Jump to content
Dogomania

ZLOTY(Kami)-Pobity i pogryziony!..-MA CUUUDNY DOM! ... BISMARCK odszedl (*) (*) (*)

Recommended Posts

Posted

Psiak wczoraj postanowił "pobawić" się z miesiem kolędnikiem. Nie wiem dokładnie co robił, bo nie chciałam mu przeszkadzać, ale tak wariował, chyba go tłukł łapami i zmuszał do ruchu:diabloti: . Hałasował nieżle jak na prawie północ. Ostatecznie misiu rozpoczął grać co nie zmiernie Bismarcka ucieszyło i przyszedł z nim się pochwalić:)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

JUż wiem co on robi z misiami-dzisiaj rano się pochwalił;)
Bierze misia w pysk i go sobie podrzuca i łapie i rzuca na odległość i wtedy skacze na niego łapami. Przy jego gabarytach robi niesamowity huk:) Ale jeszcze nie widziałam, że tak potrafi się bawić, cały pokój należy do niego i misia. Jak mały szczeniol:diabloti: .

Posted

magda z. napisał(a):
JUż wiem co on robi z misiami-dzisiaj rano się pochwalił;)
Bierze misia w pysk i go sobie podrzuca i łapie i rzuca na odległość i wtedy skacze na niego łapami. Przy jego gabarytach robi niesamowity huk:) Ale jeszcze nie widziałam, że tak potrafi się bawić, cały pokój należy do niego i misia. Jak mały szczeniol:diabloti: .

Wiec, jakby to glupio nie zabrzmialo...... chlopak nam sie cofa w rozwoju :evil_lol: .... z powaznego, starzejacego faceta .... dzieciak sie zrobil.....:lol:

Posted

Chłopak na wiosnę się rozszalał-wszystko go rajcuje, od zabawy, po spacer i nawet jedzenie-świadczą o tym charakterystyczne plamy:shake: . Dzisiaj rano hafcika puścił, ale jeszcze nie wiem czy to panienki mu w głowie, czy może grypa jelitowa, bo ja wczoraj przechodziłam, zapobiegawczo dostał jedną tabletkę i śpi teraz spokojnie.

Posted

a mozliwe ze z przejedzenia? moj pies haftuje jak sie przeje...
no ale rano to chyba ma juz strawione jedzonko, chyba ze w nocy podjada..

miejmy nadzieje ze po tabletkach mu przejdzie...

pozdrawiam

Posted

To chyba były początki grypy, bo na spacerze jeszcze miał rozwolnienie, ale dałam mu drugą tabletkę i chyba przeszło. ale drań jeden nie chaił jej zjeść i chciał oszukać, niby połknął a zalądał w paszczę a ona między zębami:diabloti: . Przesłałam dziewczynom fotki na skrzynkę:)

Posted

magda z. napisał(a):
To chyba były początki grypy, bo na spacerze jeszcze miał rozwolnienie, ale dałam mu drugą tabletkę i chyba przeszło. ale drań jeden nie chaił jej zjeść i chciał oszukać, niby połknął a zalądał w paszczę a ona między zębami:diabloti: . Przesłałam dziewczynom fotki na skrzynkę:)

a to cwaniak! :evil_lol:

dzieki za fotki, czekam z niecierpliwoscia! :cool3:

Posted

Dziś nadszedł ten szczęśliwy wiosenny dzień, kiedy przy czesaniu psa wyskoczyło mi uczulenie. Ale jamniol też mnie uczulał:)
Siemię chyba daje radę, gdyż sierści mniej wychodzi(albo pańcia tak się za nią wzięła, że całą wyczesała;)), a po za tym jest dużo bardziej miękka:)

Posted

a ty nie we Wrocłąwiu?? Wiosennie się obijacie z Bismarckiem?? Jutro podrzucę ci buciki i te średnie maskotki dobrze?? Zdzwonimy się i wynajmę swojego kierowcę :razz:

NIedługo mi się to skończy :( od 1 maja zmieniam pracę i netu nie będe miałą :placz: :placz: :placz:

Posted

Ja wagary sobie z archiwum zrobiłam:oops: . Wiosna;) To gdzie teraz będziesz pracować? A dostałaś fotki psiaka-bo ja nadal nie umiem ich wrzucać-mam nadzieję, ze żaden student tego nie czyta, bo by wyszło jaki ze mnie informatyk, a ja ten przedmiot z nimi mam:oops: :oops: :oops:
Pozdrowionka cieplutkie:)

Posted

do laboratorium wracam :multi: :multi: :multi: :multi:
Na oczyszczalni - Graniczna :)

A fotki dostałam tylko jak zwykle Zuzia była szybsza ze wstawieniem :) :oops:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zżarło jak nic!!!!!!!!!! :mad: :mad:
A wczoraj były takie cudne :(
Poczekajmy może je wróci, jak nie wstawimy jeszcze raz :)

A z pracy to cieszę się jak łoś - wracam do wyuczonego zawodu :loveu: :loveu:

Posted

Cieszę się razem z Tobą:loveu: :loveu: :loveu:
A Bismarck to normalnie moją mamę prawie do garków już zapędza, jak zobaczył kurczaka to siedzi i ogląda jak mu przygotowuje;)

Posted

Wczoraj wieczorem koleżanka u mnie była i ciastka na ławę wystawiłam, potem jeszcze na chwilę wyszłam i psiak został sam. Jak wróciłam to się zdziwiłam, bo nie przybiegł do mnie, ale jak zobaczyłam stan dywanu w dużym pokoju to zrozumiałam. Wtrąbił prawie wszystkie ciacha, zostawił dwa i obślinioną kostkę czekolady:diabloti: . Bał sie wyjść z pokoju, bo myślał, że go może bić będę, ale wybaczyłam obżartuchowi-mogłam nie zostawiać takich przysmaków.

Zdjęcia już chyba nie wrócą, jakbyście mogły je wrzucić:loveu:

Posted

Wyśłij mi jeszcze raz bo głupia wyczyściłąm skrzynkę jak Gosia wstawiłą zdjęcia :oops: :oops: :oops:

Bismarck jest cudny, wczoraj jak wpadłam na chwilę włączył swoją grającą maskotkę i już nie zwiał do łązienki :razz: , czyżby powolutku przełąmanie lodów?????????? :multi: :multi: :multi:

Posted

Coraz bardziej towarzyski się robi.
Jak wracaliśmy wczoraj z lasu to w domku przy chodniku pies biegał i szczekał, jak zwykle zresztą. A Bismrack pierwszy raz stanął i ogonem do niego macha, ale minę mial raczej Ty siedziasz zamknięty a ja w lesie biegałem, powiedziałam mu, że wredny jest a on się jeszcze bardzeij cieszył:diabloti:

Posted

dzięki:oops: , niektóre mojego autorstwa.
Właśnie znalazłam ciacho pod fotelem, chyba mu wpadło jedno, ale że miał spory wybór to nie starał się wyciągnąć łobuz jeden:diabloti:

Posted

Jowitka masz racje, to jedna z najlepszych metamorfoz :loveu:[quote name='Seaside']

a to zdjecie juz widzialam zanim zniknelo i nawet cytowalam :cool1:
moje posty tez "zezarlo"

prosze wysciskac ode mnie "ciasteczkowaego misia" :)