magda z. Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Psiak wczoraj postanowił "pobawić" się z miesiem kolędnikiem. Nie wiem dokładnie co robił, bo nie chciałam mu przeszkadzać, ale tak wariował, chyba go tłukł łapami i zmuszał do ruchu:diabloti: . Hałasował nieżle jak na prawie północ. Ostatecznie misiu rozpoczął grać co nie zmiernie Bismarcka ucieszyło i przyszedł z nim się pochwalić:) Quote
Seaside Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Bystry chłopak.... naprawił..... :diabloti: Quote
magda z. Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 JUż wiem co on robi z misiami-dzisiaj rano się pochwalił;) Bierze misia w pysk i go sobie podrzuca i łapie i rzuca na odległość i wtedy skacze na niego łapami. Przy jego gabarytach robi niesamowity huk:) Ale jeszcze nie widziałam, że tak potrafi się bawić, cały pokój należy do niego i misia. Jak mały szczeniol:diabloti: . Quote
zuziaM Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 magda z. napisał(a):JUż wiem co on robi z misiami-dzisiaj rano się pochwalił;) Bierze misia w pysk i go sobie podrzuca i łapie i rzuca na odległość i wtedy skacze na niego łapami. Przy jego gabarytach robi niesamowity huk:) Ale jeszcze nie widziałam, że tak potrafi się bawić, cały pokój należy do niego i misia. Jak mały szczeniol:diabloti: . Wiec, jakby to glupio nie zabrzmialo...... chlopak nam sie cofa w rozwoju :evil_lol: .... z powaznego, starzejacego faceta .... dzieciak sie zrobil.....:lol: Quote
magda z. Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Chłopak na wiosnę się rozszalał-wszystko go rajcuje, od zabawy, po spacer i nawet jedzenie-świadczą o tym charakterystyczne plamy:shake: . Dzisiaj rano hafcika puścił, ale jeszcze nie wiem czy to panienki mu w głowie, czy może grypa jelitowa, bo ja wczoraj przechodziłam, zapobiegawczo dostał jedną tabletkę i śpi teraz spokojnie. Quote
Jola_K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 a mozliwe ze z przejedzenia? moj pies haftuje jak sie przeje... no ale rano to chyba ma juz strawione jedzonko, chyba ze w nocy podjada.. miejmy nadzieje ze po tabletkach mu przejdzie... pozdrawiam Quote
magda z. Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 To chyba były początki grypy, bo na spacerze jeszcze miał rozwolnienie, ale dałam mu drugą tabletkę i chyba przeszło. ale drań jeden nie chaił jej zjeść i chciał oszukać, niby połknął a zalądał w paszczę a ona między zębami:diabloti: . Przesłałam dziewczynom fotki na skrzynkę:) Quote
Jola_K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 magda z. napisał(a):To chyba były początki grypy, bo na spacerze jeszcze miał rozwolnienie, ale dałam mu drugą tabletkę i chyba przeszło. ale drań jeden nie chaił jej zjeść i chciał oszukać, niby połknął a zalądał w paszczę a ona między zębami:diabloti: . Przesłałam dziewczynom fotki na skrzynkę:) a to cwaniak! :evil_lol: dzieki za fotki, czekam z niecierpliwoscia! :cool3: Quote
magda z. Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dziś nadszedł ten szczęśliwy wiosenny dzień, kiedy przy czesaniu psa wyskoczyło mi uczulenie. Ale jamniol też mnie uczulał:) Siemię chyba daje radę, gdyż sierści mniej wychodzi(albo pańcia tak się za nią wzięła, że całą wyczesała;)), a po za tym jest dużo bardziej miękka:) Quote
Seaside Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 a ty nie we Wrocłąwiu?? Wiosennie się obijacie z Bismarckiem?? Jutro podrzucę ci buciki i te średnie maskotki dobrze?? Zdzwonimy się i wynajmę swojego kierowcę :razz: NIedługo mi się to skończy :( od 1 maja zmieniam pracę i netu nie będe miałą :placz: :placz: :placz: Quote
magda z. Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ja wagary sobie z archiwum zrobiłam:oops: . Wiosna;) To gdzie teraz będziesz pracować? A dostałaś fotki psiaka-bo ja nadal nie umiem ich wrzucać-mam nadzieję, ze żaden student tego nie czyta, bo by wyszło jaki ze mnie informatyk, a ja ten przedmiot z nimi mam:oops: :oops: :oops: Pozdrowionka cieplutkie:) Quote
Seaside Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 do laboratorium wracam :multi: :multi: :multi: :multi: Na oczyszczalni - Graniczna :) A fotki dostałam tylko jak zwykle Zuzia była szybsza ze wstawieniem :) :oops: Quote
magda z. Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hmmmm, ale jak na moje oko to je zjadło;) Gratuluję z pracą:multi: :multi: :multi: , mam nadzieję, że będziesz sie tam spełniać:):loveu: :loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zżarło jak nic!!!!!!!!!! :mad: :mad: A wczoraj były takie cudne :( Poczekajmy może je wróci, jak nie wstawimy jeszcze raz :) A z pracy to cieszę się jak łoś - wracam do wyuczonego zawodu :loveu: :loveu: Quote
magda z. Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cieszę się razem z Tobą:loveu: :loveu: :loveu: A Bismarck to normalnie moją mamę prawie do garków już zapędza, jak zobaczył kurczaka to siedzi i ogląda jak mu przygotowuje;) Quote
magda z. Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wczoraj wieczorem koleżanka u mnie była i ciastka na ławę wystawiłam, potem jeszcze na chwilę wyszłam i psiak został sam. Jak wróciłam to się zdziwiłam, bo nie przybiegł do mnie, ale jak zobaczyłam stan dywanu w dużym pokoju to zrozumiałam. Wtrąbił prawie wszystkie ciacha, zostawił dwa i obślinioną kostkę czekolady:diabloti: . Bał sie wyjść z pokoju, bo myślał, że go może bić będę, ale wybaczyłam obżartuchowi-mogłam nie zostawiać takich przysmaków. Zdjęcia już chyba nie wrócą, jakbyście mogły je wrzucić:loveu: Quote
Seaside Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wyśłij mi jeszcze raz bo głupia wyczyściłąm skrzynkę jak Gosia wstawiłą zdjęcia :oops: :oops: :oops: Bismarck jest cudny, wczoraj jak wpadłam na chwilę włączył swoją grającą maskotkę i już nie zwiał do łązienki :razz: , czyżby powolutku przełąmanie lodów?????????? :multi: :multi: :multi: Quote
magda z. Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Coraz bardziej towarzyski się robi. Jak wracaliśmy wczoraj z lasu to w domku przy chodniku pies biegał i szczekał, jak zwykle zresztą. A Bismrack pierwszy raz stanął i ogonem do niego macha, ale minę mial raczej Ty siedziasz zamknięty a ja w lesie biegałem, powiedziałam mu, że wredny jest a on się jeszcze bardzeij cieszył:diabloti: Quote
magda z. Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dzięki:oops: , niektóre mojego autorstwa. Właśnie znalazłam ciacho pod fotelem, chyba mu wpadło jedno, ale że miał spory wybór to nie starał się wyciągnąć łobuz jeden:diabloti: Quote
Jowita Poznań Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ale Bismarc jest cuuudny!!! :loveu: Kurcze to jedna z lepszych metamorfoz jakie widzialam Taki szczesliwy pies z takiego zahukanego- gratuluje magda :loveu: Quote
Jola_K Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jowitka masz racje, to jedna z najlepszych metamorfoz :loveu:[quote name='Seaside'] a to zdjecie juz widzialam zanim zniknelo i nawet cytowalam :cool1: moje posty tez "zezarlo" prosze wysciskac ode mnie "ciasteczkowaego misia" :) Quote
Recommended Posts