mychaaaaa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 U nas też była moda na shih tzu, ale ogólnie widzę teraz na spacerach masę beagli i pseudospanieli wszelkiej maści i wielkości. Yorki jakoś się przerzedziły. Quote
vege* Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 mychaaaaa napisał(a):U nas też była moda na shih tzu, ale ogólnie widzę teraz na spacerach masę beagli i pseudospanieli wszelkiej maści i wielkości. Yorki jakoś się przerzedziły. U mnie królują yorki, labki, onki i właśnie spaniele, inne rasy u mnie w mieście to tylko pojedyncze sztuki :-) Quote
omry Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Byliśmy dziś nad Miedwiem, ale nie miałam aparatu, by zrobić jakieś zdjęcia.. Pogoda cudowna, psy się wypluskały. Iwan pierwszy raz w życiu pływał, zawsze tylko brodził. Trochę z przymusu, bo pośliznął się i wpadł :D, ale płynął normalnie i wrócił na brzeg, a my już chcieliśmy skakać po niego :) Jutro nie mam w ogóle czasu, ale we wtorek za to sporo, naładuję ten mój zepsuty aparat i postaram się jakieś zdjęcia zrobić psom w nowych obróżkach. Są cudowne, a ta Spicy dla Iwana jest po prostu najpiękniejsza :) Timonek mój smutny jest, nawet wychodzi z klatki tylko na chwilę i zaraz wraca spać w hamaku. Mnie czasem zaczepia, ale szybko mu się nudzi ta zabawa. Nie biorę go na siłę, bo on nie ma na to ochoty i ucieka, muszę wsadzać rękę do klatki i tam go miziać, wtedy łaskawie pozwoli się trochę podotykać. Psy po spacerze najadły się i śpią jak zabite. Ja natomiast powoli godzę się z faktem, że jutro poniedziałek.. :< Moje dwa aniołki, Biniu z Dolarkiem w czasach młodości.. I Tori w czasach młodości :D Quote
Victoria Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nie masz nikogo znajomego co by szczurki posiadał?? Bo może chociażby kilka godzin w tygodniu zabawy z innym ogonkiem zrobiłoby Timonkowi dobrze?? Szkoda malucha.. :( A Tori jaka czarniutka xD Quote
omry Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Victoria napisał(a):Nie masz nikogo znajomego co by szczurki posiadał?? Bo może chociażby kilka godzin w tygodniu zabawy z innym ogonkiem zrobiłoby Timonkowi dobrze?? Szkoda malucha.. :( A Tori jaka czarniutka xD Ze szczurami to nie jest jak z psami, że się spotkają i bawią :) Mam pół paznokcia! Na angielskim mi dziś się odczepił trochę, a jak się kąpałam to mi wyskoczył spod skóry w połowie, bo jest martwy, ale druga połowa dalej się trzyma.. Ucięłam go więc i mam pół paznokcia. Dziwne rzeczy.. Jutro mija nam dokładnie trzy lata, odkąd jesteśmy tak oficjalnie parą :lol: Pamiętam spacer w deszczu w piątek trzynastego. Piękny był ten dzień :) Quote
Victoria Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 No to gratki :) WIem, wiem (miałam 3 ogoniaste) i u nas to działało tak, że po kilku kilku/kilkunasto-godzinnych spotkaniach dziewczyny się ze sobą "bawiły". Oczywiście nie tak jak psy czy nawet prosiaki, ale jakaś tam radocha zawsze była i ganianie się po pokoju :D Quote
omry Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Victoria napisał(a):No to gratki :) WIem, wiem (miałam 3 ogoniaste) i u nas to działało tak, że po kilku kilku/kilkunasto-godzinnych spotkaniach dziewczyny się ze sobą "bawiły". Oczywiście nie tak jak psy czy nawet prosiaki, ale jakaś tam radocha zawsze była i ganianie się po pokoju :D Ja kiedyś starałam się połączyć dwie szczurzyce. Nie udawało się, więc stwierdziłam, że odczekam trochę i postaramy się je na takie spotkanka umawiać. Prawie straciłam palec wkładając ręce pomiędzy nie :lol: Poza tym moje szczury już się nie bawiły, one się iskały i przytulały, ale na harce nie miały ochoty. Nie sądzę, by Timon był zadowolony z obecności obcego szczurka. Quote
taxelina Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 http://iv.pl/images/02019084700143378830.jpg Trzylapek :diabloti: Quote
omry Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 I wszystkie obróżki od Corse, nasze ulubione zdecydowanie :) Quote
vege* Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ale śliczne obróżki :-) Bardzo fajnie te paski odznaczają się na czarnym Iwanie :-) Quote
omry Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 vege* napisał(a):Ale śliczne obróżki :-) Bardzo fajnie te paski odznaczają się na czarnym Iwanie :-) No ja właśnie uwielbiam takie odznaczające się, jaskrawe, kolorowe.. :) Quote
vege* Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 omry napisał(a):No ja właśnie uwielbiam takie odznaczające się, jaskrawe, kolorowe.. :) jeszcze ten pomarańcz tak fajnie pasuje do tego podpalania :-) Quote
Joann Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 super obróżki kolory mocno w moim typie;], a one sa wytrzymałe? bo wyglądają dość mało solidnie;p Quote
Lucky. Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Szczęścia życzę z Maćkiem :loveu: Wpadacie w sobotę albo niedzielę na spacer jak łąda pogoda będzie ? Quote
omry Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 vege* napisał(a):jeszcze ten pomarańcz tak fajnie pasuje do tego podpalania :-) Wiadomo :loveu: Joann napisał(a):super obróżki kolory mocno w moim typie;], a one sa wytrzymałe? bo wyglądają dość mało solidnie;p Fakt, że moje psy nie ciągną, tylko czasem Iwan ma nagły zryw, bo koniecznie chce do pieska, ale jak dla mnie nie ma szans, żeby coś tu pękło u normalnie chodzącego psa :) Są właśnie takie delikatne, ale i mocne jednocześnie. Lucky. napisał(a):Szczęścia życzę z Maćkiem :loveu: Wpadacie w sobotę albo niedzielę na spacer jak łąda pogoda będzie ? Dziękujemy :) W niedzielę jak będziemy przy kasie możemy wpaść :) Niedługo zaczynamy pracować chyba.. Nie przeżyję tego :shake: :evil_lol: Quote
Lucky. Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 U mnie w zoo szukają kogoś do pomocy groomera i strasznie żałuję, że jest szkoła bo już bym tam chciała pracować :P Quote
vege* Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Joann napisał(a):super obróżki kolory mocno w moim typie;], a one sa wytrzymałe? bo wyglądają dość mało solidnie;p One tylko tak wyglądają, ale są mocne, tak jak napisała omry, nie ma szans żeby coś pękło :-) Quote
omry Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Wieczorny spacerek :) Wieczorem staruszki są zmęczone i idą w gęsiego :D Quote
evel Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Nie znam się na yorkach, ale Tori ma super ślicznie obstrzyżoną główkę :) A Iwan wcale nie wygląda na swoje lata ;) Quote
Recommended Posts