Jump to content
Dogomania

ZLOTY(Kami)-Pobity i pogryziony!..-MA CUUUDNY DOM! ... BISMARCK odszedl (*) (*) (*)

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuziaM']ZAPRASZAM do ALBUMU naszych wszystkich psiakow - w moim podpisie !

Mozna sobie wybierac zdjecia do - np. ogloszen .....

.

bardzo fajny albumik!!!!!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zapraszamy do aukcji, z ktorych całkowity dochod jest przekazywany na pomoc naszym pieskom
linki do kilku w moim podpisie
kilka aukcji prowadzi tez Seaside

Dziekujemy

Posted

[quote name='Jola_K']zapraszamy do aukcji, z ktorych całkowity dochod jest przekazywany na pomoc naszym pieskom
linki do kilku w moim podpisie
kilka aukcji prowadzi tez Seaside

Dziekujemy

Trace nadzieje, ze ta psia sierotka kiedykolwiek znajdzie domek ....:-(

Posted

zuziaM napisał(a):
Trace nadzieje, ze ta psia sierotka kiedykolwiek znajdzie domek ....:-(

Ja też, nie możemy jednak go zaniedbać, jakiś plan B trzeba wymyśleć. Powiedziałam, mojej Pani weterynarz, że on jest pod specjalną ochroną i mówiła, że będzie rosglądać się za specjalnym, dobrym domkiem :(

Posted

[quote name='zuziaM']A ja bardzo prosze o pomoc w utrzymaniu - jeszcze w hoteliku, a glownie - o pomoc w szukaniu DOMOW - osoby, ktore zainicjowaly powstanie watku KAMIEGO oraz , za ktorych inicjatywa - KAMI zostal zabrany ze schroniska .... dotyczy to rowniez pozostalych psiakow ... tj. OMARA, SULTANA, LUNY .... zostalysmy ( Seaside, JolaK i ja ) pozostawione same sobie - ze wszystkim - zbiorka pieniazkow i szukaniem domkow .:shake: Jest nam coraz ciezej, a pomocy, niestety - od tych osob nie ma.....

zgadzam sie z toba w 100%

Posted

Jola_K napisał(a):
:multi: to juz nie dlugo....... dziekujemy :loveu:

Ja rowniez dziekuje w imieniu Kamusia.

Niesamowicie smutno mi sie robi, kiedy widze go wciskajacego sie w kat kojca !
Jemu i domu nalezy odpowiedniego szukac. Na pewno nie takiego, gdzie psine wsadzi sie do kojca i bedzie dawalo raz dziennie jesc....:shake: .
On musi byc wciaz blisko czlowieka... niech to na poczatek bedzie i jakies pomieszczenie gospodarcze albo garaz, ale on musi ... czuc czlowieka i go slyszec obok siebie ! ! !
Siedzenie w kojcu, chocby budke mial w nim ze szczerego zlota i puchowymi koldrami ocieplana ..... nie moze siedziec tam sam.....

Posted

Rozmawiałam z panem z hoteliku. Kamuś bardzo się boi obcych, ale Panu zaufał wychodzi z nim nawet na małe spacerki po ogródku, niestety inne osoby powodują, że ucieka.
Każdu niekontrolowany ruch ręki powoduje że przywiera skamieniały do ziemi :(
Ale jest szansa na resocjalizację - pan jest tego pewny. Mówi, że najlepszy byłby domek z ogródkiem gdzie kamuś mógłby sobie spacerować i chować się dowolnie w zakamarki dopóki nie nabierze zaufania i odwagi!!

Posted

Jestem pewna, ze mimo, ze Kami juz do mlodzieniaszkow nie nalezy, to jeszcze bedzie mial wystarczajaco duzo czasu w swoim zyciu, zeby zaufac temu ... jedynemu czlowiekowi, ktory sie nim zaopiekuje ..... ale pomozmy w jego znalezieniu ...
przeciez, pamietacie, jak to z Kamim bylo ? ? ? Ile razy chcialysmy go zabrac ze schroniska ... i wciaz slyszalysmy jakies sprzeczne informacje na jego temat. W pewnym momencie stracilysmy juz nadzieje, ze on w ogole zyje .... TO NIE MOZE POJSC NA MARNE ... MUSI SIE UDAC !

Dziekujemy za pomoc finansowa, Irma :Rose: , mimo, ze masz przeciez swoich kilka i jeszcze tymczasowe, pod opieka. Wielkie serce.