Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

Majki u Martina ma raj na ziemi :)
Obróżkę dostał w spadku :)

Aleeee się wkurzyłam, żeby gorzej nie powiedzieć!
O 3 wyjeżdżamy już do Wrocławia, pojechaliśmy się przed chwilą zatankować i poprosiłam o fakturę na fundację. Dwa razy powtarzałam, a gościu debil nie nabił! :angryy:
Myślałam, że go tam rozniosę.. Ten mnie próbuje przebłagać, że jutro, że pojutrze i nie dociera do niego, że muszę to mieć na już. Mówię mu, że to nie są moje pieniądze i mnie nie interesuje co teraz zrobi. Obiecał, że do 3 będzie miał tę fakturę.. Mam nadzieję, bo jeśli nie i jeśli ja będę miała przez niego problemy, to ma gościu problem, bo jego szefowa to dobra koleżanka mojej mamy..
Chyba nie zasnę, jestem tak wściekła na tego kretyna :angryy:

Posted

deer_1987 napisał(a):
I jak poszlo?

Skombinowali tę fakturkę, mają farta :evil_lol:
Koło 16 byliśmy już w domku, okazało się, że fundacja jest zaraz za Stargardem i umówiłyśmy się, że w razie potrzeby transportu będziemy się kontaktować. Jest tam już, razem z zawiezioną przez nas chow chowką chyba osiem chawek, ale nie jestem pewna :lol: No i dwa samojedy, w tym siostra Erisa Fredzi z Dogo :)

Posted

Dziś mieliśmy fajny dzień :)

Dwa filmiki. Na pierwszym kawałek z zabawy, na drugim jak Iwanowi już się znudziło :D

[video=youtube;UoSkSaRmu0Q]http://www.youtube.com/watch?v=UoSkSaRmu0Q&feature=youtu.be[/video]

[video=youtube;kLCysqKbBm8]http://www.youtube.com/watch?v=kLCysqKbBm8&feature=youtu.be[/video]

Posted

ania90 napisał(a):
nie jest za zimna woda do kapieli?

Nie, sezon kąpieli rozpoczęty już kilka tygodni temu :)

deer_1987 napisał(a):
Tori juz tak nie zaczepia? :razz:

Ale co nie zaczepia? :)

dOgLoV napisał(a):
Widac ze psiaczki sie polubiły :loveu:

Taaak, na szczęście :)
Iwan chwilami ma dosyć. Wiadomo, nie ma tyle siły co roczny Majk, ale ogólnie dają radę :)
Majki jest natrętny, ale jak Iwan dosadnie mu wytłumaczy, że to już koniec, to daje sobie spokój :D

Posted

Amber napisał(a):
Iwan to siła spokoju ;)

Molosi charakterek :)

Dziś z Majkim u weta byliśmy, bo głupi Martin dał mu trzy dni temu kość z kurczaka wędzonego mimo tego, że sto razy mu powtarzaliśmy, że nie wolno.. Majki charczy, ale prześwietlenie nic nie wykazało. Dostaje zastrzyki osłonowe na jelita i wet twierdzi, że w ciągu 3 dni coś powinno się ruszyć.
Jaki to symulant jest.. Dostał dwa małe zastrzyki a piszczał, jakby go ze skóry obdzierali dobre trzy minuty. Wet aż dał mu smaczka, a z jaką obrażoną miną go wziął :D Później dostał jeszcze kilka i już się nie gniewał na weterynarza :D
Zobaczymy jutro.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Zaczepia innych psiakow bo na pierwszych filmikach mowiliscie Tori nie wolno :)

Nie, teraz jak jakiś pies do niej startuje to ona tylko warknie ale od razu leci do mnie i unika konfrontacji :)
Jednak Majki bardzo ją zaczepia i ona już nie ma siły do niego :D

Posted

omry napisał(a):
Nie, teraz jak jakiś pies do niej startuje to ona tylko warknie ale od razu leci do mnie i unika konfrontacji :)
Jednak Majki bardzo ją zaczepia i ona już nie ma siły do niego :D

No to super :loveu: U nas na niektore trzeba naszczekac a niektore kompletna olewka :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to super :loveu: U nas na niektore trzeba naszczekac a niektore kompletna olewka :diabloti:

Ja jestem z niej bardzo bardzo dumna :) Biorąc pod uwagę to, że leciała z zębami na każdego psa, nawet na te, które jej spojrzeniem nawet nie zaszczyciły, a teraz unika agresorów, to naprawdę jestem w niebie :) Ale to mądra dziewczynka i tylko trzeba było się dowiedzieć jak ją agresji oduczyć i wszystko zrozumiała :)
Zdarza jej się odpowiadać na zaczepki zza płotów czasem, ale wraca i się zamyka jak ją zawołam, czyli jest dobrze :)

Posted

[quote name='jambi']no to jak na zapsuty aparat zdjęcia wychodzą Ci fantastyczne! :lol:

a to: http://iv.pl/images/00131621310522044085.jpg - strasznie mi się podoba :)

Aparat i obiektyw nie łapie ostrości, coś tam się zepsuło. Jak obiekt jest w miejscu to nie mam problemu, po prostu ustawiam sobie ostrość sama i tyle. Gorzej z obiektami w ruchu :)

Dziękuję :)

Posted

Zamówiłam obróżki w DS :evil_lol:

I w ogóle to przyszła już jakiś czas temu bluza Adidog dla Tori, ale jeszcze nie mam zdjęć. Będzie okazja to wrzucę, bo dziewczyna w domu pozować nie potrafi :lol:

Majki zwrócił kość. U weta był grzeczny, nie pisnął nawet, a od razu po zastrzyku błagał o smaczki :) Mądry piecho.

A to sunieczka, którą wieźliśmy - http://www.fundacjachow-chow.pl/Ada.php
Zołza mała, nie pozwalała nawet na siebie spojrzeć :evil_lol: