Jola_K Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 GoWa napisał(a):Wziąć Kamiego nie mogę, ale wysłałam 100 zł na hotelik, choć tyle mogę pomoc... dziekujemy!!!! :multi: Quote
Seaside Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Dziewczyny od AiK przyszłą ogromniasta paczka pełna skarbów :loveu: :loveu: Jutro podziele na grupy, pofotografuję i wystawiamy :) AiK - badzo dziękuję :) Quote
Jola_K Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Seaside napisał(a):Dziewczyny od AiK przyszłą ogromniasta paczka pełna skarbów :loveu: :loveu: Jutro podziele na grupy, pofotografuję i wystawiamy :) AiK - badzo dziękuję :) hip hip hurrrraaa :multi: hip hip hurrrraaa :multi: hip hip hurrrraaa :multi:hurrrraaa :multi:hurrrraaa :multi: Quote
AiK Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Seaside napisał(a):Dziewczyny od AiK przyszłą ogromniasta paczka pełna skarbów :loveu: :loveu: Jutro podziele na grupy, pofotografuję i wystawiamy :) AiK - badzo dziękuję :) nie ma za co:oops: polecam się na przyszłość Quote
Seaside Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Szukam y dla Kamusia domku, który da mu spokój, ciepło i opiekę :( Quote
Jola_K Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 gdzies ktos na ciebie czeka.... pokaz sie Quote
agusiazet Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Następne moje aukcje na bazarku będą dla Kamiego! Jak tam sytuacja z socjalizacją? Czy nie ma długów za hotel? Quote
Seaside Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 bazarkowo jakoś nadganiamy :) Kamuś nie boi się już tak bardzo Pana który go karmi, ale iwerzę, że gdyby miał swój domek, poszłoby to o niebo szybciej. Boi się każdego gwałtownego ruchu i obcych :( Quote
Seaside Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 słuchajcie - muszę to napisać chociaż postanowiłyśmy z Zuzią że napiszemy jak już coś będzie wiadomo na 100% Wczoraj zgłosiła się do Zuzi dziewczyna z mojego miasta (po raz pierwszy chyba jestem tak dumna hehe) i powiedziałą, że jest zainteresowana Kamim. Ogłoszenie zobaczyła u naszej Pani weterynarz Marty Jowitko :) Z pełną świadomością o jego stanie psychicznym przyjechałą do Lwówka spotkać się z Zuzią. Siedziałą przy nim długo, głąskała. I wiecie co???? On się wcale nie bał!!!!!!! Nieśmiały był, ale nie przerażony!!!!!!!!!!!! Bardzo dobry domek, świadoma, kochająca rodzina!!!!!!!!!!!!!!!! No i ciotka Seaside byłaby na bierząco :cool3: dziewczyna jeszcze przeprowadzi konsultację z mamą ponieważ powiedziałą jej że psiak będzie mniejszy. Niedawno odszedł ich ukochany psiak - jamniś. Ale jeśli ona ma geny po mamie to nie będzie raczej problemu. Tfu Tfu Tfu!!!!!!!!!!!!!!! Nie chcę zapeszać. Ale jeśli będzie dobrze...................jutro przyjeżdzają po niego i piesek spędzi święta rozmawiając opółnocy w wigilijną noic ze swoją nową rodzinką :) :multi: Teraz dla uspokojenia parę szczegółów. Wprawdzie nie domek, ale duuuże mieszkanie na parterze. Może i dobrze bo Kami wykazuje skłonności do ucieczki i podkopuje się jak może w hoteliku. Domek będę sprawdzać, ale uwierzcie jeśli ktoś leczy psiaka u naszej Pani Marty - najlepszego weta świata, i jedzie do niego z drugiego końca miasta to znaczy że zależy mu na dobru pieska. No i kamuś będzie miał najlepszą opieke lekarską pod słońcem!!!!!!!!!!!!!! Rozpisałam się jak głupia i może nadzieji wam narobiłam, ale ja jestem naprawdę dobrej myśli - :oops: I pójdę wyściskać Panią Martę, że wzieła sobie do serca to moje marudzenie i ogłoszenia które jej zostawiłam :) Zresztą ona każdego zwierzaka bierze do serca :) Quote
Jola_K Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ale wiadomosci!!!!!! trzymam kciuki z calych sil!!!!!!!!!!!!!! Kami, Sułtanek..... cudnie!!!!!!!!!!!! Quote
Seaside Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Wiadomość z ostatniej chwili - KAMI JUTRO JEDZIE NA 1000000000000% DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dodam do dobrego, wspaniałego domu gdzie już na niego czekają :) I gdzie będzie w zasięgu ręki ciotki Seaside :cool3: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
BoWa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Hurra, znaczy można się już cieszyć:cunao: Quote
Beata25 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 HUUURRRRRAAAAA !!!! To cudownie!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Jowita Poznań Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 o jak cudnie!! Martusia widze sie sprawdziła :) kocha zwierzaczki to tak jest :) ze tak powiem dobry rocznik hehe Seaside- ucaluj ja ode mnie za pokazanie Kamiego :) Quote
Jola_K Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 sia-la-la-la-la... Kami domek maaaaaaaa :drink1: kamien z serca, teraz sie przyznam, ze o niego to ja najbardziej sie balam, bo czy latwo znalezc domek dla pieska ktory jest tak bardzo doswiadczony, wystraszony, nieufny....... :shake: ktos mowil, bierzcie ladne pieski, one szybko sie wyadoptuja, ale czy po to tu jestesmy? ladne, zdrowe pieski szybciej znajda chetnych do adopcji, gorzej z innymi wyciagamy pieski chore, w schronisku bez szans, dac im troszke czasu i prosze - rozpoczynaja nowe zycie! :bigcool: dziekuje Wam wszystkim :loveu: ale jak to w zyciu bywa, nie moze byc zbyt pieknie...... jednym sie udalo, innym niestety nie, Kasztan, Nigerek, Igusia..... przepraszam :placz: Quote
Seaside Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Jolu - może uda się akcja - Justynka może pomoże - chcemy wyadoptować Igę i szczanieczka z Dzierżoniowa -spowrotem do nas!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jola_K Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Seaside napisał(a):Jolu - może uda się akcja - Justynka może pomoże - chcemy wyadoptować Igę i szczanieczka z Dzierżoniowa -spowrotem do nas!!!!!!!!!!!!!! tak czytalam na innym watku ale tak mi potwornie smutno z ich powodu... :placz: chcialoby sie tak duzo zrobic... trzymam kciuki za powodzenie akcji A Kami juz spakowany??? ;) :lol: Quote
Jowita Poznań Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 rozpoczyna sie dla niego nowe piekne zycie :D ach zeby tak czesciej takie zakonczenia :) Quote
Seaside Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH LOSEM KAMIEGO, KTÓRZY BYLI Z NAMI I TRZYMALI KCIUKI ZA POWRÓT DO ZDROWIA TEGO ZŁOTEGO PSIAKA WŁAŚNIE ROZMAWIAŁAM Z NOWYM DOMKIEM KAMUNIA!!!! TO JAKIŚ ŚWIĄTECZNY CUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAWET NIE SPODZIEWALIŚMY SIĘ, ŻE KAMI, NIESMIAŁY ZŁOTEK, ODŻYŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PO 1. pODRÓŻ SPOKOJNA, BEZ STRACHU, TROSZKĘ TYLKO BYŁ NIESPOKOJNY PO 2. Z UFNOŚCIĄ, POWTARZAM Z UFNOŚCIĄ, BEZ STRACHU DAŁ SIĘ WYKĄPAĆ I WYCZESAĆ. PO 3. POSZEDŁ NA SMYCZCE NA SPACEREK I CO WAŻNE - WCZEŚNIEJ DAŁ ZNAĆ, ŻE CHCE WYJŚĆ!!!!!!!!!!!!! PO 4. TERAZ SOBIE SMACZNIE ŚPI, ZAPOZNAŁ SIĘ Z DOMKIEM, TROSZKĘ Z REZERWĄ ALE NIE ZE STRACHEM PO 5. NIE CHCIAŁ NIC NA RAZIE JEŚĆ - TROSZKĘ STRESU CHYBA JEDNAK - WIĘC NOWI WŁAŚCICIELE CZEKAJĄ JAK SIĘ OBUDZI, ZNÓW DŁUUUGI SPACEREK, POTEM PRÓBA KARMIENIA I SPAĆ :) A PO 6. CIOTKA S. MA ZAPROSZENIE NA SESJĘ ZDJĘCIOWĄ. tylko powiedziałąm, że dam im spokój na świeta :) no to chyba tyle :) jak mi się coś przypomni to napiszę :) Quote
Jola_K Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Seaside'] WŁAŚNIE ROZMAWIAŁAM Z NOWYM DOMKIEM KAMUNIA!!!! TO JAKIŚ ŚWIĄTECZNY CUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAWET NIE SPODZIEWALIŚMY SIĘ, ŻE KAMI, NIESMIAŁY ZŁOTEK, ODŻYŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: szok :mdleje: adopcja Kamiego to najwspanialsza wiadomosc i najmniej oczekiwana, o jakiej moglismy tylko marzyc i wszystko stalo sie tak nagle, to naprawde czary:ghost_2: Kamusiowi i jego nowej rodzince: wszystkiego naj naj najlepszego :loveu: Wesołych i Zdrowych Swiat Quote
Jowita Poznań Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 cudna wiadomosc i oby takich jak najwiecej!!! :multi: Quote
asiaf1 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cieszę się bardzo. Mam nadzieję, że innym jeleniogórskim psiakom też się poszczęści Quote
Recommended Posts