Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

np.obroże to jest masakra:/
Nie ma rozmiarów,albo kolory same różowe i z kryształkami :/
Więc szelki,ale z szelkami to jeszcze gorzej ;/
Za to smyczy jest dużo ;)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak bo rozmiary małe... chociaz małe też można znaleźć ładne nie koniecznie z kryształkami bo te są mało praktyczne;)
a szelki.... jaki Sonia ma rozmiar? taki yorkowy czy nie..

Guest papillonek
Posted

No taki yorkowy :) Dla szczeniaków też się nadają ;)

Posted

a to 'u mnie' na bazarze jest dużo takich szelek rozm.1 Chaby;) takie jednolite niebieskie czerwone, różowe;)czarne a z tych wzorzystych to nie wiem na pewno pełno jest tego w Kakadu a male rozmiary nie są aż takie drogie;)

Guest papillonek
Posted

Jadę do Wa-wy za tydzień to się rozejrzę,najwyżej nic nie kupię ;)

Posted

ja tam nie mam problemu, póki co :D

A teraz nowa porcja zdjęć :)
Byłyśmy dzisiaj z Lenką nad zalewem, mała miała taką frajdę, że ho ho. Dawno się tak nie wybiegała :) Cyknęłam parę fotek, a oto one:

Na tym widać, że Lena jest szczerbolem :D

Posted

Piękna Lenka! :) Aż żałuję, że nie mieszkam bliżej Was :) Zaprosiłabym do galerii jeszcze nie mamy, po ostatniej bardzo nieudanej wizycie u fryzjera wstyd aż było się pokazywać :P Ale kolejna wizyta w czwartek w polecanym salonie, także jak Bóg da może będzie dobrze :) Pozdrawiamy!

Posted

alekseyka napisał(a):
Piękna Lenka! :) Aż żałuję, że nie mieszkam bliżej Was :) Zaprosiłabym do galerii jeszcze nie mamy, po ostatniej bardzo nieudanej wizycie u fryzjera wstyd aż było się pokazywać :P Ale kolejna wizyta w czwartek w polecanym salonie, także jak Bóg da może będzie dobrze :) Pozdrawiamy!

też żałuję, bo jeszcze nie spotkałam na forum westomaniaka, który mieszkałby w mojej okolicy :( Chętnie bym uczęszczała na wspólne spacery :D Czekamy na galerię!!! :)

Dziękuję wszystkim za miłe słowa :)

Posted

Fotki może jutro. Mam problem ze wstawianiem, bo net mi strasznie muli ostatnio:angryy:. Jesteśmy teraz w Łodzi, Lena ma koleżankę (też westa). Niestety są sobie obojętne, a dokładne Maja (weścica mamy mojego chłopaka) ma w nosie Lenkę :eviltong: Mała miała też spotkanie z owczarkiem niemieckim moich rodziców. Lena odskakiwała jak zając, gdy Diament (owczarek) był w pobliżu :evil_lol:. Niedługo wracamy do siebie, bo jutro do pracy :-(. A w piątek jadę nad jeziorko:multi: Niestety bez Leni, bo jedziemy pod namiot i boje się, że jak ją zostawimy samą w namiocie, to ją ktoś ukradnie. Z resztą zostawianie psa w namiocie, to nie jest najlepszy pomysł... Lenka zostanie z babcią (moja mamą) :evil_lol:.

Posted

Tak z ciekawości. :P
Bo ja aktualnie wybieram nową karmę dla Cody' ego i poprostu sprawdzam jakie karmy dają swoim Westikom inni właściciele. Myślę teraz nad WhiteWolf i Taste Of The Wild, tylko muszę najpierw znaleźć jakiekolwiek porównanie tych karm. ;)

Posted

Tak jak pisałam, weekend spędziłyśmy w Łodzi. Mam kilka zdjęć ze spotkania Leny z psem moich rodziców i psem mamy mojego chłopaka, a oto one:

Lenka bała się Diamenta, co doskonale widać na tym zdjęciu ;P (wiem, wygląda groźnie, ale on ją tylko wąchał :) )

Tutaj już się troszkę oswoiła

Na tym zdjęciu z Majką (suczką mamy mojego chłopaka)

Posted

Ooo taak :) ostatni widziałam panią w parku z pięcioma weścikami :loveu::loveu::loveu: Dziękuję za uznanie w imieniu wszystkich psiaków :)