Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zastanowcie sie co wy piszecie? Co dziewczyny maja zrobic, jesli sa daleko? Pojechac do tego weta, wywazyc drzwi i poszukac umowy adopcyjnej?:shake:

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Merys napisał(a):
Zastanowcie sie co wy piszecie? Co dziewczyny maja zrobic, jesli sa daleko? Pojechac do tego weta, wywazyc drzwi i poszukac umowy adopcyjnej?:shake:

Nikt tego nie napisał, one są tak samo nabite w butelkę, jak pozostali.
My wyrażamy nasz sceptycyzm co do realności tej adopcji, mając na uwagę inne "wspaniałe adopcje" tego pana. Uczulamy jedynie, by nie wierzyć w ani jedno słowo pana doktora bez dowodów! To tyle.

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Nikt tego nie napisał, one są tak samo nabite w butelkę, jak pozostali.
My wyrażamy nasz sceptycyzm co do realności tej adopcji, mając na uwagę inne "wspaniałe adopcje" tego pana. Uczulamy jedynie, by nie wierzyć w ani jedno słowo pana doktora bez dowodów! To tyle.

Uczulasz? Piszac o kims, ze jest naiwny?
agnieszka32 napisał(a):
Aniu, nikt nie wierzy! No, może poza dwiema naiwnymi osobami z tego wątku, które wierzą we wszystko, co im pan doktor pisze i mówi. Żal...

Dziewczyny mimo przekazanych informacji o adopcji, nadal probuja dowiedziec sie gdzie trafil pies.

Posted

Dzięki Merys. Dokładnie z tą naiwnością, z resztą nie tylko z tym przesadzacie. Część z Was jest po prostu wredna i tyle - zachęcam do lektury samego początku wątku tych, którzy teraz poczują się urażeni, po to, by sobie przypomnieli swoje słowa.

Posted

naiwny
łatwowierny, prostoduszny, bezkrytyczny, ufny, nieświadomy, niedoświadczony..

wredny (ros. wrednyj ‘szkodliwy’) fałszywy, zły, podły.
:roll::roll::roll:

I co ?
Ktos wie co z Tuptusiem ?czy został naprawdę adoptowany czy tylko ...puszczono niusa by ucichło zainteresowanie psem?
niedowiarek- pragmatyk

Posted

To bardzo ciekawe. Do mnie pan doktor nie raczył się już odezwać. W takim razie oficjalnie mogę napisać, że wg danych policji Tuptuś wraca do pana Guta! Lekarz poinformował ich, że nowi właściciele postanowili oddać Tuptusia ze względu na AGRESYWNOŚĆ! Bardzo interesujące Panie doktorze - w mailu dostałam informację, że Tuptuś pierwszą już noc spędził w łóżku z właścicielami a tutaj nagle piesek wraca przez wzgląd na agresywność. Prawdopodobnie Tuptuś jest już z powrotem w lecznicy. Skoro pan to czyta, to proszę z łaski swojej napisać, czy jest on już na miejscu - wznowimy ogłoszenia.

Posted

odpowiedź napisał(a):
To bardzo ciekawe. Do mnie pan doktor nie raczył się już odezwać. W takim razie oficjalnie mogę napisać, że wg danych policji Tuptuś wraca do pana Guta! Lekarz poinformował ich, że nowi właściciele postanowili oddać Tuptusia ze względu na AGRESYWNOŚĆ! Bardzo interesujące Panie doktorze - w mailu dostałam informację, że Tuptuś pierwszą już noc spędził w łóżku z właścicielami a tutaj nagle piesek wraca przez wzgląd na agresywność. Prawdopodobnie Tuptuś jest już z powrotem w lecznicy. Skoro pan to czyta, to proszę z łaski swojej napisać, czy jest on już na miejscu - wznowimy ogłoszenia.

ja również mam taką informację

• 2 weeks later...
Posted

Broń Boże nie bronię tych z hoteliku:angryy: - ale może chodziło o to,że facet miał atak, a Tuptus był wtedy agresywny do niego?
Słyszałam o takich przypadkach - nawet rozważałam to w kategoriach zachowania schroniskowego.
Zresztą podam przykład z mojego osiedla - facet miał brodacza monachijskiego od szczeniaka.
Wydarzyło się to,gdy pies miał 11 lat - wracali z parku i pan stanął w obronie chamsko zaczepianej dziewczyny, nie widząc,że z tyłu jest więcej młodych dresów.
Rzucili się na niego,przewrócili i kopali, a pies? Pies się dołożył i pogryzł go po nogach!