Ojcik Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Impreza w parku bardzo udana:). Kesi spisała się na medal:multi:, podróż samochodem nie zrobiła na niej dużego wrażenia, leżała grzecznie ze swoją córą na tylnym siedzeniu w samochodzie:D... Prezentacja poszła dobrze:eviltong:. Kesi ładnie wykonywała komendy:loveu: Do czasu aż zobaczyła córę:roll: "No to ja już pójdę:evil_lol:" "Oooooo... parówki, no to ewentualnie jeszcze mogę na chwilkę zostać:eviltong:" No i jeszcze Kesi w całej okazałośc;)i: Kolejne prezentacje były już z Gabrysią:p... Pod koniec imprezy ktoś zaczął strzelać petardami:shake:(:angryy:niech no ja tego kogoś spotkam:mad:)... Biedna Kesi była bardzo przerażona:-(... Podkuliła ogonek i pobiegła w przeciwnym kierunku... Po drodze do samochodu chowała się gdzie tylko można... Chciała uciec w krzaki, próbowała wchodzić pod samochody... na szczęście jej się to nie udało... Biegła co sił w łapkach:painting:... W samochodzie uspokoiła się i już było dobrze;)... Droga do schroniska minęła spokojnie:). Kesi i Gabrysia były bardzo zmęczone i zapewne prześpią cały dzisiejszy dzień:eviltong:... Quote
saphira18 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Zdjęcie " to ja już pójdę" genialne!:) Owieczki były bardzo zmęczone... co tu się dziwić, tyle wrażeń:) Quote
Istar19 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Kesi była cały dzień dzielna! a to że jakiś %$% bawił się petardami...do domciu Kesi... zdjęcia moje z wczoraj będą jutro:) Quote
saphira18 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 nawet Kesi była zmęczona "wszystkimi atrakcjami" ;) przytulasek z niej:) Quote
ewes Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Cytat z dzisiaj: "Kesi rozumie ludziowy, tylko nie mówi" Quote
Ojcik Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Hmmmmm.... nawet tutaj widać tą obsikaną przez Werna koszulkę:D.... Quote
saphira18 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Ojcik']Hmmmmm.... nawet tutaj widać tą obsikaną przez Werna koszulkę:D....[/QUOTE] no patrz:) ty to tylko o sobie:D Quote
ewes Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 bo to był jeden z najbardziej ciekawych (lub mniej) elementów imprezy :lol: Quote
soboz4 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Bardzo lubię czytać o Gabi i Kesi, choć chyba wolałabym juz opowieści z nowego domku! Quote
madzia.uje93 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Kochana Kesi i super zdj i komentarze do nich:) Quote
Istar19 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Przyjazd do parku:) słynny rozbrajający wzrok Kesiuli odpoczynek z Darią w południowym słońcu:) a po dniu pełnym wrażeń zmęczona już była i Kesi której już wszystko było obojętne^^ Quote
kimiji Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 wspólne allegro Kesi i Gabulca :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1855666741 Quote
Ojcik Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='Istar19'] i Kesi której już wszystko było obojętne^^ Tak Kesi zdecydowanie była zmęczona, no ale co się dziwić:)... Quote
smillea Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Istar19'] słynny rozbrajający wzrok Kesiuli odpoczynek z Darią w południowym słońcu:) a po dniu pełnym wrażeń zmęczona już była i Kesi której już wszystko było obojętne^^ ten wzrok.... piękny, rozbrajający.... odpoczynek z Darią... wzruszający... zmęczenie... jeszcze nie bardzo - świat jest taki interesujący... może jest mi wszystko jedno, ale jak śpię jestem taaaka słooooooodka :) Quote
Ojcik Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Niestety nie będzie mnie dziś w schronisku:(... Mam nadzieję, że ktoś z Tobą wyjdzie Kesi:)... Trzymaj się psinko... Quote
saphira18 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Ojcik']Niestety nie będzie mnie dziś w schronisku:(... Mam nadzieję, że ktoś z Tobą wyjdzie Kesi:)... Trzymaj się psinko...[/QUOTE] Jak wykładowca będzie taki miły i puści wcześniej i mamusia autka użyczy to wezmę Kesi:) Quote
madzia.uje93 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Oj Kesi dziś poznała nowego kolegę(Sida) i bardzo jej się podobała "zabawa" z nim...:) Quote
Ojcik Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='saphira18']jak wykładowca będzie taki miły i puści wcześniej i mamusia autka użyczy to wezmę kesi:)[/quote] dziękujemy:)!!! Quote
Ojcik Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='madzia.uje93']Oj Kesi dziś poznała nowego kolegę(Sida) i bardzo jej się podobała "zabawa" z nim...:)[/QUOTE] W takim razie cieszę się, że się świetnie bawiła:D. Quote
smillea Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Kesi jest otwarta na nowe znajomości, bardzo towarzyska lalka. A Gabi nie była zazdrosna o nowego znajomego mamusi? Quote
saphira18 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 więcej o spacerku dzisiejszym u córy http://www.dogomania.pl/threads/206981-Szorstkow%C5%82osa-mordka-powr%C3%B3t-do-schroniska-czy-znajdize-dom-z-mam%C4%85?p=17805958#post17805958 Pozdrawiamy:) Quote
ewes Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Kolejny cytat: "Kesi jak się obraca na plecki, to ma taki wzrok jakby mówiła Kocham Cię" Quote
saphira18 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 taa piękny cytat;) a ja nie wspomne że Kesi na koniec spaceru musiała sobie ze szczurem (wielką myszą) pobiegać... bo to takie zabawne dla nich było:evil_lol: dla mnie mniej...a uwaga:) zakopany w piasku na dole wybiegu:lol: więc nie kopcie głęboko:diabloti: Quote
ewes Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 uuuuuuuuuu.... kolejna akcja szczur.. ble skąd one się tam biorą, a owce to mają na nie jakiś wyczulony węch. PS. dobrze, że P. Ani dzisiaj nie było :evil_lol: Quote
Recommended Posts