Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lunetka to piekna krolewna z tak urokliwym pycholkiem :wink:,ze zaraz chwyta za serce..:loveu:.Jak jej tam Natusiu u Ciebie dobrze ;)...dziekujemy za piekne fotki:lol: i usciskaj od nas slicznotke ...:calus::wolfie:

Posted

Luneta, czyli szara wilczyca :) Do Lupusa by pasowała... :razz: Oprócz urody ma dużo wdzięku w samym zachowaniu. Jest subtelna, grzeczna, delikatna i bardzo miła. A do tego czujna i odważna! Może ktoś by to docenił, co domki?...
Dziś zdejmujemy szwy i panna wreszcie trafi pod prysznic. Potem zawezwiemy Ciocię Ulę, która uwielbia czesać psy i ma do tego anielską cierpliwość - wtedy to dopiero z Luny będzie CUDO! ;)

Dziewczyny, bo ja już się pogubiłam - czy ona ma ogłoszenia? Może wykupiłabym jej pakiet?

Aha, zapomniałam napisać, że w sobotę jednak zapłaciłam Doktorowi gotówką za sterylizację i teraz czekam na zwrot ze skarbonki na moje konto. Bo z Doktorem, choć podobnie jak ja daje się łatwo robić "w balona", wolałabym żyć w jak największej zgodzie i nie nadużywać jego cierpliwości do moich próśb o leczenie "na zeszyt" :cool3: Z tej radości, że skreśla Lunę z zeszytu, zapłaciłam o kolejną dyszkę mniej, czyli 320 zł :multi:

Posted

Wasz wet Nutusiu jest taki sam, jak nasz:-) I chwała im za to:-)
Lunka przejdzie dzisiaj metamorfozę, jak czytam. Musicie tylko uważać, żeby nie za bardzo namoczyć to miejsce po szwach, żeby nic się tam nie zrobiło. Ależ to będzie dla dniej ulga, taka kąpiel i wyczesanie kudłów;-) Fajne ma spojrzenie, choć jeszcze troszkę smutne...

Posted

Salon SPA musimy przełożyć na jutro, bo dziś z Kajtkiem jedziemy do DS i pewnie trochę nam się zejdzie :razz:
A spojrzenie Lunki nie jest smutne tylko... filozoficzne :evil_lol:
A tak na poważnie, to rzeczywiście jest mi smutno, że ona taka młodziutka jeszcze, a życiem się cieszyć tak po szczenięcemu nie potrafi - szczególnie, że mam porównanie z Lili (praktycznie w tym samym wieku) i trochę tylko młodszą Kreską. Ale z dnia na dzień jest coraz weselsza i coraz śmielsza, tak więc mam nadzieję, że i ona wkrótce "zaszaleje" :eviltong:

Posted

witaj natusiu jak sie czuje luna ? wyslij mi fotki na e-mail proszę cie bardzo i z góry przepraszam ze nie odwiedzam wątku ale ryczeć mi sie chce i naj chętniej rzuciła bym wszystko :(brak sił na walkę z debilnymi ludźmi

mam podobna dzikuskę łateczka ma 2 dzieci do wyłapania jest u faceta 5 psów w tym jeden zaginoł <:((((( mam po-prostu dość dt czeka wyrazie czego na sunie [email protected]

Posted

Zdjęcia będą niebawem, bo wczoraj Koosiek zrobiła Lunce sesję foto :) A potem Luneta była z nami na wycieczce! Najpierw u Doktora, gdzie zdjęliśmy szwy i zaszczepiliśmy na wściekłość (25 zł), a następnie towarzyszyła Kajce do jej nowego domku. Była bardzo grzeczna. W samochodzie - anioł (gdyby nie atrakcyjny haft :)). W domu u Państwa odważyła się wejść do środka - sama! Pozwiedzała i wcale się jakość panicznie mnie nie pilnowała. No i stróż z niej zawołany - już po kwadransie uznała, że skoro przyszła w gości, trzeba pilnować ogródka i domowników i szczekaniem dawała do zrozumienia ludziom zza płotu, że ich towarzystwo nie jest pożądane :) Kajtek był w szoku, bo jej do głowy stróżowanie nie przyszło, a nawet się trochę szczekotu Lunki przestraszyła. Po powrocie do domu Lunia zjadła kolację o spokojnie poszła spać po trudach wycieczki.

Posted

Ale miała przejażdżkę:-) Fajnie, że kolejny sprawdzian za nią i że można potencjalnemu domkowi powiedzieć, że samochód owszem, ale na czczo:-)
A jak Maluch w nowym domku? Wiadomo już coś?

Posted

Jeszcze nic nie wiem jak tam noc Kajtkowi minęła - zadzwonię wieczorem :) No i jeszcze wycieczka Lunkowa była poznawcza względem stosunku do dzieci... Dawała się Miłoszowi głaskać, nie reagowała na jego spontaniczne okrzyki i biegi na przełaj z Kajką... Tak więc test na samochód na czczo i na dzieci reagujące na fakt posiadania psiej siostrzyczki spontaniczną radością - ZDANY CELUJĄCO :)

Posted

Oj miała suczynka szczęście, że zgodziłaś się ją wziąć Nutusiu na dwa dni:-)

Nutusiu, zajrzyj do mojego Kalucha:-) Pękam z dumy, jak widzę ostatni filmik i zdjęcia z nim:-)

Posted

Jak sie ma nasza gwiazdeczka Lunetka :loveu:? Dalej lubuje sie w klapkach..heheh :lol:.Cosik dziewcze ma z prawdziwej baby ..no nie? tylko buty i buty :eviltong:. A Natusi .:lol:.kochanej ciotce balonowej ..serdeczne pozdrowienia i podziekowania za Jej poswiecenie dla suni.:B-fly:W koncu mialy byc tylko dwa dni ..a zrobilo sie dluzej ...:razz:

Posted

Jestem, jestem...
Luneta jest niepoprawnym wynosicielem! Buty to nadal jej pasja, a do tego prowadza się z moją koszulą nocną :evil_lol:
Zaczęła się też pakować na kanapy - na razie tak półdupkiem i cichaczem, ale za to dość stanowczo :eviltong:
Jutro lub pojutrze planujemy kąpiel. Doktor pozwolił już wczoraj, ale nie daliśmy rady czasowo.
Z Kreśką bawi się bardzo ładnie, z Lili utrzymuje poprawne stosunki. "Napada" na nią tylko przy powitaniach i to głównie dlatego, że Liluch fiśnięty szczeka wtedy na nią jak nawiedzony! :mad:
No i czekamy na Koosiek ze zdjęciami panny Lunetki ;)