Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Kochane Cioteczki - bardzo, bardzo dziękuję w imieniu Rafała za wszystkie życzenia urodzinowe!

Normalnie, jak zobaczył to nie mógł uwierzyć:), ale wie doskonale, kto jest Sprawczynią życzeń, wiesz Selin? hihihihi...
Urodziny w sumie wyjątkowe, bo to ostatnie NAŚCIE... skończyły się nastki, teraz dekada na ścia, potem dwie dekady na ści, a dalej już siątki... (ale pocisnęłam:evil_lol:)
Ale póki co niech się cieszy młodością i pełnią życia, tym bardziej, że, jak już ciocia Anica napisała: już po maturach...
Na razie są wyniki tylko z części ustnej: angielski zdał 26 na 30, polski 16 na 20... W sumie nieźle, ale jakby leniuńcio się choć trochę pouczył, na pewno byłoby lepiej...
Na wyniki matur pisemnych czekamy do 14 (chyba) czerwca:), zobaczymy...

Posted

Dawno nic nie wklejałam, "świeżych" fotek też nie mam, ale takie sprzed dwóch tygodni jakieś są...
Więc, jak nie ma u nas Amelki, wtedy "faceci w czerni" rezydują w Jej miejscach....

Killerek w kołysce....

Killerek w foteliku....

Nerunio (przecież nie może być gorszy)... hihihi, też w foteliku....

Korunia odpoczywająca "na pleckach" :) - moje delikatne Słoneczko:loveu:!

I Killerek nocą z... Rafałem.... kotek się nam udał, oj udał....

A jak już Amelka przyjeżdża, najchętniej nie wypuszczałbym Jej z rąk... Tutaj w poprzednią niedzielę babcia z Wnusią oglądają żużel;)...
Oczywiście Nerunio dzielnie dotrzymuje nam towarzystwa, bo On również najchętniej nie traciłby Amelki z oczu....

Posted

Kotek Wam się "udał" i Rafałek WAM się udał...i Cuda Jamnicze...A Artur....a Amelcia....no ale jak sie Babcia udała...ło Jezu-toż na Babcię nie wygląda wcale.

Cudowne te fotki....każda jedna....no ale Killer w kołysce-wymiata...i śpiacy z Rafałem

Posted

Killerek mnie rozwalił, no popatrz jaka dzidzia:megagrin::megagrin::megagrin: Nerunio bodygard i królewna Korunia. Super , przynajmniej Berni nie nudzisz się;):loveu::multi:

Posted

Celina12 napisał(a):
Kotek Wam się "udał" i Rafałek WAM się udał...i Cuda Jamnicze...A Artur....a Amelcia....no ale jak sie Babcia udała...ło Jezu-toż na Babcię nie wygląda wcale.

Cudowne te fotki....każda jedna....no ale Killer w kołysce-wymiata...i śpiacy z Rafałem
no i co powiedzieć?.. powtarzamy się...
ale to tylko dlatego ,że myślimy , tak samo - miło zawsze tu zajrzeć :Rose: nawet jak Amelci nie ma w domciu.. to widać... ,że Jest tutaj miejsce dla Niej .. i że jest bardzo.. bardzo kochana , zresztą Saruniu stworzyłaś wspaniały, pełen ciepła i miłości domek.. całuję wszystkich :loveu:

Posted

Oczywiście, miło się czyta to wszystko, co piszecie - DZIĘKUJĘ WAM KOCHANE!!!
Rafał jeszcze raz dziękuje za życzenia wszystkim Cioteczkom:)....

Wiecie, jak patrzę na Amelkę, to czuję się tak, jakbym się cofnęła o 26 lat wstecz... Ona jest tak bardzo podobna do Artura...
A, i dodam, że to nie jest tylko moje zdanie (żebyście nie myślały, że widzę to, co chcę:eviltong:)...

Posted

Oj brakuje ,brakuje!
ale musi baterie doładować!.. tyle bid ,do ogarnięcia a tu bez Bernadki... ani...ani...ani...
pewnie tęskni za nami.. ;):eviltong::evil_lol:

Posted

Weszłam teraz na dogo i właściwie nie wiem, gdzie najpierw zaglądać...
Tyle nowych biedusiów, na "naszych jamniczych wątkach" też zapewne dużo nowego się dzieje, na dodatek pokończyły się bazarki na których licytowałam, musiałam popłacić, żeby nie trafić na czarną listę....
Przyznam się, że nieco podglądałam wątki, ale czasu na pisanie zero.... wyjazd nam się przedłużył, jak wróciliśmy do domu musiałam wykochać i wycałować moje jamniorki (trochę byłam rozczarowana, bo nie raz, jak wychodzę do sklepu to witają mnie serdeczniej niż po kilkudniowej nieobecności), ale moi Rodzice bardzo o Nich dbali, nawet śmiali się, że dzieciakom było lepiej z dziadkami niż z mamusią (napewno nie!!!), no ale niech Im będzie:)...
Dzisiaj były chrzciny Amelki, więc też chciałam trochę pomóc... popiekłam mięsa, porobiłam sałatki...
Ale teraz już wracam, biegnę nadgonić zaległości i do wszystkich naszych słodkich jamniorków (i nie tylko) i kochanych Cioteczek:)

Posted

Dawno już nie wklejałam nowych fotek, a więc najpierw co nieco spacerkowo....

Korunia... uff, mamcia dawaj pić bo łokrutnie gorąco:)

Nerciunio, spacerek i zabawa w jednym:)

Po spacerku jeszcze troszkę czuwania...

... i mały odpoczynek:)

I drzemka wspólna z Killerkiem:)

A tu Killerek i Korciunia zasnęli na dobre.... hihihi....

Posted

Chrzciny Amelki w niedzielę, już po części oficjalnej:)

Amelka przyjechała do babci... tu zdjęcie z wczoraj, Niunia ma dokładnie 2 miesiące:)

A tutaj z dzisiaj... opiekuńczy Nerunio:)

I Korciusia też, tylko bardzo, bardzo delikatnie:)

A teraz - kto mocniejszy, ten bliżej:)

Posted

Nie ma to, jak w kołysce u babci... dresik oczywiście zakupiony na bazarku dogo (fajowy, cio?)

Jak Amelka w kołysce, to Nercio w foteliku:)

W ogrodzie - ulubione "fotele" Killerka to kartoniki:)

I nasz najpiękniejszy Neruś:)

Ale zaszalałam ze zdjęciami, ale co tam... hihihi

Posted

[quote name='Isadora7']Jak zwykle rozczulajace i wzruszajace fotki :) takie cieplutkie :) jak kolor Twoich włosów :)

Wiem, wiem... z kolorem nieco zaszalałam, ale kurcze, nawet nieźle się w nim czuję:loveu:....

[quote name='phase']http://desmond.imageshack.us/Himg856...pg&res=landing
On tak śpi, sam wchodzi? :-D
Tak, Nercio uwielbia tak spać, a wskakuje sam - to taki mały "ping-pong"... hihihi...

Posted

Fotki super....kolor włosów tyż...Amelcia takie słodkie Kurczątko...no a Jamniki jako NIANIE-rozczulające bardzo.

Wiesz Berni-ja bym to nie nazwała tak jak Ty-"zaszalałam ze zdjęciami".Dawka owszem super-ale gdybyś tak dała dwie strony zdjęć-to może bym się pokusiął tak to nazwać....dla mnie...MAŁO fotek.....DAWAĆ WIĘCEJ!!!!!