Paulina_mickey Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Dzieciaczkom też się pewnie urosło już- ani jednego zapytania, a podobno ludzie wolą pieski od suczek- ani sunieczek ani pieseczków nikt nie chce :placz: Quote
Basia1968 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 w niedziele przyjezdza Pani Asia z Zagnańska po maluszka - meilowałyśmy długo i to jest ten domek. Quote
Paulina_mickey Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ciesze się, że choć jeden z nich będzie miał domek. Dla pozostałych dwóch też na pewno się znajdzie najlepszy na świecie. Ja maluszki ogłaszam, ale na razie nikt się nie zgłosił. Quote
savahna Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Ogłaszam szczeniaki na świętokrzyskie a tam gdzie się nie da na Małopolskę.Napiszcie które zostały, to za kilka dni moge znów zrobić. Quote
agusiazet Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jeden szczeniaczek pojechał wczoraj do domu! Asia z hoteliku mi mówiła! Quote
terier Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Basiu zdjęcia szczeniaczków przesłałam Ci na maila :), teraz znalazłam ten wątek, więc od razu wrzucam też tutaj :) zdjęcia zrobiła córka Pani Asi, jak była z nimi na spacerku :) Falko Quote
terier Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Frugo No i Fandi jeszcze przed wyjazdem do domku Quote
Paulina_mickey Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Dzieciaczki nic się prawie nie zmieniły. Porobię im kilka ogłoszeń. Terier a możesz coś powiedzieć o ich charakterach? Quote
Reno2001 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ja mogę zrobic im allegro (ja tylko ten portal obstawiam ;)). Rozumiem, że oba to są pieski i że oba to chyba będą raczej niewielkie psy, sądząc po ich mamusi [*]. Quote
Olga7 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Choć pomoc nie mogę ,ale podniosę tylko wątek ślicznych maluszków od dzielnej ,pieknej sunieczki ,ktora tak natrudzila się by schowac swe potomstwo w bezpieczne miejsce a potem tak nagle,niespodziewanie odeszla za TM.... Quote
hotelterier5 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Czy udało się uzyskać pomoc od miasta w utrzymaniu szczeniąt? Pierwsza faktura do 8. 06.11 poszła na sumę 498zł. Mleko dla szczeniąt miałam od dziewczyn z Niemiec, doliczyłam 38zł za puszki dla maluchów. Koszt od 8.06 do 30.06 to 440zł +68 szczepienie pierwsze+ 90zł szczepienie drugie. odrobaczenie od Basi. Może ktoś ma zapas karmy dla szczeniąt, bo kupuję po trochę, a wieksza dostawa będzie dopiero za jakies 2 tygodnie.??? Quote
savahna Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Czyli dwa psiaki zostały do ogłaszania? Trochę sie ogarne( bo byłam bez neta) i mogłabym im zrobić lada dzień. Quote
Basia1968 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Nie ma jeszcze odpowiedzi co do miasta - nie mam już karmy dla maluchów-to co miałam wykarmiliśmy tą ósemeczkę ale zapytam kariny Quote
Paulina_mickey Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dziś do adopcji poszedł ten chłopaczek Został jeszcze jeden maluszek Quote
woda Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 jest u nas od tygodnia :) całkowicie zignorował juz pierwszej nocy przygotowane legowisko i przeniósł się do Księcia, który udawał, że go nie widzi ;) Po tych kilku dniach bawia sie juz razem rewelacyjnie :) Mają jednak zupełnie inne charaktery i zupełnie inne potrzeby, ale staramy sie to jakoś godzić :) Dobrze, że są wakacje, bo bieganie co dwie godziny na "wysikanie" małego jest dość uciażliwe, ale skuteczne! Starszy za to, przyzwyczajony do trzech długich spacerów dziennie nie bardzo rozumie, o co chodzi, i musimy wychodzić go "wybiegac" oddzielnie. Ciesze się bardzo, że drugi z braci tez ma juz dom - kibicujemy w takim razie trzeciemu :) bardzo dziekuje pani Basi i pani Asi za pomoc - dostałam dziś książeczkę zdrowia, w poniedziałek wybierzemy sie do weta, żeby obejrzał malucha "po swojemu". pozdrawiam serdecznie, Asia Quote
Paulina_mickey Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Witamy na dogomanii, maluch jaki zadowolony :):) Rewelacyjnie się czyta takie wieści z nowego domku! Quote
KasiaKia Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 O jej, mamy nową dogomaniaczkę :) Super domek się trafił maluszkowi, to bardzo cieszy! Quote
woda Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 dziękuję za miłe przyjęcie :) wklejam jeszcze naszego kanapowca numer (dotychczas ;)) 1, żebyście wiedziały, że to tez poczciwina, nawet sie zastanawiam, czy Miko (takie imię dostał maluch od nas) go nie zdominuje :) pozdrawiam :) Quote
Paulina_mickey Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Właśnie miałam pytać jak dzieciaczek dostanie na imię :) Quote
hankasanok Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 troche mnie nie było u maluchów (gdzies ostanio doba ma za mało godzin) a tu prosze jakie miłe wiesci! powodzenia maluchy w nowych domach i trzymam kciuki za ostatniego psiaczka! Quote
Basia1968 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Pani Asieńko ja bardzo bardzo dziekuję za domek dla maluszka!! Tak się cieszę! - Witamy na dogomanii!! Quote
Recommended Posts