Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkoda ze u mnie nie bylyscie :D poszczula bym was psem mym groznym:diabloti::diabloti::evil_lol:

a spiewalyscie przybiezeli do betlejem?:cool1::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

tak w ogole to hej:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']:roflt::roflt::roflt:

rzeczywiście lekka głupawka :evil_lol:

No, dzisiaj na polskim było 'wśród nocnej ciszy' :cool3:

[quote name='*luthien*']szkoda ze u mnie nie bylyscie :-D poszczula bym was psem mym groznym:diabloti::diabloti::evil_lol:

a spiewalyscie przybiezeli do betlejem?:cool1::loveu::loveu::loveu ::loveu:

tak w ogole to hej:loveu::loveu:hej :loveu: przybieżeli do betlejem też było :cool3:

[quote name='Pimpek']Chora jesteś ?!:shake:
Grrr......... :shake:
No to czekaj aż rodzice gdzieś wyjadą,zawołaj Tinę i Sarę do domu, i zrób im foty :diabloti:

Moooooooże... :cool3:

[quote name='chihuahua'][FONT=Garamond]a moglabym robic za chorki, bo pani od muzy mowi , ze jeszcze tak okropnie "spiwajacej" osoby nie miala przyjemnosci sluchac...[/FONT]hahaha :cool3: no to byś dobra była :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pja na oblewanko po obronie pracy dypl. mialam ubrana choinkę :oops::oops::evil_lol:

witam :p
[/FONT]
No co, choinki są fajne :evil_lol:
hej :multi:

Posted

ah, zapomniałam napisać: dziś fot nie ma :shake: wróciłam i burza się rozpętała, później prąd piardnął na pare godzin i dopiero co włączyli, dziady jedne :placz: jak ja kocham tę wiochę :eviltong:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
ah, zapomniałam napisać: dziś fot nie ma :shake: wróciłam i burza się rozpętała, później prąd piardnął na pare godzin i dopiero co włączyli, dziady jedne :placz: jak ja kocham tę wiochę :eviltong:

A miały być :angryy: Za mało się starasz :p

Posted

o co wy mnie tu posądzacie? :mad::placz:
fot nie będzie do końca września, o.
jestem chora, mam antybiotyk i tone leków :eviltong: ledwo siedze przed tym kompem..
no chyba, że jakieś pojedyncze się znajdą, nawet z okresu jak Tina i Sara były malutkie...

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ty sie chorobą nie zasłaniaj :eviltong: jaka taka chora jesteś to w łóżku leż!!! :cool3:

Dobra spadam, bo jeszcze mnie zarazisz :evil_lol:

No heeeeeeeeeeello. :placz:
Wracaj :mad::mad::mad::mad: