Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyś wybór należy do Ciebie, ale westusie nie są żadną kiełbasą! :D
awede witamy w naszej galerii ;) Mój Lenor do tej pory tak śpi :P

Posted

U nas nieźle :) Ostatnio Lenka była chora (pisałam o tym chyba na poprzedniej stronie, albo 2 strony temu), ale na całe szczęście już jest dobrze. Nauczyłyśmy się kilka sztuczek, ale ostatnio mam lenia i brakuje mi cierpliwości ;/. Albo ja coś robię źle, albo za szybko się zniechęcam, bo nie mogę Lenki nauczyć tego, czego bym chciała. Poza tym Lena jest już dorosłą kobietą (dostała cieczki) :D. A tak ogólnie, to chyba zdecydowałam się jakiej rasy będzie mój kolejny psiak :)
A co tam u Codyego? ;)

Guest papillonek
Posted

chyba większość psów tak śpi przynajmniej na dogo :)
no właśnie jaka rasa?

Posted

1 % bo jeszcze nie jestem pewna na 100 :P
Świeża porcja zdjęć, w końcu normalnej jakości :D

W aucie - zimny łokieć :D

Co to za białas w telewizorze?!

Buziaki :)

Posted

Witamy się, Porajówki :D
Lenka śliczna suńka :loveu: Ogółem Westy na Dogo są świetne, bo właściciele o nie dbają :D
Byłyście już na kontroli u weta? Czym ten guzek był?
Co do cieczkowych sutów - Mikowej też zawsze rosną podczas cieczki. Po pierwszej jej się powiększyły i już takie zostały, więc to raczej nie urojona ciąża. Zresztą - urojona dopiero PO cieczce, nie w trakcie :P No i wtedy trzeba bardzo patrzeć na zachowanie suczki przede wszystkim.

http://img836.imageshack.us/img836/7730/qqqqqqqqx.jpg cóż za spojrzenie :loveu:

Posted

king91 narcyzy z nich :P
rashelek witamy w naszej galerii :) Nie byłam na kontroli, jadę we wtorek. Ja się nie przejmuję sutkami, bo pewnie jest tak, jak mówisz ;)
Misia też mi się podoba :D Powoli tworzy się chryzantemka :loveu:
Kasia tak, była w tamtą środę :) Zostaje jej coraz mniej młodzieńczego włosa i przy każdym czesaniu cała szczotka jest we włosach, wcześniej wychodziły jej tylko pojedyncze włosy, więc myślę, że już niedługo przemieni się w prawdziwego westa :D

A jak mam zmniejszyć te zdjęcia?