Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia.uje93 napisał(a):
Hmm domek wydaje się fajny, ale to może być tak jak z Tedim i z tym psem od tych pan, myslały że się polubią a tu tylko agresja....

No i właśnie dlatego chcemy to sprawdzic....

Posted

Ona musiałaby z nim przyjechać... nie ma raczej innego rozwiązania. I racja, Panie myślały, ze ich zaborcza suczka zaakceptuje Tediego, jednak gdy tylko go zobaczyła... a Tedi nawet specjalnie się tym nie przejął i w takiej sytuacji, nawet gdyby Kesi nie dała się sprowokować, to i tak róznie moze być... moze jednak postaraj się namówić Panią, zeby go jakoś przetransportować... trzymam kciuki!

Posted

spotkałam twoje ogłoszenia:) znaczy Kesi;) kurcze no to jest ten problem, że pies musi zaakceptować Kesi... nie wiem jakie mamy rozwiązanie--> bo w czasie czwartkowego czy sobotniego spaceru nie możemy zrobić wycieczki do pani? i tak by musiała potem formalności załatwić w razie czego.

Oczywiście trzeba zapytać Pani Anie o zgodę... albo panią kierowniczkę?

Posted

też myślałam o wycieczce, ale to chyba raczej nie wchodzi w grę... z tego co wiem, Pani jest chętna przyjechać, w ogóle Ojcikowa mówiła, że Pani mówiła(fajnie to wyszło), że bez psów nie może żyć... szkoda, że to tak daleko (w tej sytuacji)

Posted

hmm nie wiem co jeszcze można zaproponować... na prawdę nie wiem. Można zapytać o zdanie pani Ani. A ten pies jakiejś suczki nie akceptował?
i ten drugi pies co był z nim to samiec czy samica była?

Posted

W takim razie nie wiem co robić, powiedziałam kobiecie że jutro oddzwonię.... Hmmmm... Trzeba będzie pomyśleć bo to na razie jedyny telefon...

Posted

Może zapytać Panią, jakie ona widzi rozwiązanie, żeby oba psiaczki mogły się spotkać.

Może jakoś w połowie drogi na neutralnym gruncie :???:, jeśli oczywiście Kesi można by było zabrać w ramach wolontariatu.

Posted

najlepiej jakbyś zadzwoniła Daria do pani Ani i spytała czy można by Kesi na wycieczkę zabrać w sobotę...oczywiście w godzinach wolontariackich z powrotem do schronu przed 13;) może to jest szansa dla niej..

Posted

Już rozmawiałam z panią Anią powiedziała, że zobaczy co się da zrobić:)... Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze:)... Będę do niej jutro dzwonić, jak dowie się czy możemy zabrać Kesi:)... Na razie możemy tylko trzymać kciuki:)...

Posted

więc będziemy trzymać! a jak zadzwonisz juz do p. Ani to spytaj proszę od razu czy suczka która ma na tymczasie poszła do domu:) bo nie wiem co mam mówić ludziom którzy dzwonią po szczeniaki...znaczy odsyłam ich do schronu na dzień dzisiejszy^^

Posted

Istar19 napisał(a):
o kurcze zapomniałam :( bezsensu :mad:

potwierdzam... 11 listopad jest w piątek, a sobota to sobota--> wolna przecież:D
ale może faktycznie, pracowników będzie tak jak w święta i to dlatego nie będzie wolontariatu...
czekamy na jutrzejsze wieści w sprawie Kesuli

Posted

Istar19 napisał(a):
a jak zadzwonisz juz do p. Ani to spytaj proszę od razu czy suczka która ma na tymczasie poszła do domu:) bo nie wiem co mam mówić ludziom którzy dzwonią po szczeniaki...znaczy odsyłam ich do schronu na dzień dzisiejszy^^

Przepraszam, zapomniałam:oops:...

Posted

heh... ale jak byłam w szkole telefon mi się rozładował i musiałam wytrzymać ;)
a straaaaaaaaaaasznie ciekawa byłam, więc Was rozumiem ;)
a rodzina owiec (jak powiedziała saphira18 ) musi mieć jakieś przywileje