omry Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 :( Timon nie gada ze mną. Patrzy się tylko jak go wołam, ale nie zamierza wychodzić z hamaka.. Muszę dać mu czas.. Quote
omry Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='deer_1987']a myslisz o jakims nowym szczurku?[/QUOTE] Nie, niestety nie. To nie zwierzątka dla mnie jednak.. Ledwo się przywiążesz, a one już odchodzą. To bardzo boli.. Nie chcę więcej tego przeżywać. Quote
taxelina Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 No tak zdecydowanie za krotko zyja, krolisie do 12 :loveu: ale peppar juz ponad 7.. Quote
omry Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Byliśmy dziś na spacerku z Lucky, Megi i Mini :) Później wrzucę coś więcej. Quote
taxelina Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Poprosze wiecej :loveu: Ale mniejsze zeby na link mod nie zmienil :( Quote
vege* Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ale Iwankowi i Tori pięknie w nowych obróżkach :loveu: Quote
motyleqq Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 pozwolę sobie zareklamować mój bazarek z pendrivem w kształcie Serca z TP :smile: http://www.dogomania.pl/threads/223737-pendrive-Serce-z-reklamy-TP-dla-ONki-Diny-do-6-marca-OTWARTE?p=18720687#post18720687 Quote
omry Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Mam filmiki :) Jeden z dzisiaj i trzy jeszcze ze śniegowych czasów, o których kompletnie zapomniałam. Dwa ostatnie są długie, więc jeśli Wam się nie nudzi, to darujcie sobie oglądanie całych :D [video=youtube;Y7rmob9kdK8]http://www.youtube.com/watch?v=Y7rmob9kdK8&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;30qdkdbTJMg]http://www.youtube.com/watch?v=30qdkdbTJMg&context=C393bda0ADOEgsToPDskJo1FXXFWscL-av7JZR9nHz[/video] [video=youtube;GppQf724Nos]http://www.youtube.com/watch?v=GppQf724Nos&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;3vW_0cjq-3E]http://www.youtube.com/watch?v=3vW_0cjq-3E&feature=youtu.be[/video] Nie zwracajcie, proszę, uwagi na to, jak ja gadam do tych psów, a do Toriki szczególnie :D Quote
Victoria Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 nie wiem jakim cudem ale dopiero teraz znalazlam Wasza gall ;p swietne masz psiaki, a Tori jak dzielnie chodzi po sniegu ;] Quote
omry Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='deer_1987']Na drugim jaki szczeliwy:loveu:[/QUOTE] Wariat stary :D [quote name='Victoria']nie wiem jakim cudem ale dopiero teraz znalazlam Wasza gall ;p swietne masz psiaki, a Tori jak dzielnie chodzi po sniegu ;][/QUOTE] Witamy :) Tori tak biega zawsze jak się jara, a jara się zawsze jak się do niej gada na spacerach i jak jest z innymi psami. Sama nie lubi za bardzo chodzić :) Zamówiliśmy nowe obróżki, to taki prezent dla mnie na dzień kobiet :D Dostałam wczoraj info o astach w Stargardzie trzymanych w strasznych warunkach, do tego suka rodzi cieczka w cieczkę.. Pojechaliśmy tam dzisiaj się zorientować co i jak i faktycznie warunki straszne, ale psy same w sobie źle nie wyglądały. Niby to dobrze, ale jeśli one wyglądają dobrze to nie ma raczej szans, żeby je odebrać i znaleźć im prawdziwe domy. Psy pochowane w budach z desek, a tam, gdzie nie ma desek są poprzyczepiane worki po karmie :shake: Ja nie wiem, jak te psy bez podszerstka zimę przeżyły.. Nie wychodzą z bud w ogóle, widziałam tylko pysk jednego. Przepiękny, po prostu ideał psa jak dla mnie.. W poniedziałek niestety dopiero będę mogła tam znów podjechać, wtedy porobię zdjęcia. Quote
WATACHA Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='omry'] Zamówiliśmy nowe obróżki, to taki prezent dla mnie na dzień kobiet :D Dostałam wczoraj info o astach w Stargardzie trzymanych w strasznych warunkach, do tego suka rodzi cieczka w cieczkę.. Pojechaliśmy tam dzisiaj się zorientować co i jak i faktycznie warunki straszne, ale psy same w sobie źle nie wyglądały. Niby to dobrze, ale jeśli one wyglądają dobrze to nie ma raczej szans, żeby je odebrać i znaleźć im prawdziwe domy. Psy pochowane w budach z desek, a tam, gdzie nie ma desek są poprzyczepiane worki po karmie :shake: Ja nie wiem, jak te psy bez podszerstka zimę przeżyły.. Nie wychodzą z bud w ogóle, widziałam tylko pysk jednego. Przepiękny, po prostu ideał psa jak dla mnie.. W poniedziałek niestety dopiero będę mogła tam znów podjechać, wtedy porobię zdjęcia. Omry skąd wiesz , że psy nie są zaniedbane, jeżeli widziałaś pysk tylko jednego ;)? Quote
omry Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='WATACHA']Omry skąd wiesz , że psy nie są zaniedbane, jeżeli widziałaś pysk tylko jednego ;)?[/QUOTE] Bo po pysku widać, że był to potężny pies, poza tym była tam wcześniej kobieta, z którą dziś rozmawiałam i mówi, że psy wyglądają (stety-niestety) dobrze. Quote
WATACHA Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='omry']Bo po pysku widać, że był to potężny pies, poza tym była tam wcześniej kobieta, z którą dziś rozmawiałam i mówi, że psy wyglądają (stety-niestety) dobrze.[/QUOTE] Aha.A jak to jest, nie wystarczą złe warunki by odebrać psy?Zresztą co by później z nimi zrobili?W schronisku w sumie jakoś dużo lepiej by nie miały. Quote
omry Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='WATACHA']Aha.A jak to jest, nie wystarczą złe warunki by odebrać psy?Zresztą co by później z nimi zrobili?W schronisku w sumie jakoś dużo lepiej by nie miały.[/QUOTE] Fundacja się nimi interesuje, mam z nimi kontakt, tylko muszę te zdjęcia zrobić. No właśnie nie wystarczy, będą kazali najwyżej zmienić im budy, a te psy są wyraźnie przestraszone, to nie jest życie odpowiednie dla ttb :< Quote
omry Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Chłopaki pojechali nad morze pomagać w remoncie domu ciotki. Zostałyśmy sobie same :) Zasnęłyśmy dziś o 13, a wstałyśmy o 17 i poszłyśmy na spacerek. Chciałam iść nad rzekę, ale woda wylała i wszędzie bagna, więc musiałyśmy iść drogą przy domkach, gdzie wyskoczyła na nas suka większa trochę od Toriki zjeżona i z zębami na wierzchu. Rzuciła się na Torikę, która na szczęście zrobiła unik i przybiegła mi pod nogi. W tym momencie opiekun tej suki ją zawołał. Taka jestem dumna z tej mojej zołzy małej :loveu: Jeszcze niedawno to by się pierwsza tej suce rzuciła do gardła, a teraz nic nie musiałam mówić a ona sama wiedziała, co powinna zrobić :) Maciej mówi, że Iwan nie opuszcza go na krok, nawet do łazienki z nim chodzi. Leżą sobie teraz z łóżeczku i odpoczywają. My z resztą też :) Po spacerku wykąpałam maluchę, dałam jej gryzaka i teraz sobie leżymy :) Quote
omry Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='dOgLoV']super kolorki na zdjeciach :loveu:[/QUOTE] A ja właśnie nie mogę się przyzwyczaić, bo lustrzanka moja zepsuta ma całkiem inne nasycenie i te są takie jakieś za jasne jak dla mnie :) [quote name='WATACHA']Toriczka zawsze taka elegancka panienka :)[/QUOTE] Taaak, księżniczka to taka moja mała :) Muszę kupić jej tą bluzę z Adidoga, bo zmarzła mi dzisiaj trochę, a na swetry i kurtki już za ciepło. I adresówki jakieś trzeba kupić :) Quote
łamAga Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='omry']A ja właśnie nie mogę się przyzwyczaić, bo lustrzanka moja zepsuta ma całkiem inne nasycenie i te są takie jakieś za jasne jak dla mnie :) [/QUOTE] Właśnie piekne sa , takie jasne wyraźne i pełne kolorów :loveu: Quote
taxelina Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 http://iv.pl/images/44801936900425198180.jpg Cudna ta mordka! Quote
Recommended Posts