Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kesi Bruna polubiła a Saby nie ...ale Saba ma chyba wiekszy brak delikatności przy zabawie :D

na łące - wśród większych sów na linkach Kesi wypatrywała z której to strony na nią napadną

a w lesie dumnie patrzyła (z pewna dozą bez aprobaty) na Sabę która harce wyczyniała na środku ścieżki

:)

i stwierdziła że jednak pójdzie do reszty stada

Kesi gdzie Twój dom??

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kesula z ogłoszeniem fundacyjnym chyba nie wyszło (może przegapiłam:shake:) ale i tak telefonów zero...

Ma ktoś może doświadczenie z ogłoszeniami w gazetach typu przyjaciel pies
albo mój pies? czy są skuteczne... bo już brak pomysłów na domek:oops:

Posted

Nemooo napisał(a):
A w jakich gazetach dotychczas miała ogłoszenia Kesi ??? Obiło mi się o uszy że w Gazecie Wyborczej miała... ale nie wiem czy to prawda !?

jeżeli była ogłaszana przez fundację (to chyba w wyborczej piątkowej) to tylko tam miała...

ale nie było żadnych telefonów; zaraz poszperam po necie czy aby na pewno miała, bo mogłam przegapić

Posted

Wg mnie osobiście nie ma jakiejś szczególnej skuteczności.
Można próbować szczęścia też w Metro.
Można szukać domów na fb.
A ona nadal w schronisku ?

Posted

Wiadomo że w schronie jest dużo psów potrzebujących pomocy... Ale zawsze można przez internet prywatnie (jeżeli można) zrobić jej ogłoszenia w mniej znanych gazetach... A nóż widelec się uda... A jeżeli chodzi o Metro to dobry pomysł :)

Posted

o metro też myślimy... ogłoszenia na internecie ma robione 2 razy w miesiącu (cały pakiet)... ale jak były dwa fajne telefony, to domki potem się nie odezwały albo zrezygnowały:(
a tak to nic...

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ale to sprawdzone że ona akceptuje koty ?
Bo w domu jest 3 czy 4.

musi się Ojcik odezwać... wiem że w schronisku była sprawdzana, bo też jeden domek o to pytał
ale to nie wiadomo jak w domu;) - ale to taka mamuśka, więc myślę że powinno być OK- tym bardziej że piszesz że 3-4 koty są

Posted

Tak pytam bo tej osobie zależy na kotach :).
A Kesi wydawała mi się taka troszkę terierowata a wiadomo że terierowate przeważnie nie darzą sympatią kotków.
A psiak ma być dla 12-letniego dziecka.
No nic, jeśli sprawdzona że nie zje kotów, to podeślę zainteresowanym także Kesi.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Tak pytam bo tej osobie zależy na kotach :).
A Kesi wydawała mi się taka troszkę terierowata a wiadomo że terierowate przeważnie nie darzą sympatią kotków.
A psiak ma być dla 12-letniego dziecka.
No nic, jeśli sprawdzona że nie zje kotów, to podeślę zainteresowanym także Kesi.

dzięki :Rose: myślę że będzie najlepszym przyjacielem tego dziecka a w czasie nieobecności kotków;) - ona strasznie przywiązuje się do psów z którymi jest w boksie... jak psiak towarzysz znajduje dom, ona zostaje sama- nawet do krat nie chce podejść:(