Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewes']uuuuuuuuuu.... kolejna akcja szczur.. ble skąd one się tam biorą, a owce to mają na nie jakiś wyczulony węch.
PS. dobrze, że P. Ani dzisiaj nie było :evil_lol:[/QUOTE]

a dobrze dobrze:D ale zakopany jest i stawiam że szybko go odkopią;) a powiem ci że chyba zdechł pare dni temu... bo świeży był:evil_lol:

[quote name='kimiji']dobrze, że go nie zjadła, bo Kometa kiedyś wytarzała się w zdechłym szczurze, a potem go zjadła...:evil_lol:[/QUOTE]

fuuu:evil_lol:

Posted

[quote name='saphira18']a dobrze dobrze:D ale zakopany jest i stawiam że szybko go odkopią;) a powiem ci że chyba zdechł pare dni temu... bo świeży był:evil_lol:[/QUOTE]
jeszcze większe fuuuuuuuuuuuuuj :roll::grin:

Posted

wybacz:P ale sama poszła w tamto magiczne miejsce i zadowolona wraca ze szczurkiem:diabloti: (a może to była przerośnięta mysza? ) jeszcze chwile ją goniła bo oddać nie chciała... tak sobie podgryzała:)

a będzie buzi z Kesi w czwartek:eviltong:?

Posted

przeglądałam zdjęcia z soboty...na jednym z nich Kesi pokazała swoja drugą stronę natury...chyba ta co tak lubi martwe szczury :D

jak wrócę z psami to wam pokaże:)

Posted

oj tam, oj tam szczurek, myszka, nornica, krecik, łasica...... wymieniać dalej :diabloti:???
Jak życie nie rozpieszcza trzeba radzić sobie samemu.....
Gdybym od dziecka dostawała same przysmaki i nie wiedziała co to głód, to w życiu !!!!! nie wzięłabym do pyszczka martwego (ani żywego) szczurka! Ale jak los nie rozpieszcza, to trzeba sobie radzić :razz:.
U ludzi to się nazywa zaradność....? zamiast mnie podziwiać, to moja pańcia i ciocie mówią fuj :oops: ale buzi i tak dostaną, bo je kocham i one mnie też :loveu: nawet jak czasem instynkt bierze górę :eviltong:

Posted

A propos jedzenia, muszę powiedzieć, że Kesi już na głodującego psiaka nie wygląda... Boczki się jej ładnie zaokrągliły naprawdę ślicznotka się z niej zrobiła:)

Posted

Kesi kochana mamusia ...ale zdjęcia jej coś ostatnio nie wychodzą....może w sobotę przy lepszym świetle...

grzecznie czeka na smakołyk...

i ładnie dzieli się jedzeniem ze swoim przybranym synkiem :D

Posted

pralinka94 napisał(a):
Bari i Kesi mają bardzo podobne oczyska, moze być przybranym synkiem :D

hehe... faktycznie, tylko Bari ma minimalnie jaśniejsze i takie bardziej pełne.... hmmmm.... jakby to nazwac, żeby głupio nie zabrzmialo? głupawki? ale w dobrym tego słowa znaczeniu oczywiście :D

Posted

ewes napisał(a):
hmmmm.... jakby to nazwac, żeby głupio nie zabrzmialo? głupawki? ale w dobrym tego słowa znaczeniu oczywiście :D

Ale przecież Kesi jako przybrana mamuśka musi być spokojniejsza niż syn:D....

Posted

Dziś spacerek bardzo interesujący:)... Kesi była na wybiegu(tym razem bez szczura:evil_lol:), w parku, w lesie, a nawet na kanapie:D... Śniadanko musiała mieć bardzo... hmmmmm... ciekawe bo zapachy mi naprawdę niezłe fundowała:roll:... Miejmy nadzieję, że jutro śniadanko będzie lżejsze:)...
Zdjęć niestety nie mam, ale Istar coś robiła, więc może jakieś fotki się pojawią(bardzo dziękujemy za popstrykanie zdjęć:))...
Do jutra Kesi:D...

Posted

Kesi...żeby tylko Barius sie nie dowiedział, że jego przybrana mama pierwsza dostanie zdjęcia za wątek :D -->druga...najpierw była przybrana siostra Gabi...)

Kesi..Wszyscy widzą Kesi tak:

czyli jako kochaną, małą i dzielną owcę, która jest totalnym pacyfistą, a jej znakiem powinna być pacyfka...

i pewnie ludzie maja rację...dowodzi tez tego kilka kolejnych zdjęć...

smutna mamusia patrząca sie na córkę i nie rozumiejąca dlaczego ten pulpecik zjada suchy chleb...-->patrz watek Gabi http://www.dogomania.pl/threads/206981-Szorstkow%C5%82osa-mordka-powr%C3%B3t-do-schroniska-czy-znajdize-dom-z-mam%C4%85?p=17857892#post17857892

słodka sunia, szczęśliwa że mogła położyć się na kanapie

pycholek wpatrzony w człowieka (a nóż widelec daja coś jeść..)

No i największy dowód twierdzących że Kesi to kochana psia mama, lubiaca każde zywe (bądź nie:evil_lol: stworzenie)

ALE za chwilę pokaże ujęcie mojego aparatu (mój aparat czasem odzwierciedla prawdziwą naturę -->drugą stronę lustra można by rzecz)