Alicja Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Tina.Sara']Agacia - oj niiiieeeee :eviltong: ja już tu takie poświęcenia robię.. nawet z laptopa rezygnuje dla tego małego stwora :cool3: poza tym na zime i tak by sie nie zgodzili 'bo centralne i kłaki będą latać po mieszkaniu' :evil_lol: Alicja - to żeś mnie pocieszyła :evil_lol: [FONT=Arial]no do pocieszania to ja pierwsza:diabloti: ale faktycznie warto abyś skontaktowała się z kims na FO fretkowym ;)albo podejdź na dłuzej w sklepie ZOO gdzie są frecie i zobaczysz czy aromat ci odpowiada;)[/FONT] Quote
Tina.Sara Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no do pocieszania to ja pierwsza:diabloti: ale faktycznie warto abyś skontaktowała się z kims na FO fretkowym ;)albo podejdź na dłuzej w sklepie ZOO gdzie są frecie i zobaczysz czy aromat ci odpowiada;)[/FONT] chyba już z 10 for przeleciałam :eviltong: jak lepiej będę się czuła to w sobote pojade do zoologicznego zobaczyć te frety. przy okazji może sie okaże czy mam na nie uczulenie;) Quote
chihuahua Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [FONT=Century Gothic]A o u naszych wielkich suk???:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Fretka, fretka... a co u dziewczynek? :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cześć Kochanie :loveu: I jak tam fretkowe plany? Quote
Anetka83 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 dobry wieczór no i od razu dobranoc... steskniłam się za dogo... długo mnie tu nie było... ale postaram sie nadrobi zaległości:) Quote
Tina.Sara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 DZIEŃ DOBEREK :loveu::loveu::loveu::loveu: chihuahua napisał(a):[FONT=Century Gothic]A o u naszych wielkich suk???:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] agaciaaa napisał(a):Fretka, fretka... a co u dziewczynek? :loveu: Sara siedzi za betoniarką, bo to jej nowa kryjówka przed robotnikami i koparką zza płotu. A Tina se lata w te i z powrotem :p pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Kochanie :loveu: I jak tam fretkowe plany? Heeej :loveu: Całkiem całkiem :cool3: Chyba dostanę :multi: Anetka83 napisał(a):dobry wieczór no i od razu dobranoc... steskniłam się za dogo... długo mnie tu nie było... ale postaram sie nadrobi zaległości:) A tam, nic ciekawego prócz fotek nie było.. :cool3: Quote
Tina.Sara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 jestem genialna! :multi: siedze na kompie taty (teraz też) i zgrywam filmik z płyty bo chce sie pobawić Sony Vegasem... ok, szperam szperam... ZNALEZIONO WIRUSA :evil_lol: tata się ucieszyyył :eviltong: I znalazłam wątek Rudego. http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43551 kto kojarzy? Quote
Alicja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [FONT=Arial]:hand: dzień doberek ....[/FONT] Quote
Tina.Sara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hand: dzień doberek ....[/FONT] hej :multi::multi::multi: agaciaaa napisał(a):cześć Fretkowa :evil_lol: masz jakieś pomysły na imię? :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 BBeta napisał(a):Dzień dobry ;) Dobry :multi: Mama mi pozwoliła wyjść na dwór i mam baterie w aparacie ale mi się nie chce iść :siara: Quote
Tina.Sara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Ale jest ziiiiiiimno, robole sie gapią, zamarzne, jestem chora... :evil_lol: Quote
Pimpek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Tina.Sara napisał(a):Ale jest ziiiiiiimno, robole sie gapią, zamarzne, jestem chora... :evil_lol: Przeeeeeeeeeestań :diabloti: Na pole do Tiny i Sary i foty robić :mad::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Pimpek napisał(a):Przeeeeeeeeeestań :diabloti: Na pole do Tiny i Sary i foty robić :mad::evil_lol: Jakie pole, jakie pole! :eviltong: Podwórko trawą pięknie obrośnięte :eviltong: A foty już zrobiłam taty aparatem bo mi sie nie chciało iść po mój i stwierdzam, że wyszły bosko :loveu: Quote
BBeta Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Pimpek napisał(a):Na pole do Tiny i Sary Pole ?? :hmmmm: Na pole to się chodzi ziemniaki zbierać z tego co mi wiadomo :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 No właśnie :diabloti: Hahah, ale was zaatakuje fotami, że was zemdli :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Nudziło mi się jak nie było prądu Żarówka cdn Quote
Tina.Sara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 ciąg dalszy jak wgram :eviltong: Quote
BBeta Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 http://i136.photobucket.com/albums/q195/Kate-A/P9255063.jpg Czyżby to był pan por ?? :diabloti: Quote
Recommended Posts