Jump to content
Dogomania

ZLOTY(Kami)-Pobity i pogryziony!..-MA CUUUDNY DOM! ... BISMARCK odszedl (*) (*) (*)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Seaside napisał(a):
Kamuś do góry. Pan w hoteliku mówi, że Kamuś nie jest beznadziejnym przypadkiem!!!!!!!!!

no pewnie ze nie jest.. :loveu:
prosimy o zglaszanie sie domkow
zapraszamy tez do naszych aukcji (linki w moim podpisie i podpisie seaside, aukcje prowadzi tez asiaf1)
dziekujemy za pomoc, kazde 10zl to jedna doba dla jednego psiaka

Posted

[quote name='Seaside']Kami tak mało osób do Ciebie zagląda :( A domek tak bardzo potrzebny :(

Moze sie nie wpisuja, ale ..... zagladaja.
Wczoraj mialam urocza pogawedke z kochana cioteczka AJK ( mam nadzieje, ze dobrze zrozumialam nick ), ktora wzruszyl los Kamunia i przelala dla niego 50,- zl ! DZIEKUJEMY ! ! !

A to nasz KAMUS :

Wciaz gotowy do ucieczki.....

Wystraszony nadal ...

Mimo, ze wyglada, jakby sie uspokoil..... to trzasl sie caly, jak galaretka ...:shake:

Pan go wyniosl na rekach z jego kacika ( spocil sie przy tym, bo Kamus jest baaaardzo ciezki :lol: - lubi sobie pojesc, ma niewiele ruchu ... i sadelko sie odklada ).

Posted

agusiazet napisał(a):
Jak socjalizacja Kamiego, są jakieś postępy?

Z tego co opisuje Zuzia jest i tak o niebo lepiej - ufa już bezpośredniemu opiekunowi - Panu z hoteliku :)

Posted

Nasz Kamus ma kolejna wirtualna opiekunke - wspaniala p. Marte z Krakowa, ktora zaproponowala pomoc finansowa.
Dziekujemy, p. Marto w imieniu Kamiego i obiecujemy, ze jak dlugo bedzie trzeba, bedziemy Kamusia utrzymywaly w hoteliku .... az, moze zdarzy sie ten szczesliwy dzien i ktos powie, ze ... chce sie Kamusiem zajac, bo go pokochal....:roll:

Posted

zuziaM miło było pogadać :)piesek jest super mam nadzieję że znajdzie swojego człowieka w miare możliwości postaram się jeszcze coś przesłać

Posted

[quote name='AiK']zuziaM miło było pogadać :)piesek jest super mam nadzieję że znajdzie swojego człowieka w miare możliwości postaram się jeszcze coś przesłać

Mnie rowniez ... i jeszcze raz - OGROMNE DZIEKI, AiK :loveu: za pomoc w oplacaniu hoteliku dla Kamusia.
On jest taki biedny ... tyle sie nacierpial w schronisku, ze teraz wciaz boi sie zaufac czlowiekowi .....