Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewes napisał(a):
a rodzina owiec

jak wszystko będzie dobrze to to będzie koniec rodzinki.... aż się tak dziwnie na sercu robi... ale będzie smutno bez kudłatych(nie chcę zapeszać ale... no musiałam to napisać):)...

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to ja trzymam kciuki żeby wszytsko poszło tak jak trzeba :kciuki:

Jesteście okropne, nic nie chcecie powiedzieć:shake:, przy was to trzeba mieć niezliczone pokłady cierpliwości :D

Posted

madzia.uje93 napisał(a):
Ha, może Kamil się wygada(jeśli wie):D

obawiam się, że wie niewiele- dopiero do domu wrócił, ale pewnie jak go będziesz pytać, to będzie się starał dowiedzieć :p :D

Posted

ewes napisał(a):
dobra nie kraczmy bo nie wiemy jak się sytuacja ułoży... po prostu trzymajmy kciuki :kciuki: :)

Racja, w tej chwili to najważniejsze :) :kciuki: :kciuki:

Posted

Ojcik, nie ma się co martwić, że kobieta nie przyjechała.
Albo nie zasługuje na Kesi, albo Kesi pisany jest lepszy domek ;) i tego się trzymajmy :lol:.

Jest plan B i super!
A jak co znajdzie się plan C. Najważniejsze, żeby Kesi miała super domek i super ludzi :)

Posted

Tak więc plan B nie wypalił:-(... Ludzie są tacy... ehhhhh... brak słów:shake:... No trudno... może znajdzie się trzeci dom... ale jestem zła, wściekła i zawiedziona:angryy:... mam ochotę:mad:... Dobra może po prostu nie to jej było pisane... Miejmy nadzieję, że zjawi się ktoś kto się w niej zakocha i z kim Kesi będzie mogła być szczęśliwa... na razie zero jakichkolwiek planów:placz:...

Posted

Istar19 napisał(a):
eh brak słów :( ale wierze że Kesi czeka na taki super super dom!

też mam taką nadzieję, ale patrząc na to co robią ludzie.... i nawet nie dadzą znać, że zrezygnowali:shake:...

Posted

nie ma się co przejmować... trzeba szukać planu C ;) a jak to zrobić? ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia ;) (Ameryki nie odkryłam :))
przecież taka piękna owca, w sensie sunia, nie może w nieskończoność czekać...