agusiazet Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Jak oswajanie Kamiego, są postępy!!!??? Quote
Seaside Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Kamuś do góry. Pan w hoteliku mówi, że Kamuś nie jest beznadziejnym przypadkiem!!!!!!!!! Quote
Seaside Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Kami tak mało osób do Ciebie zagląda :( A domek tak bardzo potrzebny :( Quote
Jola_K Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Seaside napisał(a):Kamuś do góry. Pan w hoteliku mówi, że Kamuś nie jest beznadziejnym przypadkiem!!!!!!!!! no pewnie ze nie jest.. :loveu: prosimy o zglaszanie sie domkow zapraszamy tez do naszych aukcji (linki w moim podpisie i podpisie seaside, aukcje prowadzi tez asiaf1) dziekujemy za pomoc, kazde 10zl to jedna doba dla jednego psiaka Quote
zuziaM Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Seaside']Kami tak mało osób do Ciebie zagląda :( A domek tak bardzo potrzebny :( Moze sie nie wpisuja, ale ..... zagladaja. Wczoraj mialam urocza pogawedke z kochana cioteczka AJK ( mam nadzieje, ze dobrze zrozumialam nick ), ktora wzruszyl los Kamunia i przelala dla niego 50,- zl ! DZIEKUJEMY ! ! ! A to nasz KAMUS : Wciaz gotowy do ucieczki..... Wystraszony nadal ... Mimo, ze wyglada, jakby sie uspokoil..... to trzasl sie caly, jak galaretka ...:shake: Pan go wyniosl na rekach z jego kacika ( spocil sie przy tym, bo Kamus jest baaaardzo ciezki :lol: - lubi sobie pojesc, ma niewiele ruchu ... i sadelko sie odklada ). Quote
Seaside Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Kochany psiak :( kto go pokocha i przytuli tak , żeby zapomniał o tym co go spotkało :( Quote
agusiazet Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jak socjalizacja Kamiego, są jakieś postępy? Quote
Seaside Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 agusiazet napisał(a):Jak socjalizacja Kamiego, są jakieś postępy? Z tego co opisuje Zuzia jest i tak o niebo lepiej - ufa już bezpośredniemu opiekunowi - Panu z hoteliku :) Quote
zuziaM Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Nasz Kamus ma kolejna wirtualna opiekunke - wspaniala p. Marte z Krakowa, ktora zaproponowala pomoc finansowa. Dziekujemy, p. Marto w imieniu Kamiego i obiecujemy, ze jak dlugo bedzie trzeba, bedziemy Kamusia utrzymywaly w hoteliku .... az, moze zdarzy sie ten szczesliwy dzien i ktos powie, ze ... chce sie Kamusiem zajac, bo go pokochal....:roll: Quote
zuziaM Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 A Kamusiowi sw. Mikolaj przynosi serdecznych przyjaciol - AiK z dogomanii, ktorzy wplacaja pieniazki na hotelik... Quote
Seaside Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ciotka w prezencie mikołajkowym plakaty będzie dziś rozklejać :) Quote
Jola_K Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Kami pieseczku, czy ktos da ci domek? tak dlugo juz czekasz.. :shake: :-( Quote
AiK Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 zuziaM miło było pogadać :)piesek jest super mam nadzieję że znajdzie swojego człowieka w miare możliwości postaram się jeszcze coś przesłać Quote
Jola_K Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ten pies wiele przeszedl, tak wiele, ze do dzis panicznie boi sie wszystkiego pomozmy znalezc dla niego dom Quote
Jola_K Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Zloty pieseczek blyszczy na pierwszej stronie :p prosimy o dobrego czlowieka ktory da tej psince domek Quote
zuziaM Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='AiK']zuziaM miło było pogadać :)piesek jest super mam nadzieję że znajdzie swojego człowieka w miare możliwości postaram się jeszcze coś przesłać Mnie rowniez ... i jeszcze raz - OGROMNE DZIEKI, AiK :loveu: za pomoc w oplacaniu hoteliku dla Kamusia. On jest taki biedny ... tyle sie nacierpial w schronisku, ze teraz wciaz boi sie zaufac czlowiekowi ..... Quote
Seaside Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Czekam na paczuszke pd AiK i wystawię na nasze psiaki :) AiK :loveu: Kamuniu trzymaj się psinko :( Quote
zuziaM Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Seaside napisał(a):Czekam na paczuszke pd AiK i wystawię na nasze psiaki :) AiK :loveu: Kamuniu trzymaj się psinko :( Wspaniale ! Dziekujemy bardzo AiK ! Quote
Seaside Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kamuś nie jest beznadziejnym przypadkiem - trzeba mu dać tylko szansę :( Quote
zuziaM Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Seaside napisał(a):Kamuś nie jest beznadziejnym przypadkiem - trzeba mu dać tylko szansę :( Nic dodac, nic ujac ... Quote
BoWa Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Wziąć Kamiego nie mogę, ale wysłałam 100 zł na hotelik, choć tyle mogę pomoc... Quote
Seaside Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 dzięujemy pięknie :loveu: :loveu: :loveu: To baaaardzo dużo !!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts