magda z. Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dzisiaj Bismarck sam do mnie podchodzi domagając się głaskania:multi: Wcześniej trzeba było samemu do niego podejść, a tu taka niespodzianka. Wygląda to trochę jakby był zazdrosny o to, że mnie długo nie ma w domu, a pańcia próbuje uczniom wtedy wbić do głowy wiedzę:cool3:. aparat dzisiaj pożyczę, żeby zdjęcia były dobrej jakości:) Quote
Jola_K Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 magda z. napisał(a):Dzisiaj Bismarck sam do mnie podchodzi domagając się głaskania:multi: jejciu jak on sie zmienil :multi: cudnie :loveu: i czekamy na foteczki Quote
zuziaM Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Jola_K napisał(a):... i czekamy na foteczki Oj, tak tak ...z niecierpliwoscia ! ! ! Quote
AiK Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dawno mnie tu nie było a tu taka niespodzianka bardzo się ciesze że Kami znalazł domek i oczywiscie czekam na zdjecia :) Quote
magda z. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Fotki wysłane już do kompetentnej osoby-ja nie potrafię ich wrzucić:( Bismarck jest wątróbkowym potworem, jak tylko ją wyczuje to nie ma zmiłuj się, będzie chodził i piszczał aż jej nie dostanie. Ze skórą nie ma poważnych problemów, trzeba go wykąpać znowu-ma nowy szampon dla alergików;) I wszystko powinno się już normować. Właśnie coś mu się śni i powarkuje;) ale jeszcze do tej pory nie zaszczekał ani razu. Quote
Seaside Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dziewczyny - muszę zmniejszyć zdjątka a umiem to zrobić niestety tylko w pracy :oops: Wytrzymacie do poniedziałku?? Bismarck jest prześliczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ale żałuję, że nie umiem teraz zmniejszyć tych zdjęć - nie mogę się napatrzeć - on ma uśmiechniętego pysia :loveu: :loveu: :loveu: szczególnie w momencie jak ładuje ci się na poduchy :D :Cool!: :Cool!: Madziu czy my ci już dziękowałyśmy??? :iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
magda z. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Bismarck już ponownie wykąpany, dzisiaj już nie był taki pokorny, ale wszystko się udało. Mam nadzieję, że już wszystko ze skórą będzie dobrze. Za 3 tygodnie mamy zabieg powtórzyć. Dzisiaj w nocy przemieszczał się już w czasie snu po całym domu:)To dobrze, bo jednak mój pokój nie jest duży. Jest wielkim zazdrośnikiem, jak robię coś i nie zwracam na niego uwagi to potrafi np wejść w rozłożone sprawdziany i zachowywać się tam jak wielki potwór. Jak tylko przyjadę z Wrocławia to zrobię mu zdjęcia na spacerze, bo w domu albo je albo śpi. Niestety jeszcze nie mogę mu zrobić zdjęć jak się rozkłada na plecach, bo nie utrzyma się w tej pozycji, jak zobaczy mnie z aparatem, a przy nikim innym nie robi tak. Quote
zuziaM Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Ja tez dostalam zdjecia ! Juz wklejam. Magda, nastepnym razem, prosze o zdjecia na adres : [email protected] ( z tego adresu czesciej korzystam ). A Bismarck to wspnialy i rzeczywiscie - usmiechniety wciaz psiak :loveu: ! Jest przepiekny. Wiedzialam, ze on sie zmieni, jak tylko pozna, co to szczescie ! Quote
jotpeg Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 jacieeee, ale się powodzi niektórym!!!!! :p Bismarck, nareszcie spotkałeś szczęście!!! :multi: Quote
zuziaM Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 tylko calowac ten nochal cuuuuudnyyyy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='zuziaM'] A mis ię to podoba najbardziej :diabloti: Quote
magda z. Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Teraz trzeba jeszcze na spacerze zrobić:)Wczoraj wróciłam po dwóch dniach to nie mógł sie nacieszyć. Dopiero po dwóch minutach do niego dotarło, że jestem i już mi nie dał spokoju. Co chwilę przychodził, rozkładał się na plecy, zaczepiał. Agent się z niego niesamowity robi. Naprawdę postępy wielkie i to w tak niedługim okresie czasu. Quote
Seaside Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 :Rose: :Rose: :Rose: :Cool!: Jak ja uwielbiam takie happy endy :) Quote
zuziaM Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='magda z.']Teraz trzeba jeszcze na spacerze zrobić:)Wczoraj wróciłam po dwóch dniach to nie mógł sie nacieszyć. Dopiero po dwóch minutach do niego dotarło, że jestem i już mi nie dał spokoju. Co chwilę przychodził, rozkładał się na plecy, zaczepiał. Agent się z niego niesamowity robi. Naprawdę postępy wielkie i to w tak niedługim okresie czasu. To wszystko dlatego, ze czuje sie kochany ....... MILOSC moze zdzialac CUDA ! ! ! Quote
magda z. Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Sierść uleła poprawie:) dzisiaj miałam dopiero czas, aby go wyczesać, a ostatni raz robiłam to po kąpieli w niedzielę i nawet dużo włosów nie było, nie kołtuni się już i co najważniejsze łupież na razie znikł. Teraz przystojniak mam włos świecący, ładnie ułożony i już brzydko nie pachnie. teraz trzeba powoli czekać, aby blizny się zarastały. Uszka też już mają więcej sierści i teraz są takie milutkie w dotyku i mięciutkie;) Niestety oba były kiedyś rozerwane i juz takie zostaną:( Quote
magda z. Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Pyszczek zarasta, ale siwymi włosami, także nowe wąsy i brewki są siwe, chłopak chyba rzeczywiście ma ok8 lat. Dzisiaj ma lekko zdezorganizowany poranek, bo wszyscy są w domu, zazwyczaj o tej porze siedzi sobie sam i może spokojnie się wyspać, a tu nie da rady;)Pazurki też odrastają, bo były lekko skancerowane, pewnie po podkopach w hoteliku;)No i coraz więcej czarnej sierści, nawet na ogonie sie pojawiła:) Quote
magda z. Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A tak w ogóle to chyba był mi przeznaczony;)Jego wątek został założony w moje urodziny, dopiero dzisiaj zauważyłam:) Jest ładna pogoda więc niedługo śmigamy na jakiś spacer i zabieramy aparat;) Quote
zuziaM Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 magda z. napisał(a):A tak w ogóle to chyba był mi przeznaczony;)Jego wątek został założony w moje urodziny, dopiero dzisiaj zauważyłam:) Jest ładna pogoda więc niedługo śmigamy na jakiś spacer i zabieramy aparat;) To rzeczywiscie wspanialy prezent urodzinowy :loveu: ! Caluski dla kochanego misia :loveu: ! Quote
Seaside Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 nie mogę się nowych zdjęć doczekać :multi: Quote
Seaside Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Jestem dooopa i dalej nie umiem w domu zmniejszyć zdjęc a w pracy nie zdążyłąm. Ale zaraz Karcia wstawi :loveu: jeszcze raz dziękuję za pomoc :) Quote
karcia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 z polecenia Seaside :):):) wklejam foteczki malego szczesciarza i rownie szczesliwej pańci :loveu::loveu: (to pańcia na fotakch tak?:oops:) Quote
magda z. Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :oops: Wszystkie ze mną, bo wiało bardzo, a on sie boi wszelkich gwałtownych zmian i zawsze wolę mieć go obok. Zanosiło się na deszcz, więc sesja była krótka. Teraz postaram się jeszcze w śniegu mu zrobić. W ogóle jak pierwszy raz go zobaczył to się szczerze zdziwił i nie chciał się załatwiać przez prawie cały dzień, ale już mu to przeszło:)Dzisiaj sie obraził, chyba za jedzenie. Mamy nie ma, a ja staram się go nie rozpuszczać dodatkowymi miskami. Zresztą Bismarck już tak chętnie nie wcina kaszy, ryżu, chleba, wyjada mięso i biega dając znać, że jest jeszcze głodny. Rozpuściła się bestia. Quote
zuziaM Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Oj spoznilam sie ze wstawieniem zdjec.... a wlasnie od rana sie tym zajelam, tylko nie zajrzalam do watku, ze juz sa ....:roll: .... dzieki karcia. magda z. napisał(a)::)Dzisiaj sie obraził, chyba za jedzenie. Mamy nie ma, a ja staram się go nie rozpuszczać dodatkowymi miskami. Zresztą Bismarck już tak chętnie nie wcina kaszy, ryżu, chleba, wyjada mięso i biega dając znać, że jest jeszcze głodny. Rozpuściła się bestia. Po pierwsze - strasznie sie ciesze, ze nasz ukochany Kamus moze sobie teraz pozwolic na .... wybrzydzanie :multi: ! To sie temu psiakowi naprawde nalezalo ! W jesien swojego zycia jest rozpieszczany i kochany ..... to po prostu jest cudowne :placz: :loveu: ! A po drugie - widac, ze z tego skwapliwie korzysta, bo cudowny z niego GRUBASEK :loveu: :loveu: :loveu: ! Quote
Recommended Posts