Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A ja trzymam mocno :kciuki::kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki:. Cieszyć się będę jak domek napisze, że wszystko OK!

Posted

[quote name='Pinesk@']Trzymam mocno, mocno kciuki! :)

Dla Sonii mam jeszcze do przelania niedługo około 70zł z bazarków. nadal ma to iśc na Sonię czy na innego psa w potrzebie?[/QU

Jaj domek napisze,ze wszystko ok wtedy mozesz przeznaczyc na innego psiaczka nie wysyłaj mi ich ale trzymaj narazie

Posted

Spokojnie, cioteczki. Wszystko w swoim czasie :eviltong:.

Lika, wyslę ci na PW rozliczenie.

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/717/dsc00008zk.jpg/"][IMG]http://img717.imageshack.us/img717/9069/dsc00008zk.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Aaa, zapomniałam o kotach.
No, Jaaga, zdradx coś, bo my tu pekniemy.
Dogomaniacki dom to nie ho ho.
Albo wlasnie ho ho.

A do mnie dzisiaj zadzwoniła w sprawie Jaszki ( ktorą znalazłam na wycieraczce) Pani, która adoptowala na jeden dzień Sonię.
Teraz chce mieć zdrowego psa - powiedziała.:angryy:
Tylko żeby nie zaczepiał jej Saby...:angryy:
Ech....

Posted

Dziewczyny napewno cioteczka wejdzie na watek i napisze.

Nie potrzebnie napisałam pierwsza mogłam poczekac na wpis domku,ale tak bardzo sie ciesze i chciałam sie z Wami podzielic ta wiadomoscia.

Posted

[quote name='Jasza']
A do mnie dzisiaj zadzwoniła w sprawie Jaszki ( ktorą znalazłam na wycieraczce) Pani, która adoptowala na jeden dzień Sonię.
Teraz chce mieć zdrowego psa - powiedziała.:angryy:
Tylko żeby nie zaczepiał jej Saby...:angryy:
Ech....[/QUOTE]
Powiedz jej, żeby się wypchała.
Pies to nie ping-pong, a poza tym pytanie czy Sonia zaczepiała Sabę, czy Saba - Sonię?

Posted

A ja cicho zareklamuję bazarek na schronisko z którego wyszła Sonia - Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy 45 ogłoszeń za 5zł. Tanio, szybko i rzetelnie - [URL="http://www.dogomania.pl/threads/212551"]http://www.dogomania.pl/threads/212551 [/URL]

Posted

Ależ ten wątek obfituje we wzloty i upadki. Ale aktualnie jak się doczytałam to Sonia jest na fali :lol:. Byłoby super gdyby znalazła wreszcie ten dobry domek.

Posted

Jaszo, nie bądź naiwna, jak ja i nie zawoź tej kobiecie suczki. Prosiła o dowóz, proponowała sama, ze pokryje koszty, a jak Andrzej przyjechał, to powiedziała, że nie ma pieniedzy. W sumie zrobił 180 km i nawet przepraszam nie usłyszał. Może wstawić tel. kobiety na czarne kwiatki?
Przecież Sonia pojechała z karmą, lekami, obiecałyśmy zabierac ją na badania. Podać dwie tabletki dziennie to nie problem. Sonia nie zaczepia innych psów. Tamten pies ponoć ciągle ją obszczekiwał i atakował.

Posted

ja już się na Dogo wyzbyłam naiwności...
Kobieta nie wiedziała, że znam Sonię, opowiadała o niej jakby to był nic nieważny incydent.
Ot, jest pies, nie ma psa.
W życiu jej Jaszy bym nie dała.

Posted

[quote name='Jaaga']Jaszo, nie bądź naiwna, jak ja i nie zawoź tej kobiecie suczki. Prosiła o dowóz, proponowała sama, ze pokryje koszty, a jak Andrzej przyjechał, to powiedziała, że nie ma pieniedzy. W sumie zrobił 180 km i nawet przepraszam nie usłyszał. Może wstawić tel. kobiety na czarne kwiatki?
Przecież Sonia pojechała z karmą, lekami, obiecałyśmy zabierac ją na badania. Podać dwie tabletki dziennie to nie problem. Sonia nie zaczepia innych psów. Tamten pies ponoć ciągle ją obszczekiwał i atakował.[/QUOTE]

Czytam i mnie krew zalewa.Dorosli ludzie a nic odpowiedzialnosci.Nie dosc ze nie pomoga to jeszcze przeszkadzaja.Co za babsztyl:angryy:Koniecznie trzeba dac ja na CZARNE KWIATKI:angryy:Nawet roslinki bym jej nie dala:angryy: