Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to trochę ruszyło w schronie - oby tak dalej

mam złe wieści odnośnie Bostona, wysyłam PW klauzunko!

http://labradory.info/viewtopic.php?p=972126&sid=db71a00de68a08f1c2ae856a098880e3#972126

http://forum.labradory.org/viewtopic.php?p=300255&sid=bd24fc25e03f39d487c40436d6fd205c#300255

przeczytałam...i wyję. Pouzupełniałam tematy na labkowych ale tak mi się ręcę trzęsły, że po dwa razy zdjęcia wstawiałam :(

Posted

bros napisał(a):
może warto powiesić ogłoszenie na Wesołej ? nie znam suni , popytam jeszce w okolicy , naszych psiarzy bo mieszkam tutaj dość blisko

koleżanka pewnie zawiesi, teraz nie ma jej we wrocławiu.

Posted

Śliczna biedna mała.Może dziecko z nią wyszło i wypadł mu z ręki uchwyt , a sunia uciekała przed "potworem".Nienawidzę zutomatycznych smyczy.Tyle psów przez nie uciekło.

Posted

Poker napisał(a):
Śliczna biedna mała.Może dziecko z nią wyszło i wypadł mu z ręki uchwyt , a sunia uciekała przed "potworem".Nienawidzę zutomatycznych smyczy.Tyle psów przez nie uciekło.

najgorsze jest to, że nikt jej nie szuka.

Posted

A może tak się stało ,ze właściciele wyjechali za ferie, opiekował sie ktoś komu ona uciekła i ma to w nosie albo nie umie sobie poradzić.Może by dać ogłoszenie do Wyborczej i powiesić w okolicznych lecznicach.

Posted

Poker napisał(a):
A może tak się stało ,ze właściciele wyjechali za ferie, opiekował sie ktoś komu ona uciekła i ma to w nosie albo nie umie sobie poradzić.Może by dać ogłoszenie do Wyborczej i powiesić w okolicznych lecznicach.

tak, koniecznie trzeba okleić okolicę! mogę pomóc

Posted

u mnie na osiedlu są dwie podobne, bardzo podobne sunie. Jedną już zlokalizowałam jest i ma się świetnie, drugą będę wypatrywała. Chociaż to i tak strasznie daleko od miejsca znalezienia, więc pewnie odpada...

Posted

Na kwarantannie jest młoda beagle, z trudnym charakterem niestety

[quote name='terierfanka']Beagle to jest w ogóle suczka :) ma 3,5 roku i została oddana przez właściciela, bo brudzi, jest dominująca itp. i oczywiście nie wiemy ile z tego jest prawdą, a ile spowodowane nieodpowiednią opieką, brakiem ruchu/zajęcia albo w ogóle zmyślone dla usprawiedliwienia do pozbycia się psa :( powinna pójść na dt w celu obserwacji i ew. wychowania, tylko skąd brać takie dt?

Posted

abilab napisał(a):
informacje o suni małej ktora została znaleziona ze smycza wyslalam kolezance ktora mieszka w okolicach Wesolej

dziekuję, ale dostałam juz info, że właścicielka dzisiaj ją odbierze ze schronu:)

Posted

Adoptowana!

[quote name='Basia1244']Boks nr 8
Nr schroniskowy 40/11
Nr na szyi 972
W schronisku od 01.01.2011(znaleziona)
Imię: Wiza
Opis: mix ON, po szczeniakach , sympatyczna, łagodna, pragnie opuścić boks, aktywna