Jump to content
Dogomania

ZLOTY(Kami)-Pobity i pogryziony!..-MA CUUUDNY DOM! ... BISMARCK odszedl (*) (*) (*)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Seaside napisał(a):
Dziewczyny od AiK przyszłą ogromniasta paczka pełna skarbów :loveu: :loveu:
Jutro podziele na grupy, pofotografuję i wystawiamy :)
AiK - badzo dziękuję :)

hip hip hurrrraaa :multi:
hip hip hurrrraaa :multi:
hip hip hurrrraaa :multi:hurrrraaa :multi:hurrrraaa :multi:

Posted

Seaside napisał(a):
Dziewczyny od AiK przyszłą ogromniasta paczka pełna skarbów :loveu: :loveu:
Jutro podziele na grupy, pofotografuję i wystawiamy :)
AiK - badzo dziękuję :)

nie ma za co:oops: polecam się na przyszłość

Posted

bazarkowo jakoś nadganiamy :)
Kamuś nie boi się już tak bardzo Pana który go karmi, ale iwerzę, że gdyby miał swój domek, poszłoby to o niebo szybciej.
Boi się każdego gwałtownego ruchu i obcych :(

Posted

słuchajcie - muszę to napisać chociaż postanowiłyśmy z Zuzią że napiszemy jak już coś będzie wiadomo na 100%
Wczoraj zgłosiła się do Zuzi dziewczyna z mojego miasta (po raz pierwszy chyba jestem tak dumna hehe) i powiedziałą, że jest zainteresowana Kamim.
Ogłoszenie zobaczyła u naszej Pani weterynarz Marty Jowitko :)
Z pełną świadomością o jego stanie psychicznym przyjechałą do Lwówka spotkać się z Zuzią. Siedziałą przy nim długo, głąskała. I wiecie co???? On się wcale nie bał!!!!!!! Nieśmiały był, ale nie przerażony!!!!!!!!!!!!
Bardzo dobry domek, świadoma, kochająca rodzina!!!!!!!!!!!!!!!!
No i ciotka Seaside byłaby na bierząco :cool3:
dziewczyna jeszcze przeprowadzi konsultację z mamą ponieważ powiedziałą jej że psiak będzie mniejszy. Niedawno odszedł ich ukochany psiak - jamniś. Ale jeśli ona ma geny po mamie to nie będzie raczej problemu. Tfu Tfu Tfu!!!!!!!!!!!!!!!
Nie chcę zapeszać. Ale jeśli będzie dobrze...................jutro przyjeżdzają po niego i piesek spędzi święta rozmawiając opółnocy w wigilijną noic ze swoją nową rodzinką :) :multi:

Teraz dla uspokojenia parę szczegółów. Wprawdzie nie domek, ale duuuże mieszkanie na parterze. Może i dobrze bo Kami wykazuje skłonności do ucieczki i podkopuje się jak może w hoteliku.
Domek będę sprawdzać, ale uwierzcie jeśli ktoś leczy psiaka u naszej Pani Marty - najlepszego weta świata, i jedzie do niego z drugiego końca miasta to znaczy że zależy mu na dobru pieska. No i kamuś będzie miał najlepszą opieke lekarską pod słońcem!!!!!!!!!!!!!!
Rozpisałam się jak głupia i może nadzieji wam narobiłam, ale ja jestem naprawdę dobrej myśli - :oops: I pójdę wyściskać Panią Martę, że wzieła sobie do serca to moje marudzenie i ogłoszenia które jej zostawiłam :) Zresztą ona każdego zwierzaka bierze do serca :)

Posted

Wiadomość z ostatniej chwili - KAMI JUTRO JEDZIE NA 1000000000000% DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodam do dobrego, wspaniałego domu gdzie już na niego czekają :)
I gdzie będzie w zasięgu ręki ciotki Seaside :cool3:
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

sia-la-la-la-la... Kami domek maaaaaaaa :drink1:

kamien z serca, teraz sie przyznam, ze o niego to ja najbardziej sie balam, bo czy latwo znalezc domek dla pieska ktory jest tak bardzo doswiadczony, wystraszony, nieufny....... :shake:
ktos mowil, bierzcie ladne pieski, one szybko sie wyadoptuja, ale czy po to tu jestesmy?
ladne, zdrowe pieski szybciej znajda chetnych do adopcji, gorzej z innymi
wyciagamy pieski chore, w schronisku bez szans, dac im troszke czasu i prosze - rozpoczynaja nowe zycie! :bigcool:

dziekuje Wam wszystkim :loveu:

ale jak to w zyciu bywa, nie moze byc zbyt pieknie......
jednym sie udalo, innym niestety nie, Kasztan, Nigerek, Igusia..... przepraszam :placz:

Posted

Seaside napisał(a):
Jolu - może uda się akcja - Justynka może pomoże - chcemy wyadoptować Igę i szczanieczka z Dzierżoniowa -spowrotem do nas!!!!!!!!!!!!!!

tak czytalam na innym watku
ale tak mi potwornie smutno z ich powodu... :placz:
chcialoby sie tak duzo zrobic...
trzymam kciuki za powodzenie akcji

A Kami juz spakowany??? ;) :lol:

Posted

DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH LOSEM KAMIEGO, KTÓRZY BYLI Z NAMI I TRZYMALI KCIUKI ZA POWRÓT DO ZDROWIA TEGO ZŁOTEGO PSIAKA

WŁAŚNIE ROZMAWIAŁAM Z NOWYM DOMKIEM KAMUNIA!!!!
TO JAKIŚ ŚWIĄTECZNY CUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAWET NIE SPODZIEWALIŚMY SIĘ, ŻE KAMI, NIESMIAŁY ZŁOTEK, ODŻYŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PO 1. pODRÓŻ SPOKOJNA, BEZ STRACHU, TROSZKĘ TYLKO BYŁ NIESPOKOJNY

PO 2. Z UFNOŚCIĄ, POWTARZAM Z UFNOŚCIĄ, BEZ STRACHU DAŁ SIĘ WYKĄPAĆ I WYCZESAĆ.

PO 3. POSZEDŁ NA SMYCZCE NA SPACEREK I CO WAŻNE - WCZEŚNIEJ DAŁ ZNAĆ, ŻE CHCE WYJŚĆ!!!!!!!!!!!!!

PO 4. TERAZ SOBIE SMACZNIE ŚPI, ZAPOZNAŁ SIĘ Z DOMKIEM, TROSZKĘ Z REZERWĄ ALE NIE ZE STRACHEM

PO 5. NIE CHCIAŁ NIC NA RAZIE JEŚĆ - TROSZKĘ STRESU CHYBA JEDNAK - WIĘC NOWI WŁAŚCICIELE CZEKAJĄ JAK SIĘ OBUDZI, ZNÓW DŁUUUGI SPACEREK, POTEM PRÓBA KARMIENIA I SPAĆ :)

A PO 6. CIOTKA S. MA ZAPROSZENIE NA SESJĘ ZDJĘCIOWĄ.
tylko powiedziałąm, że dam im spokój na świeta :)

no to chyba tyle :) jak mi się coś przypomni to napiszę :)

Posted

[quote name='Seaside']

WŁAŚNIE ROZMAWIAŁAM Z NOWYM DOMKIEM KAMUNIA!!!!
TO JAKIŚ ŚWIĄTECZNY CUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAWET NIE SPODZIEWALIŚMY SIĘ, ŻE KAMI, NIESMIAŁY ZŁOTEK, ODŻYŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock: szok :mdleje:
adopcja Kamiego to najwspanialsza wiadomosc i najmniej oczekiwana, o jakiej moglismy tylko marzyc
i wszystko stalo sie tak nagle, to naprawde czary:ghost_2:

Kamusiowi i jego nowej rodzince: wszystkiego naj naj najlepszego :loveu:

Wesołych i Zdrowych Swiat