Sara Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale Ci się tam spodobało... ;-)[/quote] Noooo :eviltong: Fajnie tam jest, ciągle śmiechy w nocy, w dzień... śledzenie Konrada :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Ooooo, chora jesteś.... no to zdrówka życze!!! żebyś już nie musiała dziewczynek zostawiać ;-)[/quote] Dzięki ;) A dziewczynki właśnie szczekają na sunie sąsiadów. Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 uuu wszyscy chorzy:shake: ja zapalenia pluc nie mam ale walcze ze swinia:diabloti: Zycze szybkiego powrotu do zdrowia:loveu: Quote
Anetka83 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 przyłączam sie do życzen!!! ja ja na razie juz po chorobie. Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Życzę Ci szybciutkiego powrotu do zdrówka i do domeczku ....:kciuki: Quote
Tina.Sara Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Dzięki kochane :loveu: Ale stwierdzam, że mam różnie - raz lepiej, raz tragicznie. Dziewczynki się zakumplowały z tymi od nowych sąsiadów :cool3: Quote
Pimpek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Tina.Sara napisał(a): Dziewczynki się zakumplowały z tymi od nowych sąsiadów :cool3: Yyyyy......... Czyli z kim ?:diabloti: Quote
Tina.Sara Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Pimpek napisał(a):Yyyyy......... Czyli z kim ?:diabloti: Takie 2 sunie - foxterierka i taka.. czarna.. nie wiem... albo sznaucer olbrzym albo to takie inne :lol: Quote
Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 agaciaaa napisał(a):fotki prosze bo nie wierze :diabloti: Ja też poproszę :diabloti: Quote
Dobcia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cześc Karolina! I jak zdrówko? Nie daj się jakiemuś tam choróbsku!;) Quote
Colie Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cudniaste masz te psiaki, ale weszłabyś czasem na gg albo na hiha, bo mi się nudzi bez Ciebie xP Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cześć :) Jak zdrówko? Gdzie ta fotka Konrada? :evil_lol: Quote
Patikujek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No właśnie gdzie:mad: A tak poza tym to dobrywieczorek:D Quote
Tina.Sara Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 agaciaaa napisał(a):fotki prosze bo nie wierze :diabloti: Nie mam :eviltong: Dobcia napisał(a):Cześc Karolina! I jak zdrówko? Nie daj się jakiemuś tam choróbsku!;) Za późno :evil_lol: Colie napisał(a):Cudniaste masz te psiaki, ale weszłabyś czasem na gg albo na hiha, bo mi się nudzi bez Ciebie xP No wiesz, w szpitalu komputer piardł a tutaj całymi dniami gram :eviltong: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć :) Jak zdrówko? Gdzie ta fotka Konrada? :evil_lol: Oj kiepsko.. znów coś jest nie ten teges :shake: Fotka? W życiu jej nie pokażę :evil_lol: Patikujek_Zabrze napisał(a):No właśnie gdzie:mad: A tak poza tym to dobrywieczorek:D Hej ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Pisałaś, że pokażesz :placz: Oj... czemu znów gorze? :( Nie choruj! Quote
Tina.Sara Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Zrobiłam se tymczasowy baner z Tiną i Sarą, później wyprodukuję ładniejszy, bo musiałam Rudzielca wstawić :p Colie napisał(a):a w co grasz? =D Simsy :cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Pisałaś, że pokażesz :placz: Oj... czemu znów gorze? :( Nie choruj! Nic wam nie pokażę :evil_lol: Bo wstyd :evil_lol: Oj cicho :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dawaj fotkę :diabloti: Nie ma mowy :eviltong: :diabloti: Quote
Colie Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Wolisz simsy ode mnie? ;<<< Pinczerka, nie bój się i tak pokaże >3 Quote
agaciaaa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Tina.Sara napisał(a):Nie mam :eviltong: to zrób :eviltong: :diabloti: i zdrowia życze :) Quote
Recommended Posts