jotpeg Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='zuziaM']ZAPRASZAM do ALBUMU naszych wszystkich psiakow - w moim podpisie ! Mozna sobie wybierac zdjecia do - np. ogloszen ..... . bardzo fajny albumik!!!!! Quote
Seaside Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Bardzo prosimy o pomoc w opłatach za hotelik - Kamusiowi ciężko będzie znaleźć dobry domek, a hotelik kosztuje :( Quote
zuziaM Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 jotpeg napisał(a):bardzo fajny albumik!!!!! Dzieki ... Troche tam balagan, ale nie chcialam dzielic na psiaki, zeby nie bylo nudno ... Quote
jotpeg Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Seaside napisał(a):Bardzo prosimy o pomoc w opłatach za hotelik - Kamusiowi ciężko będzie znaleźć dobry domek, a hotelik kosztuje :( pomocy!!!!! Quote
Jola_K Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 zapraszamy do aukcji, z ktorych całkowity dochod jest przekazywany na pomoc naszym pieskom linki do kilku w moim podpisie kilka aukcji prowadzi tez Seaside Dziekujemy Quote
zuziaM Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Jola_K']zapraszamy do aukcji, z ktorych całkowity dochod jest przekazywany na pomoc naszym pieskom linki do kilku w moim podpisie kilka aukcji prowadzi tez Seaside Dziekujemy Trace nadzieje, ze ta psia sierotka kiedykolwiek znajdzie domek ....:-( Quote
zuziaM Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 A ja bardzo prosze o pomoc w utrzymaniu - jeszcze w hoteliku, a glownie - o pomoc w szukaniu DOMOW . Quote
Seaside Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 zuziaM napisał(a):Trace nadzieje, ze ta psia sierotka kiedykolwiek znajdzie domek ....:-( Ja też, nie możemy jednak go zaniedbać, jakiś plan B trzeba wymyśleć. Powiedziałam, mojej Pani weterynarz, że on jest pod specjalną ochroną i mówiła, że będzie rosglądać się za specjalnym, dobrym domkiem :( Quote
Seaside Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 złota dziewczyno :) Dziękujemy - to dla nas , a raczej psiaków w hoteliku, ooooogroooomna pomoc :loveu: Quote
Jola_K Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='zuziaM']A ja bardzo prosze o pomoc w utrzymaniu - jeszcze w hoteliku, a glownie - o pomoc w szukaniu DOMOW - osoby, ktore zainicjowaly powstanie watku KAMIEGO oraz , za ktorych inicjatywa - KAMI zostal zabrany ze schroniska .... dotyczy to rowniez pozostalych psiakow ... tj. OMARA, SULTANA, LUNY .... zostalysmy ( Seaside, JolaK i ja ) pozostawione same sobie - ze wszystkim - zbiorka pieniazkow i szukaniem domkow .:shake: Jest nam coraz ciezej, a pomocy, niestety - od tych osob nie ma..... zgadzam sie z toba w 100% Quote
Jola_K Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='irma']wysłałam 100,- zł -m choć tyle pomogę irma... Po stokroc DZIEKUJEMY :loveu: ps kizie-mizie dla kociaczka Quote
agusiazet Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Może po 1-wszym uda się coś z pieniędzy wygospodarować!!! Quote
Jola_K Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 agusiazet napisał(a):Może po 1-wszym uda się coś z pieniędzy wygospodarować!!! :multi: to juz nie dlugo....... dziekujemy :loveu: Quote
zuziaM Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Jola_K napisał(a)::multi: to juz nie dlugo....... dziekujemy :loveu: Ja rowniez dziekuje w imieniu Kamusia. Niesamowicie smutno mi sie robi, kiedy widze go wciskajacego sie w kat kojca ! Jemu i domu nalezy odpowiedniego szukac. Na pewno nie takiego, gdzie psine wsadzi sie do kojca i bedzie dawalo raz dziennie jesc....:shake: . On musi byc wciaz blisko czlowieka... niech to na poczatek bedzie i jakies pomieszczenie gospodarcze albo garaz, ale on musi ... czuc czlowieka i go slyszec obok siebie ! ! ! Siedzenie w kojcu, chocby budke mial w nim ze szczerego zlota i puchowymi koldrami ocieplana ..... nie moze siedziec tam sam..... Quote
Seaside Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Rozmawiałam z panem z hoteliku. Kamuś bardzo się boi obcych, ale Panu zaufał wychodzi z nim nawet na małe spacerki po ogródku, niestety inne osoby powodują, że ucieka. Każdu niekontrolowany ruch ręki powoduje że przywiera skamieniały do ziemi :( Ale jest szansa na resocjalizację - pan jest tego pewny. Mówi, że najlepszy byłby domek z ogródkiem gdzie kamuś mógłby sobie spacerować i chować się dowolnie w zakamarki dopóki nie nabierze zaufania i odwagi!! Quote
Seaside Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='zuziaM'] Piękny kochany piesek po przejściach - szukamy domku :( Quote
Jowita Poznań Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ale co człowiek musiał zrobić, ze doprowadził zwierze do takiego stanu...az nie chce myslec... Quote
zuziaM Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Jestem pewna, ze mimo, ze Kami juz do mlodzieniaszkow nie nalezy, to jeszcze bedzie mial wystarczajaco duzo czasu w swoim zyciu, zeby zaufac temu ... jedynemu czlowiekowi, ktory sie nim zaopiekuje ..... ale pomozmy w jego znalezieniu ... przeciez, pamietacie, jak to z Kamim bylo ? ? ? Ile razy chcialysmy go zabrac ze schroniska ... i wciaz slyszalysmy jakies sprzeczne informacje na jego temat. W pewnym momencie stracilysmy juz nadzieje, ze on w ogole zyje .... TO NIE MOZE POJSC NA MARNE ... MUSI SIE UDAC ! Dziekujemy za pomoc finansowa, Irma :Rose: , mimo, ze masz przeciez swoich kilka i jeszcze tymczasowe, pod opieka. Wielkie serce. Quote
Jola_K Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Zloty Kami potrzebuje czlowieka hop, hop czlowieku, gdzie jestes? Quote
Seaside Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Kamuś do góry psinko wskakuj :( Nasz smutasek :( Quote
Jola_K Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 smutny, ale wierze, ze juz wkrotce zacznie sie to zmieniac Quote
Recommended Posts