Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W większej rozdzielczości nie mam, bo zmniejszyłam, żeby wgrać na imageshacka - inaczej jeszcze teraz by się wgrywały. Ale tej wielkości do ogłoszeń spokojnie się nadadzą, większe nawet czasem nie chcą wejść.

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nutusia napisał(a):
Ok, fajnie - dzięki za info. W takim razie przymierzam się do ogłoszeń. Nie wiecie gdzie mogę zamówić allegro?...

Popros Lilke tylko Lilke:)

Posted

Zamówiłam u Lilki allegro dla Luny i Steviego - obiecała zrobić do końca tygodnia - Anioł, nie kobieta! :loveu:

Przeglądając wątek od początku, żeby wskazać Lilce na których stronach znajdzie fotki stwierdziłam 2 rzeczy:

1. przegapiłam prośbę mmd o wstawienie do 1 postu info o tym, że Luna została wysterylizowana z funduszy Akcji Sterylizacja, za co bardzo przepraszam - już wstawiłam! Co prawda zwrotu jeszcze nie ma, ale na pewno będzie ;)

2. okazało się, że 5 czerwca, z niedzielę, kiedy to Luna miała być u mnie tylko do wieczora, a Fibi miała być w Niemczech i z tego powodu w poniedziałek nastąpił... "dzień jak co dzień" :), pojawił się jednak jeden post Fibi godz. 20:07 (z Niemiec?....): do megii1 jest chyba bliżej.... No hotel na kilka dni, a potem znowu Świercze? i Ostrowia?
Ale to tak tylko na marginesie, bo przecież nie ma to już teraz najmniejszego znaczenia - szczególnie dla Lunety:evil_lol:

Posted

Najważniejsze, że panienka szczęśliwie wpasowała się w stadko i mogła zostać. Nie chcę myśleć, co by było, gdybyś nie miala żadnej szansy na jej pozostawienie u siebie. To się nazywa spychologia i nieodpowiedzialność...

Edit:
Dopiero teraz zobaczyłam zdjęcia Luny! Ależ ona jest piękna!!!! I jaka się zrobiła zadowolona z życia!!!!! Nutusiu, dzięki za wielkie, ogromne pokłady cierpliwości dla niej i dla innych tymczasów i za serce wielkie jak dzwon:-)

Posted

koosiek napisał(a):
W większej rozdzielczości nie mam, bo zmniejszyłam, żeby wgrać na imageshacka - inaczej jeszcze teraz by się wgrywały. Ale tej wielkości do ogłoszeń spokojnie się nadadzą, większe nawet czasem nie chcą wejść.

Koosiek odgruzuj łaskawie skrzynkę żebym mogła na Ciebie nakrzyczeć na osobności!!!!!!!!:angryy:

Posted

Luneta jest fisio! Tak ganiają z Kreską, że się wywala na zakrętach (Luna się wywala, bo Krecha robi zwody :evil_lol:) A jak już się Krechulec pozwoli wreszcie złapać, jest zagryzany z groźnym warkotem... Sceny rodem z cyrku, czyli mały łepeczek kreskowy niknący w wielkiej paszczy owczarka szorstkowłosego, są na porządku dziennym ;)
Buda jest aktualnie pozbawiana styropianu - godzinę wczoraj zbierałam te miliony kuleczek z trawy :angryy:. Koniec tego dobrego - wstęp do budy został... ZABRONIONY!
Aha, zapomniałam napisać, że przedwczoraj panny baaaardzo skutecznie przestudiowały magazyn "Czas na wnętrze". No cóż, był w nim artykuł pióra Cioci Uli, może dlatego...:razz:

Posted

No właśnie, Jaszko - które ogłoszenia jeszcze są aktywne? Tak się zastanawiam czy już teraz kupować pakiet na bazarku czy np. poczekać aż się zdezaktywują te od Ciebie. No i allegro będzie lada chwila... Może na razie kupię tylko pełny pakiet dla Stefka?...

Posted

Nutusiu, ja tylko trzy ogłoszenia czy cztery zrobilam Lunie, tylko Gumtree nie mogę powielic, bo sie rzuca, więc Alegratkę zrobie od nowa, bo spadło na ktorąś tam strnę .
I Cafe.
A jak zrobi ktoś inny to tym lepiej to będą powielone, ale im więcej tym lepiej.
Podsumowując - nie czekaj na wygasnięcie tylko śmiało robcie nowe.
Poprawione Gumtree:
http://katowice.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=288318182&MessageId=MSG.VIEW_AD.EDIT_AD_SUCCESSFULMXAdIdMZ288318182MXGuidMZ13064798-aaa0-a20b-2740-164bffff706f

I nowa Alegratka, zmieniłam tekst...

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/14284793_lunetka_piekna_szara_suczka_szuka_domu.html

Posted

mysza 1 napisał(a):
Śliczna ta Lunka.:loveu: a jaka trawa gęsta, osobiście jest to mój największy problem więc podziwiam ;)

Ja w ogóle jak widzę zdjęcia "od Nutusi" to zazdroszczę okrutnie..
Ech, posiedziałabym na tarasie....z kawką...

Posted

Zapraszam na moją trawkę - i na kawkę oczywiście też! :)
Mysza, a dlaczego u Ciebie nie chce rosnąć?... U mnie - od kiedy jest "nadmiar suczek", jedynym problemem bywają wypalone żółte kręgi - ale sobie tłumaczę, że to ufo mnie nocą nawiedza :) A poza tym, moja "trawka" to jest głównie... perz :evil_lol: z elementami koniczyny :razz:

Posted

Jak fajnie, że Lunka się otworzyła:-) Rozczulają mnie zawsze takie psie historie, które z nieufnego, przestraszonego czworonoga robią nagle super szczęśliwą sunię, nawet jak niszczy budę;-) Ma skubaniec szczęście, że trafiła do super wyrozumiałego DT. Nie wszystkie takie są, czemu zresztą trudno się czasami dziwić widząc zniszczenia...

Posted

Luneta już nie jest Luneta tylko... Kleptomanka! No ja rozumiem, wynieść mi klapki, nawet koszulę, ale... wczoraj wyniosła... SEGREGATOR z dokumentami!!!! Usiłowała również wynieść listwę przypodłogową, która została odkręcona na czas wymiany blatu w kuchni - na szczęście z drugiej strony była przymocowana do podłogi!!! Co ona ma z tym kradziejstwem - nie mam pojęcia!!! A dziś byłyśmy w lecznicy, bo znów zrobiła się mała przetoka przy szwie rozpuszczalnym. Pani doktor opróżniła z ropy, wyczyściła, zarivanolowała i wyskubała wszystkie niteczki, które jej się udało. Mamy nadal przemywać rivanolem. Tradycyjnie za wizytę nie zapłaciłyśmy ani grosza. Kupiłam natomiast 2 tabletki Pratelu na odrobaczenie (10 zł). Lunka waży 20,8 kg :)

Posted

napisałam długi post i mi wcięło...

To powtórzę tylko, że jestem w szoku po zajrzeniu na pewien wątek, nie będę linkować, bo to dramat jest :(
Ludzie zamknęli sunię, chyba owczarkę ze szczeniakami, w jakiejś altanie, bez wody i jedzenia. Wygłodzona mama próbowała się wydostać, utknęła między metalowymi prętami głową w dół, wisiała tak i konała w męczarniach, nie wiem jak długo ale jak o tym mysle, to chce mi się wyć. ;(

Posted

coraz bardziej lubie ta Kleptomanke:) i super weterynarz ja niestety takich kolo siebie nie mam zneczulica totalna:(

Nutusia napisał(a):
Luneta już nie jest Luneta tylko... Kleptomanka! No ja rozumiem, wynieść mi klapki, nawet koszulę, ale... wczoraj wyniosła... SEGREGATOR z dokumentami!!!! Usiłowała również wynieść listwę przypodłogową, która została odkręcona na czas wymiany blatu w kuchni - na szczęście z drugiej strony była przymocowana do podłogi!!! Co ona ma z tym kradziejstwem - nie mam pojęcia!!! A dziś byłyśmy w lecznicy, bo znów zrobiła się mała przetoka przy szwie rozpuszczalnym. Pani doktor opróżniła z ropy, wyczyściła, zarivanolowała i wyskubała wszystkie niteczki, które jej się udało. Mamy nadal przemywać rivanolem. Tradycyjnie za wizytę nie zapłaciłyśmy ani grosza. Kupiłam natomiast 2 tabletki Pratelu na odrobaczenie (10 zł). Lunka waży 20,8 kg :)