Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rodzinka dobrze - tylko miejsce nie za dobre - klatka kenelowa, brak ludzi - tyle, że sunia dostanie jedzenie, a ja i tak będę musiała zapłacić po 10 zł dziennie , jak nie więcej. Takie niestety realia.

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapiszę sobie i u nas wkleję. Może ktoś zajrzy, ale u nas też makabra....jak w całej Polsce zresztą.
A co do ludzi, to wiem coś o tym.Próbuję zreformować jednych, dałam książke o szczeniakach,dam kasetę...ale na cuda nie liczę, choć mam nadzieje ,ze choc ociupinke oczy im sie otworzą,:roll: A jak powiedziałam,że jak się nie lubi psów, to po co brać, bardzo się zdziwili, bo przecież oni baaardzo lubią, ale na podwórku....i wywalili 7 tygodniowe maleństwo do schowka pod schodami na dworzu....:shake:
Gdyby trzeba było to mogę im pakiecik ogłoszeń zrobic. Tylko tak mogę pomóc. Ale fotki fajne by się przydały, im fajniejsze tym lepiej.;)
Wklejam takie ogłoszenie, Zuzka2 u nas znalazła:
http://www.morusek.pl/ogloszenie/565...niaka-jamnika/

Posted

Śliczna rodzinka.
Savahna, czy Ty musisz wszędzie wstawiać linki do takich wątków? Poruszam się tylko po subskrybcjach, a tu proszę i tak musiałam wejść.
Jak nic dla nich nie znajdziecie, to daj Basiu znać, porozmawiam z mamą. Tylko my tak daleko mieszkamy.

Posted

[quote name='Jaaga']Śliczna rodzinka.
Savahna, czy Ty musisz wszędzie wstawiać linki do takich wątków? [/QUOTE]
Łooj....:roll:
Zdecydowanie trzeba poszukać cos w internecie na temat klonowania.
Jedna Jaaga na całą Polskę, nawet przy wsparciu mamy nie da rady.
Jak tylko bedą fotki, to je tak bedę ogłaszać,że nie zdążą Jaaga do Ciebie dojechać(mam nadzieję):p

Posted

Aga czekam na aktywacje konta z allegro - wtedy można by prowadzić aukcje cegiełkowe.
Jako organizacja możemy wystawiać allegra cegiełkowe, tylko chyba musimy mieć konto na allegro.
Chyba, że można wystawiać z prywatnego konta? - nie orientuje się kompletnie.
Psiaki siedzą. Moga jechać w dwa miejsca - do Asi i do Madzi, ale na razie z kasa ciężko. To znaczy i tak musze zapłacić doktorowi za przetryzmanie suni po 10 zł za dzień. To w sumie cenowo wyjdzie na to samo co w hoteliku, ale warunki w hoteliku pałacowe. Jutro policzę, przeliczę i zobaczę.
Sunia ma zaklepane pieniązki na sterylkę z Fundacji "Cztery łapy"

Jestem w trakcie robienia zdjęć na bazarki - mam mnóstwo rzeczy - tylko ta pieprzona doba za krótka.
Ostatnie dwa dni tkwiłam w ogromnym dołku psychicznym, ale już się otrząsnęłam i żeby skały sra....y - to ja dalej będę robić to co kocham czyli pomagać czworonogom.
Mam kolejne "ognisko" psio - kocie /sztuk 14/ w moim mieście w jednym domu. Będę tam jutro lub w poniedziałek - to zależy od Pani. Poprosze Fundację "Cztery Łapy" o pomoc.

Jestem umówiona z gazetami i radiem na artykuły - będę promowac nasze psiaki, ludzi zachęcać do pomocy.
Ma już teksty do szkół - ewakr /z forum miau/ serdecznie kochana Ci dziękuję.
Powoli wszystko nabiera jakieś oprawy - tylko ten czas.