Guest papillonek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 np.obroże to jest masakra:/ Nie ma rozmiarów,albo kolory same różowe i z kryształkami :/ Więc szelki,ale z szelkami to jeszcze gorzej ;/ Za to smyczy jest dużo ;) Quote
Yuveza Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 no tak bo rozmiary małe... chociaz małe też można znaleźć ładne nie koniecznie z kryształkami bo te są mało praktyczne;) a szelki.... jaki Sonia ma rozmiar? taki yorkowy czy nie.. Quote
Guest papillonek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 No taki yorkowy :) Dla szczeniaków też się nadają ;) Quote
Yuveza Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 a to 'u mnie' na bazarze jest dużo takich szelek rozm.1 Chaby;) takie jednolite niebieskie czerwone, różowe;)czarne a z tych wzorzystych to nie wiem na pewno pełno jest tego w Kakadu a male rozmiary nie są aż takie drogie;) Quote
Guest papillonek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Jadę do Wa-wy za tydzień to się rozejrzę,najwyżej nic nie kupię ;) Quote
A&L Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 ja tam nie mam problemu, póki co :D A teraz nowa porcja zdjęć :) Byłyśmy dzisiaj z Lenką nad zalewem, mała miała taką frajdę, że ho ho. Dawno się tak nie wybiegała :) Cyknęłam parę fotek, a oto one: Na tym widać, że Lena jest szczerbolem :D [IMG] Quote
Guest papillonek Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 http://imageshack.us/m/706/8021/23052011294.jpg Cudne :) Quote
Yuveza Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 te z nad wody świetnie się nadają do banerka:lol: u mnie zaraz nowe fotki:D Quote
Aleksa. Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Śliczną masz dziewczynkę .:loveu: zapraszam do nas :) Quote
alekseyka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Piękna Lenka! :) Aż żałuję, że nie mieszkam bliżej Was :) Zaprosiłabym do galerii jeszcze nie mamy, po ostatniej bardzo nieudanej wizycie u fryzjera wstyd aż było się pokazywać :P Ale kolejna wizyta w czwartek w polecanym salonie, także jak Bóg da może będzie dobrze :) Pozdrawiamy! Quote
A&L Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 alekseyka napisał(a):Piękna Lenka! :) Aż żałuję, że nie mieszkam bliżej Was :) Zaprosiłabym do galerii jeszcze nie mamy, po ostatniej bardzo nieudanej wizycie u fryzjera wstyd aż było się pokazywać :P Ale kolejna wizyta w czwartek w polecanym salonie, także jak Bóg da może będzie dobrze :) Pozdrawiamy! też żałuję, bo jeszcze nie spotkałam na forum westomaniaka, który mieszkałby w mojej okolicy :( Chętnie bym uczęszczała na wspólne spacery :D Czekamy na galerię!!! :) Dziękuję wszystkim za miłe słowa :) Quote
Kasi i Lena Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Witaj Ja też mam Lenke, tak ma na imię ma moja 2-letnia trochę terierowata kundlica. To najpiękniejsze psie imię:) Quote
A&L Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 dziękuję za uznanie dla Leni :D fakt, Lena, to piękne imię :loveu: Quote
ania90 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 mnie tez sie podoba te imie:) zapraszam do mnie:) Quote
A&L Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Fotki może jutro. Mam problem ze wstawianiem, bo net mi strasznie muli ostatnio:angryy:. Jesteśmy teraz w Łodzi, Lena ma koleżankę (też westa). Niestety są sobie obojętne, a dokładne Maja (weścica mamy mojego chłopaka) ma w nosie Lenkę :eviltong: Mała miała też spotkanie z owczarkiem niemieckim moich rodziców. Lena odskakiwała jak zając, gdy Diament (owczarek) był w pobliżu :evil_lol:. Niedługo wracamy do siebie, bo jutro do pracy :-(. A w piątek jadę nad jeziorko:multi: Niestety bez Leni, bo jedziemy pod namiot i boje się, że jak ją zostawimy samą w namiocie, to ją ktoś ukradnie. Z resztą zostawianie psa w namiocie, to nie jest najlepszy pomysł... Lenka zostanie z babcią (moja mamą) :evil_lol:. Quote
Natalia&Cody Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Lena jest prześliczna ! Też chce takiego słodziaka. :P Jeśli można wiedzieć .. Czym ją karmisz ? :) Całuski od Cody'ego. :D Quote
A&L Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Dostaje karmę Royal Canin Mini Junior. A dlaczego pytasz? Lena też całuje Cody'ego :D Quote
Natalia&Cody Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Tak z ciekawości. :P Bo ja aktualnie wybieram nową karmę dla Cody' ego i poprostu sprawdzam jakie karmy dają swoim Westikom inni właściciele. Myślę teraz nad WhiteWolf i Taste Of The Wild, tylko muszę najpierw znaleźć jakiekolwiek porównanie tych karm. ;) Quote
A&L Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Tak jak pisałam, weekend spędziłyśmy w Łodzi. Mam kilka zdjęć ze spotkania Leny z psem moich rodziców i psem mamy mojego chłopaka, a oto one: Lenka bała się Diamenta, co doskonale widać na tym zdjęciu ;P (wiem, wygląda groźnie, ale on ją tylko wąchał :) ) Tutaj już się troszkę oswoiła Na tym zdjęciu z Majką (suczką mamy mojego chłopaka) Quote
Natalia&Cody Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Dwa Weściki naraz to niezapomniany widok.(więcej też.) :evil_lol: Przepiękne zdjęcia, a wszystkie psiaki powychodziły słodko. :loveu: Quote
A&L Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Ooo taak :) ostatni widziałam panią w parku z pięcioma weścikami :loveu::loveu::loveu: Dziękuję za uznanie w imieniu wszystkich psiaków :) Quote
Recommended Posts