Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To pierwsze to ze szpitala ?:eviltong:
Ty no mogłaś się uśmiechnąć do zdjęcia :diabloti:
Pokaż mi swoje prawdziwe nie okrzesanie szalone oblicze !:diabloti:

Posted

Pimpek napisał(a):
To pierwsze to ze szpitala ?:eviltong:
Ty no mogłaś się uśmiechnąć do zdjęcia :diabloti:
Pokaż mi swoje prawdziwe nie okrzesanie szalone oblicze !:diabloti:

Tak, ze szpitala :eviltong:
Oj tam, nie mogłam, mało sie z Klaudią nie zapadłyśmy pod ziemię :eviltong:
Oj wierz mi, nie chciałabyś tego zobaczyć :diabloti:

Posted

Tina.Sara napisał(a):

Oj wierz mi, nie chciałabyś tego zobaczyć :diabloti:

Oj, musisz się jeszcze wiele o mnie nauczyć :diabloti:
A tka w ogóle to ty już zdrowa ?:crazyeye:

Posted

Hej :cool3: Dzisiaj w szkole Troje oglądaliśmy :eviltong: Moje inteligentne 'koleżanki' się podniecały gołym Bradem Pittem i Orlando Bloomem.. No cóż, każdy ma różne kółka zainteresowań, nie? :evil_lol: W Troi gra mój ulubiony aktor (mojej przyjaciółki też), ale stwierdziłyśmy, że wygląda tam jak ta ostatnia sierotka Marysia :evil_lol: Ale i tak było nasze sławne na całą salę "HOW SWEEEEEET! :loveu:" xD Później go zabili :placz: Więc zaczęłam łbem walić w kolano mojej innej kumpeli, a pani się patrzyła na nas jak na bandę idiotów :diabloti: Później sobie idziemy środkiem ulicy i ja tak:
-Ojej, jakież to straaaaszne.... Zabili Achillesa...
a później wrzaskiem:
- i ***** z******* mi Patroklesa!!!!!!!!!!!!
[Tu ludzie dalej się gapili jak na bandę idiotów]
Jutro jedziemy z klasą do Pałacu Kultury, więc jeśli chce ktoś mnie poznać to o 11:00 pod pałacem :evil_lol:
Musze se kupić pare rzeczy przy okazji, bla bla bla.

No i wczoraj oglądałam Czterech Braci... MATKOOOOOOO, ale sie rozryczałaaaaaaaam... Sis mi chusteczke dała a i tak cała przesiąkła.
[Sprostowanie: taaaak, tam też gra mój ulubiony aktor i taak, tam też go zabili...]
ALE ON TO TAK PRAWDZIWIE ZAAAAAAAAGRAAAAAAAAAŁ! :placz::placz::placz:

Ogólnie właśnie wróciłam z dworu i robiłam z Sarą wężyka :roflt:
Tina nie lubi jak jej śpiewam 30 Seconds To Mars - From Yesterday. Sąsiedzi też :evil_lol:

[quote name='luzia']Super galeria i fajne Dziewuchy :loveu: mizianko dla sucz:evil_lol:

Witamy :multi: i dziękujemy ;)

[quote name='Pimpek']Oj, musisz się jeszcze wiele o mnie nauczyć :diabloti:
A tka w ogóle to ty już zdrowa ?:crazyeye:

Oj muszę :diabloti:
Jasne, że zdrowa :eviltong: Do szkoły musze chodzić, co sie w domu marnować będę :eviltong: Poza tym teraz w szkole tak zaje...fajnie że paaaaaaadam :diabloti: Moja kumpela wróciła z sanatorium i się załamała po moim stwierdzeniu, że musi się przyzwyczaić do obecności Michała 5x w tygodniu po 7 godzin dziennie :evil_lol: i Kacperka obecności też :eviltong: Oj, dobra, nie nudzę już

[quote name='agaciaaa']ooooo fotki są :multi: a jak zdrówko?

super, dzięki ;)

[quote name='chester07']jakie śliczne psiaki ! Sara naprawdę boska :) a Tincia śliczna onka ;) tez mam onka od niedawna tylko długowłosego ^^

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8307986

Dzięki ;)

Posted

Cześć :lol:

Tina.Sara napisał(a):
Tina nie lubi jak jej śpiewam 30 Seconds To Mars - From Yesterday. Sąsiedzi też :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
Hej :cool3: Dzisiaj w szkole Troje oglądaliśmy :eviltong: Moje inteligentne 'koleżanki' się podniecały gołym Bradem Pittem i Orlando Bloomem.. No cóż, każdy ma różne kółka zainteresowań, nie? :evil_lol: W Troi gra mój ulubiony aktor (mojej przyjaciółki też), ale stwierdziłyśmy, że wygląda tam jak ta ostatnia sierotka Marysia :evil_lol: Ale i tak było nasze sławne na całą salę "HOW SWEEEEEET! :loveu:" xD Później go zabili :placz: Więc zaczęłam łbem walić w kolano mojej innej kumpeli, a pani się patrzyła na nas jak na bandę idiotów :diabloti: Później sobie idziemy środkiem ulicy i ja tak:
-Ojej, jakież to straaaaszne.... Zabili Achillesa...
a później wrzaskiem:
- i ***** z******* mi Patroklesa!!!!!!!!!!!!
[Tu ludzie dalej się gapili jak na bandę idiotów]
Jutro jedziemy z klasą do Pałacu Kultury, więc jeśli chce ktoś mnie poznać to o 11:00 pod pałacem :evil_lol:
Musze se kupić pare rzeczy przy okazji, bla bla bla.

No i wczoraj oglądałam Czterech Braci... MATKOOOOOOO, ale sie rozryczałaaaaaaaam... Sis mi chusteczke dała a i tak cała przesiąkła.
[Sprostowanie: taaaak, tam też gra mój ulubiony aktor i taak, tam też go zabili...]
ALE ON TO TAK PRAWDZIWIE ZAAAAAAAAGRAAAAAAAAAŁ! :placz::placz::placz:

Ogólnie właśnie wróciłam z dworu i robiłam z Sarą wężyka :roflt:

Ha,ha,ha :evil_lol:
Matko ale ty masz przygody ! :roflt:
A co to były za wyrazy co zamiast nich wstawiłaś takie gwiazdeczki : ****** ? Co ? Bo się nie doczytałam :evil_lol:
Przetłumaczysz mi to ?:evil_lol:

Posted

Tina.Sara napisał(a):

Moim psom nie przeszkadza śpiewanie, ich szczęście. No i nie wyrażaj się brzydko na ulicy, nawet przez Patroklesa :nono:

;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć :lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hej :loveu:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Pimpek']Ha,ha,ha :evil_lol:
Matko ale ty masz przygody ! :roflt:
A co to były za wyrazy co zamiast nich wstawiłaś takie gwiazdeczki : ****** ? Co ? Bo się nie doczytałam :evil_lol:
Przetłumaczysz mi to ?:evil_lol:

Ja zawsze mam cudne przygody :evil_lol:
Nie będę tu używać brzydkich wyrazów :evil_lol:

[quote name='Guffi']Hej Karolcia:multi:
Już mam się iść wieszać, czy uniknę kary?

Unikniesz :diabloti:

[quote name='Tośka_m']Moim psom nie przeszkadza śpiewanie, ich szczęście. No i nie wyrażaj się brzydko na ulicy, nawet przez Patroklesa :nono:

;)

A co im śpiewasz? :evil_lol:
Musiałam... emocje mnie poniosły :evil_lol:

Kochane, może mnie nie być przez jakiś czas... Powód? ROZWALIŁAM KOMPUTER. Tak, zawsze miałam talent. Rano mi wyskoczył komunikat, że ktoś się chce włamać do komputera i go zainfekować, bla bla. No i komp do robienia od nowa. Milutko.