Luzia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 To czysta złośliwość ludzka z tymi wirusami :angryy: Quote
Alynkaaa Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 hej ale mnie tu dawno nie bylo........postanawiam zagladac juz na dogo co jakis czas wiec mam andzieje troszke nadrobie zaleglosci:) pozdrawiam:) Quote
Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Tina.Sara'] Kochane, może mnie nie być przez jakiś czas... Powód? ROZWALIŁAM KOMPUTER. Tak, zawsze miałam talent. Rano mi wyskoczył komunikat, że ktoś się chce włamać do komputera i go zainfekować, bla bla. No i komp do robienia od nowa. Milutko. Znaczy się kliknęłaś coś czy dałaś kopniaka kompowi ?:cool3: Czekamy aż komputer naprawicie, doczekać się nie mogę, wracajcie szybko !:placz: Quote
Anetka83 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 dzień dobry:) staram sie nadrobic zaległosci na dogo:) co tam u Was? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Karolinka, nie daj się! :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 :calus: :calus: :calus: Wracaj szybko :multi: Quote
Pimpek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Witanko !:multi: Szybko Karolcia kompa naprawiaj i wracaj tu do nas bo tęsknimy !:placz: Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Dobra, ożyłam :eviltong: ale i tak jeszcze nie mam kompa... i czasu. W szkole teraz sporo nauki i w ogóle oceny musze poprawić bo mam tragiczne, poza tym zaje2biście jest :cool3: Zdjęcia co tydzień robimy... :D itd. itp. :cool3: dzisiaj Troja na TVNie o 20... oglądam, oczywiście :loveu: buzi :buzi: aha, dziewczyny tak jak zwykle - rozrabiają :cool3: nowych fot jeszcze brak Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Miło ze tu wpadłaś :)) i cieszę się, że wszystko O.K !! :bigcool: ucałuj dziewczynki :))) Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Buziaki dla suczydeł :loveu: ja chce ich fotki :placz: Quote
Ola164 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Witam, właściwie trafiłam tu przez przypadek, ale galeria bardzo mi się spodobała ;) P.S. Też mam sunie Tine :) Quote
Tina.Sara Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 wycałowałam dziewuchy, wpadłam na kompa na 5 minut i spadam... zaczęłam dzisiaj uczyć Tinę "poproś". Już załapała o co chodzi, ale jeszcze musi się jedną łapą przytrzymywać mojej ręki żeby ustała na 2 tylnych :cool3: Ola164 - witamy i dziękujemy :buzi: Quote
Pimpek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Tina.Sara napisał(a):wycałowałam dziewuchy, wpadłam na kompa na 5 minut i spadam... zaczęłam dzisiaj uczyć Tinę "poproś". Już załapała o co chodzi, ale jeszcze musi się jedną łapą przytrzymywać mojej ręki żeby ustała na 2 tylnych :cool3: Hi,hi, no trzeba ćwiczyć równowagę, trzeba, fajnie że już jesteś :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 dobra, dobra, żyję, serio :eviltong: przyznaje się, że mam komputer już spooooro... ale coś mi się nie chciało na nim siedzieć :eviltong: a fotek ni ma.... :( tylko mnie nie uduście :eviltong: zrobię przed świętami... w... i po... :cool3: teraz chora siedze.... wrrr... :eviltong: nauczyłam Tine 'poproś' :p Quote
agaciaaa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 no jak to tak.. bez fotek? :mad: nieee no dobrze że chociaż zajrzałaś i pare słów napisałaś :loveu: Quote
Dobcia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Czesc:) Trzymamy Cię za słowo, co do świątecznych zdjęc;) Quote
Recommended Posts