Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu zdjęcia szczeniaczków przesłałam Ci na maila :), teraz znalazłam ten wątek, więc od razu wrzucam też tutaj :) zdjęcia zrobiła córka Pani Asi, jak była z nimi na spacerku :)

Falko

Posted

Choć pomoc nie mogę ,ale podniosę tylko wątek ślicznych maluszków od dzielnej ,pieknej sunieczki ,ktora tak natrudzila się by schowac swe potomstwo w bezpieczne miejsce a potem tak nagle,niespodziewanie odeszla za TM....

Posted

Czy udało się uzyskać pomoc od miasta w utrzymaniu szczeniąt? Pierwsza faktura do 8. 06.11 poszła na sumę 498zł. Mleko dla szczeniąt miałam od dziewczyn z Niemiec, doliczyłam 38zł za puszki dla maluchów. Koszt od 8.06 do 30.06 to 440zł +68 szczepienie pierwsze+ 90zł szczepienie drugie. odrobaczenie od Basi. Może ktoś ma zapas karmy dla szczeniąt, bo kupuję po trochę, a wieksza dostawa będzie dopiero za jakies 2 tygodnie.???

Posted

jest u nas od tygodnia :)

całkowicie zignorował juz pierwszej nocy przygotowane legowisko i przeniósł się do Księcia, który udawał, że go nie widzi ;)

Po tych kilku dniach bawia sie juz razem rewelacyjnie :) Mają jednak zupełnie inne charaktery i zupełnie inne potrzeby, ale staramy sie to jakoś godzić :) Dobrze, że są wakacje, bo bieganie co dwie godziny na "wysikanie" małego jest dość uciażliwe, ale skuteczne! Starszy za to, przyzwyczajony do trzech długich spacerów dziennie nie bardzo rozumie, o co chodzi, i musimy wychodzić go "wybiegac" oddzielnie.

Ciesze się bardzo, że drugi z braci tez ma juz dom - kibicujemy w takim razie trzeciemu :)

bardzo dziekuje pani Basi i pani Asi za pomoc - dostałam dziś książeczkę zdrowia, w poniedziałek wybierzemy sie do weta, żeby obejrzał malucha "po swojemu".

pozdrawiam serdecznie,
Asia

Posted

dziękuję za miłe przyjęcie :)
wklejam jeszcze naszego kanapowca numer (dotychczas ;)) 1, żebyście wiedziały, że to tez poczciwina, nawet sie zastanawiam, czy Miko (takie imię dostał maluch od nas) go nie zdominuje :)

pozdrawiam :)

Posted

troche mnie nie było u maluchów (gdzies ostanio doba ma za mało godzin) a tu prosze jakie miłe wiesci! powodzenia maluchy w nowych domach i trzymam kciuki za ostatniego psiaczka!