Lolalola Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Moja kochana Norusia!!!!!!tak trzymac:)szczekaj,szczekaj:) Quote
unixena Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Zagladam do kochanej Norci:loveu:;) ,witam sie z cioteczkami . Quote
Lili8522 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Norcia, Norcia chodź na spacerek na słoneczko i wiaterek :D:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sylwija Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Telimena']Szczeka i potrzebuje domku. :)[/QUOTE] super :) niech się szybko domek dla niej znajdzie najlepszy Quote
Lolalola Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 dobranoc Noreczko.......cos tu pusto sie robi ;/ Quote
anula42 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 nikt nie zapomniał o kochanej dziewczynce -dobranoc słonko Quote
Marycha35 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Pysiaczek całujemy i boimy się, ale szczeka sunia, ho ho hoh;) Quote
strix Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Mogę prosić o telefon i emaila do osoby odpowiedzialnej za przeprowadzenie adopcji? Uaktualnię fejsa, może ktoś będzie zainteresowany. Quote
Telimena Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Właściwie ciężko powiedzieć, kto jest za to odpowiedzialny. Nora jest teraz na gminę. Ale byle komu jej oddać nie można i wolałabym, żeby ustalenia odnośnie dalszego postępowania z Norą załatwiał lekarz weterynarii. Quote
strix Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Telimena']Właściwie ciężko powiedzieć, kto jest za to odpowiedzialny. Nora jest teraz na gminę. Ale byle komu jej oddać nie można i wolałabym, żeby ustalenia odnośnie dalszego postępowania z Norą załatwiał lekarz weterynarii.[/QUOTE] No dobrze, ja się z tym zgadzam, ale ten nie byle kto musi się najpierw dowiedzieć o Norze, a fejsbuk jest jednak dośc popularny. No dobrze, jak sobie chcecie, zostawię tak jak jest. Szkoda trochę, bo na fejsie sporo osób Norę odwiedza, a nie wszyscy wchodzą tutaj. Na dogo każdy jest zapsiony i nie liczyłabym na dom u któregoś ze stałych bywalców. Telimeno, a Ty nie jesteś lekarzem weterynarii? Bo jeśli jesteś (a tak wywnioskowałam), to może mogę podac Twojego maila? :) Quote
strix Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Marycha35']Dobry pomysł z FB![/QUOTE] Fejsbuk już jest i sporo osób Norę odwiedza, więc naprawdę dobrze by było podać namiary. Ja to mogę zrobić w 5 minut,ale musze wiedzieć, na kogo te namiary podawać. Quote
Telimena Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Dobrze, podaj na mnie. Dominika Białoń [email][email protected][/email] 502-509-202 Mam nadzieję, że znajdzie się domek dla Nory. Najlepiej napisz tam, że osoba adoptująca musi się liczyć z tym, że ona musi brać leki i jest chora. Quote
Iljova Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 rzadko teraz bywam, ale nie daje rady obecnie tyle wchodzić na wątki przez wieści które otrzymałam w niedzielę. ******************************************************************************* [INDENT]Obejrzyjcie sobie ten krótki filmik, niesamowity. Moje uczucia Łzy,ciarki szok i wielki szacunek. To się nazywa Przyjaźń [URL="http://www.youtube.com/watch?v=f5OEKA47xFI&feature=youtu.be"][COLOR=#4444ff]http://www.youtube.com/watch?v=f5OEK...ature=youtu.be[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
Martika&Aischa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 zaglądam cały czas i śledzę losy dziewczynki :) oby znalazł się kochający człowiek dla Norusi :) Quote
Lolalola Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 kochana Norenka....byla i jest dalej taka oneczka Tula.......straszna bieda,Jej aktualna pani wypatrzyla Ja wlasnie na fejsie..................mam nadzieje,ze tutaj bedzie tak samo;) Quote
ewa36 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 To musi być ekstra wyjątkowy dom dla Noreczki. Nleży się skarbowi ! Rozumiem, że ognia z tym domem nie ma ? Może być tam, gdzie jest ? Quote
Marycha35 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Telimeno dzięki za pomoc z adresem:) Znajdziemy najlepszy, odpowiedzialny, kochający domek naszej Przyjacióle:) Quote
Recommended Posts