Jump to content
Dogomania

ZLOTY(Kami)-Pobity i pogryziony!..-MA CUUUDNY DOM! ... BISMARCK odszedl (*) (*) (*)

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Bismarck sam do mnie podchodzi domagając się głaskania:multi:
Wcześniej trzeba było samemu do niego podejść, a tu taka niespodzianka. Wygląda to trochę jakby był zazdrosny o to, że mnie długo nie ma w domu, a pańcia próbuje uczniom wtedy wbić do głowy wiedzę:cool3:. aparat dzisiaj pożyczę, żeby zdjęcia były dobrej jakości:)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

magda z. napisał(a):
Dzisiaj Bismarck sam do mnie podchodzi domagając się głaskania:multi:

jejciu jak on sie zmienil :multi:
cudnie :loveu:
i czekamy na foteczki

Posted

Fotki wysłane już do kompetentnej osoby-ja nie potrafię ich wrzucić:(
Bismarck jest wątróbkowym potworem, jak tylko ją wyczuje to nie ma zmiłuj się, będzie chodził i piszczał aż jej nie dostanie. Ze skórą nie ma poważnych problemów, trzeba go wykąpać znowu-ma nowy szampon dla alergików;) I wszystko powinno się już normować. Właśnie coś mu się śni i powarkuje;) ale jeszcze do tej pory nie zaszczekał ani razu.

Posted

Dziewczyny - muszę zmniejszyć zdjątka a umiem to zrobić niestety tylko w pracy :oops:
Wytrzymacie do poniedziałku??
Bismarck jest prześliczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ale żałuję, że nie umiem teraz zmniejszyć tych zdjęć - nie mogę się napatrzeć - on ma uśmiechniętego pysia :loveu: :loveu: :loveu: szczególnie w momencie jak ładuje ci się na poduchy :D
:Cool!: :Cool!:
Madziu czy my ci już dziękowałyśmy??? :iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Bismarck już ponownie wykąpany, dzisiaj już nie był taki pokorny, ale wszystko się udało. Mam nadzieję, że już wszystko ze skórą będzie dobrze. Za 3 tygodnie mamy zabieg powtórzyć. Dzisiaj w nocy przemieszczał się już w czasie snu po całym domu:)To dobrze, bo jednak mój pokój nie jest duży. Jest wielkim zazdrośnikiem, jak robię coś i nie zwracam na niego uwagi to potrafi np wejść w rozłożone sprawdziany i zachowywać się tam jak wielki potwór. Jak tylko przyjadę z Wrocławia to zrobię mu zdjęcia na spacerze, bo w domu albo je albo śpi. Niestety jeszcze nie mogę mu zrobić zdjęć jak się rozkłada na plecach, bo nie utrzyma się w tej pozycji, jak zobaczy mnie z aparatem, a przy nikim innym nie robi tak.

Posted

Ja tez dostalam zdjecia !
Juz wklejam.
Magda, nastepnym razem, prosze o zdjecia na adres : [email protected] ( z tego adresu czesciej korzystam ).

A Bismarck to wspnialy i rzeczywiscie - usmiechniety wciaz psiak :loveu: !
Jest przepiekny. Wiedzialam, ze on sie zmieni, jak tylko pozna, co to szczescie !

Posted

Teraz trzeba jeszcze na spacerze zrobić:)Wczoraj wróciłam po dwóch dniach to nie mógł sie nacieszyć. Dopiero po dwóch minutach do niego dotarło, że jestem i już mi nie dał spokoju. Co chwilę przychodził, rozkładał się na plecy, zaczepiał. Agent się z niego niesamowity robi. Naprawdę postępy wielkie i to w tak niedługim okresie czasu.

Posted

[quote name='magda z.']Teraz trzeba jeszcze na spacerze zrobić:)Wczoraj wróciłam po dwóch dniach to nie mógł sie nacieszyć. Dopiero po dwóch minutach do niego dotarło, że jestem i już mi nie dał spokoju. Co chwilę przychodził, rozkładał się na plecy, zaczepiał. Agent się z niego niesamowity robi. Naprawdę postępy wielkie i to w tak niedługim okresie czasu.

To wszystko dlatego, ze czuje sie kochany ....... MILOSC moze zdzialac CUDA ! ! !

Posted

Sierść uleła poprawie:) dzisiaj miałam dopiero czas, aby go wyczesać, a ostatni raz robiłam to po kąpieli w niedzielę i nawet dużo włosów nie było, nie kołtuni się już i co najważniejsze łupież na razie znikł. Teraz przystojniak mam włos świecący, ładnie ułożony i już brzydko nie pachnie. teraz trzeba powoli czekać, aby blizny się zarastały. Uszka też już mają więcej sierści i teraz są takie milutkie w dotyku i mięciutkie;) Niestety oba były kiedyś rozerwane i juz takie zostaną:(

Posted

Pyszczek zarasta, ale siwymi włosami, także nowe wąsy i brewki są siwe, chłopak chyba rzeczywiście ma ok8 lat. Dzisiaj ma lekko zdezorganizowany poranek, bo wszyscy są w domu, zazwyczaj o tej porze siedzi sobie sam i może spokojnie się wyspać, a tu nie da rady;)Pazurki też odrastają, bo były lekko skancerowane, pewnie po podkopach w hoteliku;)No i coraz więcej czarnej sierści, nawet na ogonie sie pojawiła:)

Posted

A tak w ogóle to chyba był mi przeznaczony;)Jego wątek został założony w moje urodziny, dopiero dzisiaj zauważyłam:) Jest ładna pogoda więc niedługo śmigamy na jakiś spacer i zabieramy aparat;)

Posted

magda z. napisał(a):
A tak w ogóle to chyba był mi przeznaczony;)Jego wątek został założony w moje urodziny, dopiero dzisiaj zauważyłam:) Jest ładna pogoda więc niedługo śmigamy na jakiś spacer i zabieramy aparat;)

To rzeczywiscie wspanialy prezent urodzinowy :loveu: !
Caluski dla kochanego misia :loveu: !

Posted

:oops: Wszystkie ze mną, bo wiało bardzo, a on sie boi wszelkich gwałtownych zmian i zawsze wolę mieć go obok. Zanosiło się na deszcz, więc sesja była krótka. Teraz postaram się jeszcze w śniegu mu zrobić. W ogóle jak pierwszy raz go zobaczył to się szczerze zdziwił i nie chciał się załatwiać przez prawie cały dzień, ale już mu to przeszło:)Dzisiaj sie obraził, chyba za jedzenie. Mamy nie ma, a ja staram się go nie rozpuszczać dodatkowymi miskami. Zresztą Bismarck już tak chętnie nie wcina kaszy, ryżu, chleba, wyjada mięso i biega dając znać, że jest jeszcze głodny. Rozpuściła się bestia.

Posted

Oj spoznilam sie ze wstawieniem zdjec.... a wlasnie od rana sie tym zajelam, tylko nie zajrzalam do watku, ze juz sa ....:roll: .... dzieki karcia.

magda z. napisał(a):
:)Dzisiaj sie obraził, chyba za jedzenie. Mamy nie ma, a ja staram się go nie rozpuszczać dodatkowymi miskami. Zresztą Bismarck już tak chętnie nie wcina kaszy, ryżu, chleba, wyjada mięso i biega dając znać, że jest jeszcze głodny. Rozpuściła się bestia.

Po pierwsze - strasznie sie ciesze, ze nasz ukochany Kamus moze sobie teraz pozwolic na .... wybrzydzanie :multi: ! To sie temu psiakowi naprawde nalezalo ! W jesien swojego zycia jest rozpieszczany i kochany ..... to po prostu jest cudowne :placz: :loveu: !
A po drugie - widac, ze z tego skwapliwie korzysta, bo cudowny z niego GRUBASEK :loveu: :loveu: :loveu: !