Basia1968 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Rodzinka dobrze - tylko miejsce nie za dobre - klatka kenelowa, brak ludzi - tyle, że sunia dostanie jedzenie, a ja i tak będę musiała zapłacić po 10 zł dziennie , jak nie więcej. Takie niestety realia. Quote
kaskadaffik Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Zaglądam tutaj, Basiu a gdzie one teraz są, bo jakoś się pogubiłam.... Quote
kaskadaffik Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Aha to już wiem wszystko, a jakieś możliwości, co dalej, zdjęcia? jest możliwość zrobienia ? A my zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/207454-Tunelik-smaczki-zabawki-szelki-r%C3%B3%C5%BCne-na-Mielec-16.05/page2 Quote
savahna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Zapiszę sobie i u nas wkleję. Może ktoś zajrzy, ale u nas też makabra....jak w całej Polsce zresztą. A co do ludzi, to wiem coś o tym.Próbuję zreformować jednych, dałam książke o szczeniakach,dam kasetę...ale na cuda nie liczę, choć mam nadzieje ,ze choc ociupinke oczy im sie otworzą,:roll: A jak powiedziałam,że jak się nie lubi psów, to po co brać, bardzo się zdziwili, bo przecież oni baaardzo lubią, ale na podwórku....i wywalili 7 tygodniowe maleństwo do schowka pod schodami na dworzu....:shake: Gdyby trzeba było to mogę im pakiecik ogłoszeń zrobic. Tylko tak mogę pomóc. Ale fotki fajne by się przydały, im fajniejsze tym lepiej.;) Wklejam takie ogłoszenie, Zuzka2 u nas znalazła: http://www.morusek.pl/ogloszenie/565...niaka-jamnika/ Quote
Jaaga Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Śliczna rodzinka. Savahna, czy Ty musisz wszędzie wstawiać linki do takich wątków? Poruszam się tylko po subskrybcjach, a tu proszę i tak musiałam wejść. Jak nic dla nich nie znajdziecie, to daj Basiu znać, porozmawiam z mamą. Tylko my tak daleko mieszkamy. Quote
savahna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Jaaga']Śliczna rodzinka. Savahna, czy Ty musisz wszędzie wstawiać linki do takich wątków? [/QUOTE] Łooj....:roll: Zdecydowanie trzeba poszukać cos w internecie na temat klonowania. Jedna Jaaga na całą Polskę, nawet przy wsparciu mamy nie da rady. Jak tylko bedą fotki, to je tak bedę ogłaszać,że nie zdążą Jaaga do Ciebie dojechać(mam nadzieję):p Quote
malawaszka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Basiu napisz w pierwszym poście gdzie są psiaki i namiary kontaktowe bo jak komuś posyłam wątek to nie będzie wiedział gdzie i jak się kontaktować Quote
Basia1968 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 dziękuję, że jesteście. zaraz wszystko uzupełnię. W sobote pojade zrobic zdjęcia. Quote
KasiaKia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Przelałam psiakom skromne 30 zł. Zawsze coś... I oczywiście mocno trzymam kciuki za mamusię i malizny !!! Quote
erka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Prosimy o wsparcie finansowe dla dzielnej mamuśki i szczylków. Quote
Basia1968 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 KasiaKa - 30 zł 13.05.2011r. - bardzo bardzo dziękujemy Quote
savahna Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Basiu, jak bedziesz u psiaków, to moze zrób pojedyncze zdjęcia szczylkom też. Quote
Ulka18 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Basiu, czy Ty jako HappyGarden mozesz wystawiac allegro cegielkowe? Moze by w ten sposob nazbierac pieniadze na rodzinke? Quote
Basia1968 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Aga czekam na aktywacje konta z allegro - wtedy można by prowadzić aukcje cegiełkowe. Jako organizacja możemy wystawiać allegra cegiełkowe, tylko chyba musimy mieć konto na allegro. Chyba, że można wystawiać z prywatnego konta? - nie orientuje się kompletnie. Psiaki siedzą. Moga jechać w dwa miejsca - do Asi i do Madzi, ale na razie z kasa ciężko. To znaczy i tak musze zapłacić doktorowi za przetryzmanie suni po 10 zł za dzień. To w sumie cenowo wyjdzie na to samo co w hoteliku, ale warunki w hoteliku pałacowe. Jutro policzę, przeliczę i zobaczę. Sunia ma zaklepane pieniązki na sterylkę z Fundacji "Cztery łapy" Jestem w trakcie robienia zdjęć na bazarki - mam mnóstwo rzeczy - tylko ta pieprzona doba za krótka. Ostatnie dwa dni tkwiłam w ogromnym dołku psychicznym, ale już się otrząsnęłam i żeby skały sra....y - to ja dalej będę robić to co kocham czyli pomagać czworonogom. Mam kolejne "ognisko" psio - kocie /sztuk 14/ w moim mieście w jednym domu. Będę tam jutro lub w poniedziałek - to zależy od Pani. Poprosze Fundację "Cztery Łapy" o pomoc. Jestem umówiona z gazetami i radiem na artykuły - będę promowac nasze psiaki, ludzi zachęcać do pomocy. Ma już teksty do szkół - ewakr /z forum miau/ serdecznie kochana Ci dziękuję. Powoli wszystko nabiera jakieś oprawy - tylko ten czas. Quote
GuniaP Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Na allegro musisz mieć konto jako fundacja (firmowe) a potem starac sie o status aukcji charytatywnych, żeby allegro nie naliczało opłat. Quote
savahna Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Basia,jak zrobisz bazarki to podeślij mi linki albo wklej tu. Jak nie kupię to chociaż bedę aktywnie podrzucać.;) Quote
Basia1968 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Nie żyje mama szczeniaków!!!! Nie wiem co sie stało, doktyor zrobi sekcje. Zostały trzy maluszki bez mamuni. Zaraz przyjada do mnie - jestem na urlopie. Quote
Recommended Posts