Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Jestem....
Nerunio już dużo lepiej, choć w ciągu dnia było naprawdę mało miło... był taki bidny smutny, apatyczny, słabiutki...
Pojechaliśmy popołudniu do lekarza, Plusio dostał dwa zastrzyki; antybiotyk o przedłużonym działaniu i lek przeciwbólowy i jak wróciliśmy do domu, to zupełnie inny dzieciaczek...
Wesoły, biegający - po prostu nasz Pluszaczek:)

Szukaliśmy śladów, gdzie mogło Niunia spotkać to nieszczęście i nic, ani dołków, ani śladów w drewutni... Ale popołudniu biegali z Korunią po ogrodzie i się bawili, ba nawet szaleli
i Rafał wpadł na pomysł, że może Nercio zahaczył się właśnie w trakcie takiej zabawy o... łańcuszek Korci... myślę, że to bardzo prawdopodobne...
Uff, najważniejsze, że na teraz wydaje się, że wszystko jest już dobrze...

Dziękuję Wam, bo jak zawsze jesteście!!! W dobrych i złych chwilach!!!

Posted

Poczytuje nie zawsze się wpiszę , cieszę się , że Nerusiowi lepiej i pazurek goi się. Jestem przekonana , że Rafał dał sobie świetnie radę :lol:

Posted

[quote name='Isadora7']Sarunia czy mi sie wydaje czy zgubiłaś aparat fotograficzny?[/QUOTE]

Celne pytanie :diabloti::diabloti:.....ja wstawiam jak szalona a tu cicho...

Posted

sory babaczki za offa ale może wy coś zaradzicie?
może u którejś z was znalazłoby się miejsce dla suni mix jamnisia z ratlerkiem ...uwiązanej na łańcuchu:(:( serce mi pęka jak patrze na nią, waży może z 7kg a łańcuch drugie tyle:(
jest przyzwyczajona do budy więc może zamieszkać w ogrodzie, byleby ją juz zabrać:(

http://www.dogomania.pl/forum/threads/224518-*Pabianice-dobermanka-w-szopie-ratlerek-w-szafce-2-ONki-do-u%C5%9Bpienia-DT-na-cito-!!!?p=18817770#post18817770

będę wdzięczna za jakąś podpowiedź
pozdrawiam,Magda

Posted

No więc aparatu nie zgubiłam, kompa miałam w serwisie i musiałam go wyczyścić, więc jest pusty... a dodatkowo trzeba przeinstalować system (może jutro), więc nic nie wgrywam... dzisiaj zgrałam kilka fotek na pendriva i wrzucam moje Skarbki:)....

Zaczynamy od wspólnego posiłku:)

Potem następuje wspólna sjesta:)

A to moje Ukochane dwa "Precelki"...

... i jeszcze....

I śpiący królewicz:)

Posted

I dalej Słoneczka:), tuż przed drzemką:)...

... i już śpiące:)

Nerunio w wersji solo:)

Plusiu w sypialni (takie obrazki często zastaję idąc do łóżka:)

A Ciorcia tak się wstydzi:) moja Ukochana dziewczynka:)

Posted (edited)

Sama jamnicza słodycz ! no i tego nam brakowało :smile:

Kiedyś... też tak Kajusię mogliśmy zobaczyć :)
Uwielbiam twoje zdjęcia Bernadko !! trzeba przyznać ,że w Twojej jamniczokociej rodzińce widać takie ajlawiu , że .. no napatrzeć się nie mogę:loveu:

Edited by anica
Posted

Zdjęcia jak zwykle Urocze-bo Modele są Cudni....tak słodko razem wyglądają no a Killer wygląda jak Turecki Pasza....:diabloti:

Słoneczka leżące na wspólnej podusi...normalnie chwyta za serce i to tak bardzo,że jakoś dławi w gardle....oczy jakowąś mgłą zachodzą...na sercu tak tkliwie.....Berni powinnaś często nas uraczać takimi widokami.....no a jak jeszcze zdjęcia Amelci...:loveu::loveu:

Posted

Przyleciałam... jeszcze raz.. popatrzeć na Nerusia, Ciorcie razem .. nochaliki cudne i Kilerka Jegowysokość jak pilnuje z góry ,żeby sobie dwa precelki... spokojnie odpoczywały .. taki spokój TU.. harmonia.. bezpieczeństwo i miłość :)
tak ciężko nieraz na dogo.. tak jak dzisiaj.. Trójłapka Sonia....Dusia... i inni..
teraz .. dokładnie do mnie dotarło !!! że musisz być Ty Berni.. Twoje zdjęcia.. Twój wątek.. żeby po prostu.. przyjść i podnieść się .. jednak.. czasem,ogrom nieszczęścia potrafi powalić na kolana... jak mnie .. dzisiaj...

Posted

Saruniu, ja też nie mogę się napatrzeć na Twoją śliczną ekipkę :) Ucałuj ode mnie wszystkie swoje piękności :) zgadzam się z Cioteczkami, całe szczęście że na morzu zła i nieszczęścia są takie wysepki miłości, ciepła i życzliwości dla istot ludzkich i zwierzęcych... Ty jesteś taką Wyspą, kochana Berni :) Buziaki dla Ciebie ode mnie i Heniutka "Maluszka" :)

Posted

Wczoraj miał Urodziny Rafał.....spóźnione ale szczere...

[TABLE]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: podtytul"]
[/TD]
[TD="class: podtytul"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cóż by Ci życzyć, kiedy życzeń tyle już pewnie tyle dostałeś
Każdy Cie kocha i życzy mile, cóż moje słowo znaczyć tu będzie?
Wiec ślę Ci jedno życzenie małe:
bywaj szczęśliwy przez życie całe!

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Stawiaj czoła przyszłości z nadzieją
i odwagą.
Z entuzjazmem, zapałem i radością.
Weź to wszystko i zbuduj z tego życie,
które warto przeżyć...

Posted

I ode mnie... Spóźnione , ale bardzo szczere,,, z serca...
Wszystkiego Najlepszego...
Dużo... Zdrówka.. Zdrówka.. Zdrówka...
i jeszcze raz... pieniędzy !
no i jeszcze ... Czego sobie tylko sam Życzysz !
...matura zaliczona.. :)